Práce na městském úřadě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Introvert na exekucích? nó to jsi odvážný introvert ![]()
a ty jsi nevěděla, na jakou pozici se hlásíš?
na jednu stranu - introvert by nemělo vadit, hlavně musíš mít sebevědomí na jednání s lidmi, ti se ti budou snažit nakecat kdeco
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga No spíše introvert, nejsem nějak středem pozornosti. Ale přivydělávám si i jako vizážistka, takže trochu s lidmi zkušenosti mám… V této době si bohužel moc vybírat nemohu.
- Citovat
- Upravit
Tak rozhodně práce na úřadě není špatná, důležitý je kolektiv, ale to nijak neovlivníš a dopředu už vůbec ne
exekuce budou pořád, městské úřady asi také - takže je to určitě dost stabilní zaměstnání, akorát musíš vybalancovat, kdy být hodně přísná a striktní, když se tě někdo bude snažit obalamutit a zas poznat, kdy opravdu člověk do toho spadl tak nějak z hlouposti a snaží se splácet a tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga Právě úplně nevím, jak toto řešit. Niméně je to exekuce vůči městu, takže to snad nebudou až takové částky? Jsem z toho nesvá.
- Citovat
- Upravit
No tak částky za neplacení odpadu snad ne, ale řeší se také nedobrovolné obohacení, pronájem - já tu práci nedělám, ale příbuzná vymáhá na VZP, a mamka zná paní, co vymáhá na městském úřadě
obě jsou na tom místě hodně roků, takže to nebude tak hrozné
také je důležité, jak tě zaučí ten, co to dělá před tebou a jak ti poradí kolegové a vedoucí - já bych se nebála a šla bych do toho s optimismem, většinou je to na městských úřadech docela fajn
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga Aha, tak pokud to někdo dělá léta, tak to snad nebude tak šílené. Na tomto úřadě nikdo neodchází, ale rozšiřuje se o 2 kolegy. Mě a další paní.
- Citovat
- Upravit
No tak tím je to lepší, že tam ti co to už znají, zůstávají
protože někdy se stává, že nový pracovník na MěÚ přijde a ten „starý“ už tam není, pak je někdy problém se zaučením
to bude dobré, doufám, že se ti tam bude líbit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga děkuji! Doufám v to, teď jsem měla šílený půl rok a snad ta smůla už pominula
určitě sem pak napíšu.
- Citovat
- Upravit
Jo časem napiš, jak sis zvykla, jestli se to dá - doufám, že to bude pozitivní příspěvek
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Netuším jaké je to přesně místo, co budeš mít v popisu práce, ale u nás na úřadě ženská na ekonomickým, která má na starosti exekuce, je úplně obyčejná úřednice. Jde o dluhy vůči městu, vymáhají se pokuty, které někdo úřadu nezaplatil (správní řízení, pokuty v dopravě, živnostníci, co něco včas nedoložili a dostávají pokutu třeba litr). Její práce je o tom, že ji z daných odborů dají echo, ze nějaká osoba neuhradila poplatek a ona zkontaktuje exekutora, který tu „špinavou“ práci udělá. Ona to jen dává dohromady, případně domlouvá splátkový kalendáře. Celkem pohodička
anonymně, nechci pod svým Nickem psát i mé práci.
- Citovat
- Upravit
@stinga píše:
Introvert na exekucích? nó to jsi odvážný introvert
a ty jsi nevěděla, na jakou pozici se hlásíš?
na jednu stranu - introvert by nemělo vadit, hlavně musíš mít sebevědomí na jednání s lidmi, ti se ti budou snažit nakecat kdeco
Jsem introvert a asociál a x let jsem stála v „první linii“. S tím to nesouvisí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:já myslím, že super. Prosím jaké bylo výběrko a jaký je cca plat?
Dobrý večer holkyV této době je velku těžké najít práci, ale mě se to podařilo. Od pondělí nastupuji na městský úřad, na finance - exekuce. Jsem z toho trošku nervozní. Nemáte zkušenost s prací na úřadě? Jsem trošku introvert, tak se bojím, co mě čeká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
Tak rozhodně práce na úřadě není špatná, důležitý je kolektiv, ale to nijak neovlivníš a dopředu už vůbec ne
exekuce budou pořád, městské úřady asi také - takže je to určitě dost stabilní zaměstnání, akorát musíš vybalancovat, kdy být hodně přísná a striktní, když se tě někdo bude snažit obalamutit a zas poznat, kdy opravdu člověk do toho spadl tak nějak z hlouposti a snaží se splácet a tak
Tak na to bude hádám postup, ne jak se úřednice zrovna vyspi
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková píše:
Tak na to bude hádám postup, ne jak se úřednice zrovna vyspi![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer holky
V této době je velku těžké najít práci, ale mě se to podařilo. Od pondělí nastupuji na městský úřad, na finance - exekuce. Jsem z toho trošku nervozní. Nemáte zkušenost s prací na úřadě? Jsem trošku introvert, tak se bojím, co mě čeká.