Práce na doma - chtějí poplatek předem...
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
prace na doma
prace na doma
holky mate nektera skusenosti s pracemi na doma,? ja jem nasla na netu oprvadu zajimavu pracovni ponuku na doma kde sa daji vydelat slusne prachy,uz sem zaslala mail,staci je poslat jim 400 kc na ucet aby mi poslali rohodovaci balicek s dvd co bych delala a tak vaham jestli to neni podvod…
penize sa zidu porad takze prosim.. mate nektera skusenosti?? úredem dik za odpovedi… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ježiši nic takovýho prosímtě nedělej, hlavně nikam nwposílej peníze. Přijde ti DVD a k tomu návod, že pokud chceš vydělat, tak musíš si dát inzerát, ten samý, který jsi našla ty a najít stejné blbce (promiň neber to osobně
), kteří si to za ty peníze objednají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
1simona1 píše:
prace na doma
holky mate nektera skusenosti s pracemi na doma,? ja jem nasla na netu oprvadu zajimavu pracovni ponuku na doma kde sa daji vydelat slusne prachy,uz sem zaslala mail,staci je poslat jim 400 kc na ucet aby mi poslali rohodovaci balicek s dvd co bych delala a tak vaham jestli to neni podvod…
penize sa zidu porad takze prosim.. mate nektera skusenosti?? úredem dik za odpovedi…
Tak tahle práce na doma mně odradila už jen tím ,,rozhodovacím,, balíčkem… Tomu faaaakt nevěřím… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak za mě: pokud chtějí peníze,tak bych do toho nešla ani náhodou… Práci jen proti podpisu pracovní smlouvy nebo dohodě o provedení práce. Tohle se mi ani trochu nezdá,ale záleží na tobě,jak se rozhodneš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
1simona1 píše:
prace na doma
penize sa zidu porad takze prosim.. mate nektera skusenosti?? úredem dik za odpovedi…
To je na 100% podvod!! Nic nikam neposílej! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě nebrat. Takových prací na doma, kde chtějí peníze předem je habakuk a všechno z toho jsou podvody takového typu, že pošleš peníze a ona práce bude spočívat v tom, že budeš lapat další chudáky lidi, kteří ti budou posílat opět peníze. Tomu říkám domácí práce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mimochodem, taková diskuze už tu taky byla. Taky se jednalo o 400 nebo 500,–, ale to byla zase kopírka a rozesílání nějakých letáků a taky podvod.
Nikde u seriózních nabídek prací se neplatí předem.
Pokud to není obchodní zástupce, kde se platí za certifikát od České Národní banky, ale to jsou velké společnosti, které by si podvod nedovolily.
Příspěvek upraven 20.06.11 v 15:27
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neteř si chtěla přivydělat prodejem čehosi na internetu.poslala kolem pětistovky a pak s tou paní mluvila po telefonu a aby mohla neteř prodávat,tak po ní chtěla ta paní 5tisíc,že jí pošle nějaké CD s něčím
.já co jsem narazila na inzeráty typu „zašlete registrační poplatek,dostanete..bla,bla…“-jsou to podvody a ty bys dělala taky to co oni dělají tobě-podváděla a okrádala „naivní“ lidi
Ps:mohla bys sem hodit odkaz na stránky,kdes na to narazila?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
1simona1 píše:
prace na doma
je to podvod…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady je ta diskuze a naletělo hodně lidí: https://www.emimino.cz/…o-jde-67227/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janet9 píše:
Neteř si chtěla přivydělat prodejem čehosi na internetu.poslala kolem pětistovky a pak s tou paní mluvila po telefonu a aby mohla neteř prodávat,tak po ní chtěla ta paní 5tisíc,že jí pošle nějaké CD s něčím.já co jsem narazila na inzeráty typu „zašlete registrační poplatek,dostanete..bla,bla…“-jsou to podvody a ty bys dělala taky to co oni dělají tobě-podváděla a okrádala „naivní“ lidi
Ps:mohla bys sem hodit odkaz na stránky,kdes na to narazila?
jj urcite to sem dam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Joooo tak to je dobrá ,,pakárna,, teď ti začnou posílat emaily, proč jako ten jejich skvělý balíček nechceš???
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jeste sem nasla nco kde poplatek nechcu
http://pracedoma.asp2.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit