Chodí někdo do práce jen kvůli tomu, aby doma nezmagořil?

Anonymní
23.7.14 08:44

prace ne kvuli penezum

Ahoj, je tu někdo kdo chodí do prace jen kvůli tomu aby doma nezmagoril? Jinak totiž v mem případě není duvod. Partner vydělá dost aby jsme se měli krásně a těch pár korun co bych vydělala by stejně nehrálo roli. dekuji za nazory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
995
23.7.14 08:47

Ja jsem zatim doma na materske, ale budu to mit taky tak, doma se mi sedet nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
23.7.14 08:49

Já půjdu do práce dříve kvůli penězům, nicméně mám pocit, že to bude „tak akorát“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
23.7.14 09:01

No jasně, že dělám. Sice doma, ale něco, co mě baví a u čeho se realizuju a taky zapojím hlavu. (viz podpis)
Neuživilo by mě to ani omylem.
Přivydělává si i většina mých kamarádek na mateřské. Ne kvůli penězům, ale abychom nezblbli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
23.7.14 09:32

Ano, ja chodim do prave abych doma nezblbla :-D Nemusim, manzel by nas uzivil - ale i tak jsou me videla penize prijemne a jsem mezi lidma, coz jsem uz po 3 letech doma docela potrrbovala. Vyhodu to ma, ze nepracuji pod stresem, jsem v klidu, protoze vim ze mi o nic nejde :-)

• Citovat
  • Upravit
30556
23.7.14 09:37

No chtěla jsem, alespoň částečný úvazek, jen mi nevzali děcko do školky, tak dělám alespoň z domova…
ale do práce bych šla hned, i za pár kaček, které by se samozřejmě hodily, ale nebyly by tou pravou motivací :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.7.14 10:00

Já jsem teď taky na mateřské, ale po ní každopádně do práce půjdu:) Prč se nemít ještě líp?:) Navíc práce mě baví a korunky navíc potěší:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
23.7.14 10:13

Víceméně loni jo. To co jsem dostala v práci jsem přeposlala do soukromé školky. co zbylo, bylo tak 25 kč na hodinu :lol: část ještě padla na pani na hlídání v době nemoci dítěte. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
23.7.14 12:15

Pracuju po RD na půl úvazku. O penězích to fakt není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
23.7.14 14:41

Šla jsem do práce v roce a půl malé a ikdyž prachy dobré (po zvýšení úvazku), rozhodně jsme je nepotřebovali. spíš jsem nechtěla ztratit velmi dobré místo, hlavně do budoucna - kvůli dětem. zaměstnavatel je velmi benevolentní k matkám. navíc mi nabídli firemní školku. jo a ty vydělané peníze jsem ze začátku stejně z velké části projela a zaplatila malé jídlo ve školce…
vracela jsem se nejdřív na 4 hod denně, pak na 6, pak jsem, po roce a půl v práci, znovu otěhotněla a plánuji se vrátit opět max do dvou let malého.
to, že se vrátím tak brzy jsem slíbila už při odchodu na MD a jela jsem dle plánu, jinak bych doma opravdu zmagořila, otevřeně se přiznám, že mě to doma moc nebaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
23.7.14 14:50

:mrgreen:. Peníze za práci jsou hezký bonus, ale naštěstí na nich nejsme závislí. Chodím několikrát měsíčně do služeb (tj. všední den od odpoledne do rána nebo o víkendu 24h), takže v době, kdy je manžel doma, v norm. pracovní dobu bych neměla hlídání. Chodím od 11m staršího syna, pak pauza v těhotenství s druhým a teď od roka mladšího. Hlavní motivace byla nezblbnout (ale pokaždé zjišťuju, že už je zčásti pozdě :oops: ) a taky se přiznám, že odpočinout si od dětí. Ale zas se na ně pak vždy moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová