Práce na doma inprace.cz
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce na doma inspirace.cz
Ahoj chtěla bych se zeptat zda má někdo zkušenosti s touto nabídkou práce na doma http://www.inprace.cz/ díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Za prve to smrdi reklamou a za druhe bych nikdy nedelala nikde, kde by po mne nejdriv chteli penize, byt v podobe sms…takze za mne je to blbost. Uz je to, ze dotaz zadala uplne nova uzivatelka
![]()
Maminy sice potrebuji penize, ale nejsme zadne blbky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca85 Přesně!
V dnešní době cokoliv vypadá moc růžově má nějaký zádrhel. Těch 99,– sice není moc, ale na co jako potřebujou ověřovací sms.
1000 spokojených uživatelů je dost málo na to, kolik lidí by o takovouhle práci stálo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to zlodějina. V podmínkách sem vyčetla, že firma není provozovatel nabídky, ale pouze jejím zprostředkovávatelem, takže vás odkážou na další firmu a ta povás klidně může chtít dalších 799 kč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kiki0303 tím se ani nezabývají, kdysi jsem ze zoufalství takovou sms poslala a nikdo se mi ani neobtěžoval napsat jaká jsem kráva..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě je to myšleno jako reklama, proto příspěvek nahlašuju, ať se admin rozhodne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není to myšleno jako reklama jen mě zajímalo jestli do toho mám jít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jazz27 taky jsem to tak myslela
jen jsem to nikam nehlasila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jsem neslyšela o solidní práci, která by se mohla dělat z domu a nebyl by v tom háček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlodejina
Ahoj všetci. Ja som bola taká blbka
, že zo zúfalstva som tu sms poslala. A žiaľ, žiadna praca sa nedostavila
. Určite do nerobte je to blbosť A totálna. Prajem príjemný deň
![]()
- Citovat
- Upravit
@cinderella85 píše:
Ahoj všetci. Ja som bola taká blbka, že zo zúfalstva som tu sms poslala. A žiaľ, žiadna praca sa nedostavila
. Určite do nerobte je to blbosť A totálna. Prajem príjemný deň
![]()
Holky, proč si to NEJDŘÍV nevygooglujete a až pak platíte? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to tak, ale na druhou stranu, když by to nikdo nezkusil, tak si to nevygooglíš. Vždycky se musí najít průkopník
který to prověří a informuje.
- Citovat
- Upravit