Práce na doma - chtějí poplatek předem...
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Někdo kdo nabízí práci po tobě nesmí chtít peníze předem, a ten kdo chce, tak je to podvodník, takže nebrat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sumaya píše:
Tady je ta diskuze a naletělo hodně lidí: https://www.emimino.cz/…o-jde-67227/
no tak to je vazne kdyz to resia policajtama.. dekuji za tu stranku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Simono, už jsi někdy viděla, abys zaměstnavateli platila ty, místo on tobě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
** 1simona1: Koukala jsem na ty stránky co jsi uedla jako první.Tam vůbec ani nepíšou o jakou práci se jedná(nebo jsem to přehlídla?).By mě zajímalo co ti pošlou v mejlu o jakou práci se jedná.Ale žádný peníze nikam **neposílej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tom druhým si můžeš ty práce rpostudovat,ale jak tam píšou - Samostatnou kapitolou jsou poplatky - nikdy neplaťte předem žádné poplatky. Solidní firmy které nabízí práci doma nevyžadují vstupní poplatky za materiály nebo registrace, atd… V žádném případě nereagujte na inzeráty jednotlivců typu: „Nabízím snadný výdělek …“ Dotyčná osoba vám za poplatek 50,– až 150,– Kč pošle nějaké instrukce, dozvíte se však pouze toto: budete si pravidelně podávat stejné inzeráty a také budete vybírat poplatky… Podobné je to také s inzeráty typu: „Rozesílání letáků“ a „Nadepisování obálek“, každý takový inzerát je v podstatě podvod. Další je výroba různých hraček pro zahraniční firmy. Zprostředkovatelé předem vybírají poplatky za poskytnutí kontaktů a českých podkladů, ale danou práci nakonec nezískáte protože tyto zahraniční firmy s vámi nebudou komunikovat. -tím se hlavně řiď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Háta_x píše:
Simono, už jsi někdy viděla, abys zaměstnavateli platila ty, místo on tobě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janet9 píše: ** 1simona1: Koukala jsem na ty stránky co jsi uedla jako první.Tam vůbec ani nepíšou o jakou práci se jedná(nebo jsem to přehlídla?).By mě zajímalo co ti pošlou v mejlu o jakou práci se jedná.Ale žádný peníze nikam **neposílej
no v mailu napsali jen zedekuji ze sem se ozvala atd.. nic o praci nebylo
a sem rozhoduta po tom co sem tu cetla ze ani im noc neposlu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janet9 píše:
tom druhým si můžeš ty práce rpostudovat,ale jak tam píšou - Samostatnou kapitolou jsou poplatky - nikdy neplaťte předem žádné poplatky. Solidní firmy které nabízí práci doma nevyžadují vstupní poplatky za materiály nebo registrace, atd… V žádném případě nereagujte na inzeráty jednotlivců typu: „Nabízím snadný výdělek …“ Dotyčná osoba vám za poplatek 50,– až 150,– Kč pošle nějaké instrukce, dozvíte se však pouze toto: budete si pravidelně podávat stejné inzeráty a také budete vybírat poplatky… Podobné je to také s inzeráty typu: „Rozesílání letáků“ a „Nadepisování obálek“, každý takový inzerát je v podstatě podvod. Další je výroba různých hraček pro zahraniční firmy. Zprostředkovatelé předem vybírají poplatky za poskytnutí kontaktů a českých podkladů, ale danou práci nakonec nezískáte protože tyto zahraniční firmy s vámi nebudou komunikovat. -tím se hlavně řiď.
jojo uz sem pochopila ale dekuju za snahu mi pomoct od nestesti do ktereho bych jonak padla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přivýdělek
Ahoj holky, tenhle přivýdělek bude asi podvod, ne?
Nechci nalítnout ![]()
Hledáme určitý počet spolehlivých zájemců-brigádníků z každého kraje ČR., kteří chtějí pracovat a chtějí tak mít standardní příjem.
Jedná se výhradně o domácí práci:
- kompletace letáků a inzertních magazínů
atd.
Vaše odpověď musí obsahovat:
- vyplněnou registrační přihlášku nalézající se níže (možno přepsat ručně)
- ofrankovanou obálku s Vaší adresou, v níž Vám přijdou instrukce k zahájení činnosti
- je třeba zaslat 100,– Kč v obálce na registraci a nezbytně nutné výdaje a náklady s tím spojené – (nebo jiný doklad o odeslání - poštovní poukázkou).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Evikus píše:
Ahoj holky, tenhle přivýdělek bude asi podvod, ne?
Nechci nalítnout![]()
Hledáme určitý počet spolehlivých zájemců-brigádníků z každého kraje ČR., kteří chtějí pracovat a chtějí tak mít standardní příjem.
Jedná se výhradně o domácí práci:
- kompletace letáků a inzertních magazínů
atd.Vaše odpověď musí obsahovat:
- vyplněnou registrační přihlášku nalézající se níže (možno přepsat ručně)
- ofrankovanou obálku s Vaší adresou, v níž Vám přijdou instrukce k zahájení činnosti
- je třeba zaslat 100,– Kč v obálce na registraci a nezbytně nutné výdaje a náklady s tím spojené – (nebo jiný doklad o odeslání - poštovní poukázkou).
Odkdy se posílají peníze v obálce? To seriózní firmy nedělají a slyším to poprvé. Určitě je to podvod. Je logické, že nechtějí posílat na bankovní účet, aby jim to policie při provalení nezablokovala.
To snad není možný, co si ještě nevymyslí. ![]()
Odkud je ten inzerát? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bylo to na hyperinzerci. Psali tam, že nabízejí práci doma bla bla tak jsem odepsala, ať mi napíšou víc info a tohle mi přišlo. Je to delší, okopírovala jsem jen část. Taky myslím, že je to podvod. Možná to bude spočívat v tom, že budu dávat tyhle inzeráty a lidi co se chytí mi budou posílat tu stovku, o tom už jsem taky slyšela. Nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je na 100% podvod. Ty budeš pak podle mě dělat to samý - nabízet práci na inzercích a loudit tak z lidí peníze…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si to taky myslím, ale nevěděla jsem to určitě. Existuje vůbec nějaká solidní práce na doma? Asi ne..... ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Evikus píše:
Bylo to na hyperinzerci. Psali tam, že nabízejí práci doma bla bla tak jsem odepsala, ať mi napíšou víc info a tohle mi přišlo. Je to delší, okopírovala jsem jen část. Taky myslím, že je to podvod. Možná to bude spočívat v tom, že budu dávat tyhle inzeráty a lidi co se chytí mi budou posílat tu stovku, o tom už jsem taky slyšela. Nevím
Na hyperinzerci jsem jednou psala, ať smažou podvodný inzeráty, které nabízely práci v Anglii. Podle tel. čísel to byl gang, který už dnes sedí za mřížemi. Inzeráty tam nechali jesště týden a neodepsali mi. Tak jsem jim napsala podruhé a rozčílená, tak nakonec se omluvili a podvodné inzeráty smazali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Evikus píše:
Já si to taky myslím, ale nevěděla jsem to určitě. Existuje vůbec nějaká solidní práce na doma? Asi ne.....
MYslím, že neexistuje a právě proto se podvodníci zaměřují na lidi, co jsou doma, hlavně na ženský, co jsou na mateřské dovolené. Ví, že by si ženská ráda přivydělala, tak proč nezkusit podvod že? Je to pro ně jednoduchá cílová skupina.
Je to přesně tak, jak tu někdo psal. Pošlou ti ty letáky a ty pak budeš dělat to samý. Je to ten typ pyramidového podvodu nebo letadlo myslím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit