Práce na doma inprace.cz

4
2.4.13 21:42

Práce na doma inspirace.cz

Ahoj chtěla bych se zeptat zda má někdo zkušenosti s touto nabídkou práce na doma http://www.inprace.cz/ díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19200
2.4.13 21:46

Chtějí 99,– za zaslání SMS, nebrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
2.4.13 21:50

Za prve to smrdi reklamou a za druhe bych nikdy nedelala nikde, kde by po mne nejdriv chteli penize, byt v podobe sms…takze za mne je to blbost. Uz je to, ze dotaz zadala uplne nova uzivatelka :pocitac: :zed:
Maminy sice potrebuji penize, ale nejsme zadne blbky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
2.4.13 21:54

@Verca85 Přesně!

V dnešní době cokoliv vypadá moc růžově má nějaký zádrhel. Těch 99,– sice není moc, ale na co jako potřebujou ověřovací sms. :nevim: 1000 spokojených uživatelů je dost málo na to, kolik lidí by o takovouhle práci stálo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.4.13 22:02

Je to zlodějina. V podmínkách sem vyčetla, že firma není provozovatel nabídky, ale pouze jejím zprostředkovávatelem, takže vás odkážou na další firmu a ta povás klidně může chtít dalších 799 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.13 22:10

@kiki0303 tím se ani nezabývají, kdysi jsem ze zoufalství takovou sms poslala a nikdo se mi ani neobtěžoval napsat jaká jsem kráva..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
2.4.13 23:08

Podle mě je to myšleno jako reklama, proto příspěvek nahlašuju, ať se admin rozhodne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.4.13 23:13

Není to myšleno jako reklama jen mě zajímalo jestli do toho mám jít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
2.4.13 23:45

@Jazz27 taky jsem to tak myslela :palec: jen jsem to nikam nehlasila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
3.4.13 20:41

Ještě jsem neslyšela o solidní práci, která by se mohla dělat z domu a nebyl by v tom háček :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.4.13 21:08

Já také ne a hodně mě to mrzí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cinderella85
18.4.13 13:47

Zlodejina

Ahoj všetci. Ja som bola taká blbka :zed:, že zo zúfalstva som tu sms poslala. A žiaľ, žiadna praca sa nedostavila :cert:. Určite do nerobte je to blbosť A totálna. Prajem príjemný deň :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
36556
18.4.13 14:48
@cinderella85 píše:
Ahoj všetci. Ja som bola taká blbka :zed:, že zo zúfalstva som tu sms poslala. A žiaľ, žiadna praca sa nedostavila :cert:. Určite do nerobte je to blbosť A totálna. Prajem príjemný deň :kytka: :mavam:

Holky, proč si to NEJDŘÍV nevygooglujete a až pak platíte? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jehoskromnost
18.11.13 15:13

Je to tak, ale na druhou stranu, když by to nikdo nezkusil, tak si to nevygooglíš. Vždycky se musí najít průkopník :mavam: který to prověří a informuje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat