Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, je tu prosím někdo kdo pracuje, nebo pracoval v Action? Mám možnost jít tam pracovat. Tak mě prosím zajímají informace jak to tam chodí, jak je to s pracovní dobou, benefity a tak. Dekuji
@luciasicek píše: Více
Do Actionu chodím občas nakupovat a většinou jsou prodavačky vyřehtané, spokojeně se spolu vybavují a nevypadá to, že by je někdo buzeroval. I když to samozřejmě může být na každé pobočce jinak.
@rmot píše: Více
U nás většina těch, které tam pracují na stálo (brigádníci jsou většinou fajn) jsou nepříjemné a protivné, když se jich na něco člověk zeptá a nebo chce vrátit zboží.
Chodím tam proto jen občas.
U nás v actionu jsou prodávající velmi vstřícní.
Proto si myslím, že tam asi bude fajn práce. Kolikrát nám prodavačka i radila, že si máme stejnou věci dojít koupit za pár dnů, že bude ve slevě
a přijde mi, že tam mají takovou pohodu.
Určitě to běž zkusit, za to nic nedáš ![]()
@kudrata_indianka já právě práci mám ale přemýšlím o změně po 13 letech.
@rmot píše: Více
Byla jsem tam dneska hned ráno. A moc vysmátá nevypadala ani jedna. Možná špatný den. Ale poradila. To zas jo.
U nás vypadají taky celkem spokojeně, ale připadá mi, že tam snad přespávají, protože tam jsou úplně pokaždé ty samé, v kteroukoliv denní hodinu nebo den v týdnu ![]()
Ahoj, já pracovala v Actionu v Opavě. Práce byla fajn, pokladna, vybalovani, člověk se nenudil. Lidí chodilo opravdu hodně hlavně před svátky takže se pořád vybalovalo. Byla jsem tam rok jako brigádník, kdyby tam bylo jiné vedení asi bych tam byla i doteď, ale nedalo se to, domu jsem občas chodila bez nálady. Zástupce vedoucího starší ženská v letech věčně mrská, blbé připomínky, hlavně že ona si pořád vykurovala pysk. Šéf byl celkem na pohodu ale spíše panackoval podle ní. Někteří zaměstnanci byli milí…do Actionu bych se ráda vrátila, hezké peníze byly, ale s jiným vedením.
@Anonymní píše: Více
Co ty sluchátka na uchu, to slyší všichni, co říká kdokoliv, nebo se dá nějak přepínat, s kým chceš mluvit? Mě to přijde vždy jako hrozná buzerace, když to v actionu vidím.
@rmot slyší to všichni je to i k vůli toho že se hlásí kódy na pokladnu.
Dost se tam mění brigádníci co jsem slyšela ale jestli k vůli vedení to nevím. Jak jsem tam dělala. Měla jsem 170kc na hodinu, dalo se vydělat hezké peníze. Je tam i sleva pro zaměstnance okolo 15% tuším. Na vánoce jsme dostali krabici s dárky to bylo hezké.
@Anonymní píše: Více
A můžeš si to nějak ztlumit? By mě asi hráblo, chytit na směnu kolegu, co celý den bude funět do mikrofonu, nebo popotahovat ![]()
@rmot ne,když chceš do toho mluvit musíš zmáčknout tlačítko jináč je po celou dobu klid ale když mluví jeden všichni to slyší a vždy může odpovědět jen jeden více lidí nejde.