Hledám práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Nugetkka píše:
Ahoj. S dovolením se sem připíchnupřed rokem jsem se vrátila po RD do práce, vše fungovalo, děti ze školky vyzvedávala babička, hlídala o prázdninách, nemocech, práce mě bavila, tatínek přes týden pracovně odjetý. Babička měla však úraz, kvůli hlídání o prázdninách jsem musela dát výpověď, v pondělí se jdu registrovat na ÚP, práci hledám od září, nabídky se nehrnou… mám možnost od září dělat pomocné práce na DPČ, nevíte někdo, jak je to se zdravotním a sociálním pojištěním? Můžu i nadále zůstat evidována na ÚP? Časem bych se ráda vrátila k tomu, co jsem dělala do teď.
Na pracáku můžeš mit jen DPČ do výše poloviny minimální mzdy a nesmíš brát podporu. Jestli budeš mít víc, tak se z pracáku odhlas a sociální a zdravotní budeš mít odváděno z DPČ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nedokončená VŠ, dva cizí jazyky na B1, zkušenosti s administrativou a z technické pozice. Zkušenost z práce s lidmi. Schopnost práce ve stresu a řešení krizových situací
Tak nedokončená VŠ je jen SŠ a B1 není úplně hitparáda. Takže u tebe bych to hrála na tu praxi a vypsala do životopisu co jsi konkrétně v jaké firmě dělala, s jakými umíš programy,…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Su601 píše:
Tak to nevím kde si tohle slyšela že berou všude brigádníků plno![]()
třeba u nás je jen Lidl a Billa a ani jeden řetězec nepřijímá
Tady je práce dost pro toho, kdo pracovat chce. Tebou zmíněné řetězce berou furt, stejně tak Penny a Kaufland. Ten je finančně nejlepší a nejpřívětivější, co se týče rozložení směn vzhledem k osobním potřebám brigádníků. Zvlášť na úseku jsou docela dobře placení.
Žiji mezi lidmi a tady má brigádu snad každá maminka dítěte od 2 let, která chce která neumí nic specifického.
Zakladatelka žádné zvláštní schopnosti a znalosti nemá. Měla by se poohlédnout jinde než v administrativě. Angličtina je slabá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 Děkuju. Ono by mi to zatím hodně řešilo, než si najdu něco, co by mě bavilo a časově vyhovovalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co nějaký rekvalifikační kurz? Když jsem hledala práci po rodičovské dovolené, tak mi je paní na úřadě hned nabízela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuju zkusit použit chatGPT, a nechat si napsat motivnační dopis - je pro to jako stvořený.
P. S.: V době COVIDu jsem poslal přes 800 životopisů, než jsem si našel práci, a to si myslím, že jsem vskutku vzdělaný a mám zkušenosti v oboru.. (tím nechci snížit motivaci, naopak poukázat na to, že je potřeba být persistentní). ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mkmkz píše:
tak niekedy je lepsie sediet doma, ako ist do niektorych pracovnych kolektivov
Ano, úplně s tebou souhlasím. Já se musela před nedávnem přestěhovat a byla jsem nucená najít si novou práci. Teď mám od února třetího zaměstnavatele a nestačím se divit. Jsem úplně bezradná, je to šílené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markullinek píše:
Ano, úplně s tebou souhlasím. Já se musela před nedávnem přestěhovat a byla jsem nucená najít si novou práci. Teď mám od února třetího zaměstnavatele a nestačím se divit. Jsem úplně bezradná, je to šílené.
v com je problem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markullinek píše:
@MkmkzV těch lidech tady
tak vsimla som si, ze co region, mesto, to sa ludia lisia. skratka su trocha ini ![]()
mne sa stalo, ze v praci som narazila na fakt zle vztahy a bolo to dane sposobom manazmentu, to sa nedalo nijako zmenit.
nejaky cas som sa trapila, ale zobralo mi to dost viery v ludske vztahy aj seba, tak som to potom snad vcas zabalila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mkmkz píše:tak vsimla som si, ze co region, mesto, to sa ludia lisia. skratka su trocha ini
mne sa stalo, ze v praci som narazila na fakt zle vztahy a bolo to dane sposobom manazmentu, to sa nedalo nijako zmenit.
nejaky cas som sa trapila, ale zobralo mi to dost viery v ludske vztahy aj seba, tak som to potom snad vcas zabalila
To je přesně o čem mluvím. Tady jsem narazila na vyloženě zlé a zákeřné lidi. Teď se chystám dát zase výpověď během zkušební doby. Nevím co budu dělat. Tady žádná práce není. Jak to dopadlo u tebe?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markullinek píše:
To je přesně o čem mluvím. Tady jsem narazila na vyloženě zlé a zákeřné lidi. Teď se chystám dát zase výpověď během zkušební doby. Nevím co budu dělat. Tady žádná práce není. Jak to dopadlo u tebe?
podarilo sa mi najst inu, ale nebolo to lahke. dochadzat (cestovat) nemozes?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mkmkz píše:
podarilo sa mi najst inu, ale nebolo to lahke. dochadzat (cestovat) nemozes?
No, nejspíš mi ani nic jiného nezbyde. Ale budu muset hledat nižší úvazek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markullinek píše:
No, nejspíš mi ani nic jiného nezbyde. Ale budu muset hledat nižší úvazek.
vela stastia ![]()
je to len obdobie..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markullinek píše:
Jako za 5 měsíců potřetí budeš končit? Není to spíš na zamyšlenou u tebe, co máš za problém? věřím, že jednou max. dvakrát se nemusíš trefit. Ale třikrát už je na zamyšlenou pro tebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit