Práce na odpolední směny s většími dětmi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Venetia píše: Více
Jasan, to má každý jinak. Já mám 2× týdně 7.30 - 18.00, což je maximum odpoledních směn, co jsem ochotná akceptovat. Tím si nadělám 4 hodiny a v dalších dnech mám 1× do 14.00 a 2× do 15.00. Tím se mi to vykompenzuje. Takže ta volnější odpoledne mám aspoň 3 týdně. Musíme pokrýt směny v práci, proto tam musí být vždy někdo do těch 18.00, takže se střídáme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fazulina píše: Více
Jojo, takhle to zní rozumně, když to neni každý den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
A kde rika, ze se to pak zmeni na plny uvazek?
Za mne pokud vse zastane manzel, deti i domacnost, tak pohoda. Nekde chodi domu pozdeji otec, jinde matka, holt deti jsou vzdycky vic s jednim z rodicu a tady to bude otec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hani28 píše: Více
Hned v úvodním příspěvku…
A jibak z pohledu deti je to asi ok, me by to vadilo z toho meho… Jako jo, kdyby za tyhle odpolední 4 hodiny bylo stejně peněz jako za 8 hodinovku od 7, pak jo, pak bych to vyhodnotila jako zajímavé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hani28 hm. U nás jsme rodiči chtěli být oba. Mně 2 hodiny na dítě přijde málo ať je to role kterého rodiče. Ale to je můj pohled.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Mně by to vadilo z mého pohledu. S malými dětmi chci trávit čas. Ne chodit domu za minimální mzdu v 18.30 každý den. Ale pokud to někdo má jinak ať má.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hani28 píše: Více
no, jenže on manžel musí zastat nejen děti a domácnost, ale i hlavní finanční nápor
nevím no, mě by i mrzelo, že s dětmi nejsem a zároven že většinu povinností nechávám na manželovi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 @Snopy123 aha to mi nejak uniklo
no tak plny uvazek kde se konci v 18h to bych taky nechtela. Ten zkraceny klidne jo, ale zas asi ne naporad. Na rok nebo tak klidne, nez se naskytne neco lepsiho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diskusi nemám čas číst. Jeden čas jsem měla práci do sedmi do večera. Mladší dítě bylo ve školce. Starší čerstvě na druhém stupni. Zvládali jsme to. Starší cestou ze školy vyzvedl. Otec dětí celé manželství dojížděl, z domova odcházel a domů přicházel tak, že děti nikdy neodváděl ani nepřiváděl. Dneska mám pocit, že to byl snad úmysl. Doma navíc ani nehrábl. Jelikož byl unavený z práce. Já ne. Já měla práci v místě. Tudíž nárok na únavu nula. Domácí práce jsou přece víceméně zábava, žejo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit