Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja jsem zatim doma na materske, ale budu to mit taky tak, doma se mi sedet nechce.
Já půjdu do práce dříve kvůli penězům, nicméně mám pocit, že to bude „tak akorát“.
No jasně, že dělám. Sice doma, ale něco, co mě baví a u čeho se realizuju a taky zapojím hlavu. (viz podpis)
Neuživilo by mě to ani omylem.
Přivydělává si i většina mých kamarádek na mateřské. Ne kvůli penězům, ale abychom nezblbli.
Ano, ja chodim do prave abych doma nezblbla
Nemusim, manzel by nas uzivil - ale i tak jsou me videla penize prijemne a jsem mezi lidma, coz jsem uz po 3 letech doma docela potrrbovala. Vyhodu to ma, ze nepracuji pod stresem, jsem v klidu, protoze vim ze mi o nic nejde ![]()
No chtěla jsem, alespoň částečný úvazek, jen mi nevzali děcko do školky, tak dělám alespoň z domova…
ale do práce bych šla hned, i za pár kaček, které by se samozřejmě hodily, ale nebyly by tou pravou motivací ![]()
Já jsem teď taky na mateřské, ale po ní každopádně do práce půjdu:) Prč se nemít ještě líp?:) Navíc práce mě baví a korunky navíc potěší:)
Víceméně loni jo. To co jsem dostala v práci jsem přeposlala do soukromé školky. co zbylo, bylo tak 25 kč na hodinu
část ještě padla na pani na hlídání v době nemoci dítěte. ![]()
Šla jsem do práce v roce a půl malé a ikdyž prachy dobré (po zvýšení úvazku), rozhodně jsme je nepotřebovali. spíš jsem nechtěla ztratit velmi dobré místo, hlavně do budoucna - kvůli dětem. zaměstnavatel je velmi benevolentní k matkám. navíc mi nabídli firemní školku. jo a ty vydělané peníze jsem ze začátku stejně z velké části projela a zaplatila malé jídlo ve školce…
vracela jsem se nejdřív na 4 hod denně, pak na 6, pak jsem, po roce a půl v práci, znovu otěhotněla a plánuji se vrátit opět max do dvou let malého.
to, že se vrátím tak brzy jsem slíbila už při odchodu na MD a jela jsem dle plánu, jinak bych doma opravdu zmagořila, otevřeně se přiznám, že mě to doma moc nebaví…
Já
. Peníze za práci jsou hezký bonus, ale naštěstí na nich nejsme závislí. Chodím několikrát měsíčně do služeb (tj. všední den od odpoledne do rána nebo o víkendu 24h), takže v době, kdy je manžel doma, v norm. pracovní dobu bych neměla hlídání. Chodím od 11m staršího syna, pak pauza v těhotenství s druhým a teď od roka mladšího. Hlavní motivace byla nezblbnout (ale pokaždé zjišťuju, že už je zčásti pozdě
) a taky se přiznám, že odpočinout si od dětí. Ale zas se na ně pak vždy moc těším.
Ahoj, je tu někdo kdo chodí do prace jen kvůli tomu aby doma nezmagoril? Jinak totiž v mem případě není duvod. Partner vydělá dost aby jsme se měli krásně a těch pár korun co bych vydělala by stejně nehrálo roli. dekuji za nazory.