Hledám práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Mkmkz píše:
vela stastia
je to len obdobie..
Děkuji, taky hodně štěstí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1Pears1 píše:
Tady je práce dost pro toho, kdo pracovat chce. Tebou zmíněné řetězce berou furt, stejně tak Penny a Kaufland. Ten je finančně nejlepší a nejpřívětivější, co se týče rozložení směn vzhledem k osobním potřebám brigádníků. Zvlášť na úseku jsou docela dobře placení.Žiji mezi lidmi a tady má brigádu snad každá maminka dítěte od 2 let, která chce která neumí nic specifického.
Zakladatelka žádné zvláštní schopnosti a znalosti nemá. Měla by se poohlédnout jinde než v administrativě. Angličtina je slabá.
Pracuji jako HR consultant v Lidlu, a jak čtu tvoje komentáře představuješ si to jako Hurvínek válku.:mrgreen: ![]()
Už dávno to nefunguje tak, že zájemce o práci přijde do supermarketu a na druhý den práci dostane, u nás konkrétně v Lidlu to funguje na 3 výběrové kola které trvají celkem cca 90 dnů.
Uchazeč nám musí poslat životopis, nebo ho případně nechat na pobočce ale žádné velké množství brigádníků jsme my jako řetězec Lidl letos nepřijímali. Nevím, odkud máš informace ale řekla bych, že jako zaměstnanec Lidlu vím určitě více než ty navíc na pozici která firmu řídí
.
Pokud jsme vzali tvého syna asi měl štěstí to ale neznámena, že bereme každého kdo je bez prace jak to tu píšeš ty
jako by jsme snad byli nějaká jistota pro nezaměstnané tak to určitě není také si vybíráme
nepiš nesmysly díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janina554 píše:
Pracuji jako HR consultant v Lidlu, a jak čtu tvoje komentáře představuješ si to jako Hurvínek válku.:mrgreen:
Už dávno to nefunguje tak, že zájemce o práci přijde do supermarketu a na druhý den práci dostane, u nás konkrétně v Lidlu to funguje na 3 výběrové kola které trvají celkem cca 90 dnů.
Uchazeč nám musí poslat životopis, nebo ho případně nechat na pobočce ale žádné velké množství brigádníků jsme my jako řetězec Lidl letos nepřijímali. Nevím, odkud máš informace ale řekla bych, že jako zaměstnanec Lidlu vím určitě více než ty navíc na pozici která firmu řídí![]()
.
Pokud jsme vzali tvého syna asi měl štěstí to ale neznámena, že bereme každého kdo je bez prace jak to tu píšeš tyjako by jsme snad byli nějaká jistota pro nezaměstnané tak to určitě není také si vybíráme
nepiš nesmysly díky
3 výběrová kola na cca 90 dní mi nepříjde moc reálné. To není ani u prestižních IT společností na hodně specifický post. Záleží tedy, jakou pracovní pozici máte na mysli, ale co by v tom 2hém a 3tím kole zaměstnavatel po kandidátovi chtěl, pokud se uchazeč uchází například o takovou pokladní? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ludwar píše:
3 výběrová kola na cca 90 dní mi nepříjde moc reálné. To není ani u prestižních IT společností na hodně specifický post. Záleží tedy, jakou pracovní pozici máte na mysli, ale co by v tom 2hém a 3tím kole zaměstnavatel po kandidátovi chtěl, pokud se uchazeč uchází například o takovou pokladní?
Jen u nás jsou tři Lidly v poměrně malém městě z tohoto pohledu. Takže vím i od lidí, jak to chodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ludwar zazila jsem z prvni ruky „vyberovy proces“ trvajisi pul roku.
Takze mozny je ledacos. Ale na provozniho zamestnance supermarketu mi to prijde taky zvlastni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ludwar píše:
3 výběrová kola na cca 90 dní mi nepříjde moc reálné. To není ani u prestižních IT společností na hodně specifický post. Záleží tedy, jakou pracovní pozici máte na mysli, ale co by v tom 2hém a 3tím kole zaměstnavatel po kandidátovi chtěl, pokud se uchazeč uchází například o takovou pokladní?
No, @Janina554 asi myslela, že než se podívají na uchazečům životopis (1. kolo), uplyne 14 dní, než odpoví dalších 14. Než si dohodnou schůzku dalších 14. (2.kolo) než ze zaměstnance dostanou potřebné doklady, lékařskou prohlídku a podpis smlouvy (3.kolo), tak to máš další měsíc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisika9 píše:
No, @Janina554 asi myslela, že než se podívají na uchazečům životopis (1. kolo), uplyne 14 dní, než odpoví dalších 14. Než si dohodnou schůzku dalších 14. (2.kolo) než ze zaměstnance dostanou potřebné doklady, lékařskou prohlídku a podpis smlouvy (3.kolo), tak to máš další měsíc![]()
To ale nejsou výběrová kola… To nedává smysl,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janina554 píše:
Pracuji jako HR consultant v Lidlu, a jak čtu tvoje komentáře představuješ si to jako Hurvínek válku.:mrgreen:
Uchazeč nám musí poslat životopis, nebo ho případně nechat na pobočce ale žádné velké množství brigádníků jsme my jako řetězec Lidl letos nepřijímali. Nevím, odkud máš informace ale řekla bych, že jako zaměstnanec Lidlu vím určitě více než ty navíc na pozici která firmu řídí![]()
.
Pokud jsme vzali tvého syna asi měl štěstí to ale neznámena, že bereme každého kdo je bez prace jak to tu píšeš tyjako by jsme snad byli nějaká jistota pro nezaměstnané tak to určitě není také si vybíráme
nepiš nesmysly díky
To je spíš popis výběru nějaké vyšší manažerské pozice, než klasického „doplňovače regálů.“
Tam stačí že má čistý trestní rejstřík, je zdravotně způsobilý a není to lopata.
Vybírat 90 dnů obyčejnou podržtašku do obchoďáku je docela scifi. To si ti lidi najdou dřív práci jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LilyJane píše:
To je spíš popis výběru nějaké vyšší manažerské pozice, než klasického „doplňovače regálů.“
Tam stačí že má čistý trestní rejstřík, je zdravotně způsobilý a není to lopata.
Vybírat 90 dnů obyčejnou podržtašku do obchoďáku je docela scifi. To si ti lidi najdou dřív práci jinde.
Přesně tak, to je nereálné. Čím méně kvalifikovaná pracovní pozice, tím kratší výběrové řízení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1Pears1 píše:
Tady je práce dost pro toho, kdo pracovat chce. Tebou zmíněné řetězce berou furt, stejně tak Penny a Kaufland. Ten je finančně nejlepší a nejpřívětivější, co se týče rozložení směn vzhledem k osobním potřebám brigádníků. Zvlášť na úseku jsou docela dobře placení.Žiji mezi lidmi a tady má brigádu snad každá maminka dítěte od 2 let, která chce která neumí nic specifického.
Zakladatelka žádné zvláštní schopnosti a znalosti nemá. Měla by se poohlédnout jinde než v administrativě. Angličtina je slabá.
Tady je problém, že sice je plno volných míst, ale nejsou rovnoměrně rozložené po zemi. Bratr ženy loni, kdy mu bylo 18, chodil od jednoho krámu k druhému hledat brigádu, na začátku léta, nikde nebrali.
Žena hledá dlouhodobě práci, na poslané životopisy nikdo nereaguje, možnosti měla jen, když jí poslal pracák s doporučenkou. Ale kolikrát ji nevzali kvůli ekzému. A ona by dělala cokoliv, i uklízečku, ale nikdo se jí neozývá, když někam pošle životopis. Jo vypadá blbě ta dlouhá mezera, kdy dlouho nepracovala, ale co má dělat. Ve dvou pracích byla půl roku, ale tam narazila na tak špatný kolektiv, až ze stresu měla žaludeční vředy. Ráno mi doma brečela, že do práce nechce, že na ní budou zas hnusný. To dělala pomocnou kuchařku za minimální mzdu, kolikrát byla v práci déle, ale furt jí nadávali, že je pomalejší a že občas něco zapomene. V tom stresu se nedivím.
A teď lidi v rodině a pár kamarádů si o ní myslí, že pracovat nechce, kolikrát jsem brečel, když jsem se to snažil vysvětlit. Ale nezažili to. Nezapomenu na její hysterický pláč ráno, že tam nechce, že jsou na ní sprostý. Uvidíme, teď se vrátila na pracák, jestli ji někam pošlou. Ale táhne ji na 30 a chtěli bychom děti. Tolik asi k tématu, jak „jednoduché“ je sehnat práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kuba25 píše:
Tady je problém, že sice je plno volných míst, ale nejsou rovnoměrně rozložené po zemi. Bratr ženy loni, kdy mu bylo 18, chodil od jednoho krámu k druhému hledat brigádu, na začátku léta, nikde nebrali.Žena hledá dlouhodobě práci, na poslané životopisy nikdo nereaguje, možnosti měla jen, když jí poslal pracák s doporučenkou. Ale kolikrát ji nevzali kvůli ekzému. A ona by dělala cokoliv, i uklízečku, ale nikdo se jí neozývá, když někam pošle životopis. Jo vypadá blbě ta dlouhá mezera, kdy dlouho nepracovala, ale co má dělat. Ve dvou pracích byla půl roku, ale tam narazila na tak špatný kolektiv, až ze stresu měla žaludeční vředy. Ráno mi doma brečela, že do práce nechce, že na ní budou zas hnusný. To dělala pomocnou kuchařku za minimální mzdu, kolikrát byla v práci déle, ale furt jí nadávali, že je pomalejší a že občas něco zapomene. V tom stresu se nedivím.
A teď lidi v rodině a pár kamarádů si o ní myslí, že pracovat nechce, kolikrát jsem brečel, když jsem se to snažil vysvětlit. Ale nezažili to. Nezapomenu na její hysterický pláč ráno, že tam nechce, že jsou na ní sprostý. Uvidíme, teď se vrátila na pracák, jestli ji někam pošlou. Ale táhne ji na 30 a chtěli bychom děti. Tolik asi k tématu, jak „jednoduché“ je sehnat práci.
Buď ekzém zakrývat, jestli to jde a nebo si zažádat o invalidní důchod, hodně lidí jej na ekzém dostalo a pak nějaká chráněná dílna.
Mám stejný problém i věk a řeším naprosto stejné věci. Proto anonym
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Buď ekzém zakrývat, jestli to jde a nebo si zažádat o invalidní důchod, hodně lidí jej na ekzém dostalo a pak nějaká chráněná dílna.Mám stejný problém i věk a řeším naprosto stejné věci. Proto anonym
Otázka je, jestli bude mít nárok na ten invalidní důchod a jestli chráněná dílna bude vysvobození. Můj příbuzný toto řešil a bylo mu sděleno, že musí mít 2 diagnózy, 1 nestačí. Možná bych šla cestou rekvalifikace na úřadu práce a poté hledala pozice jako je recepční, nebo pasivni linka v call centru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hledám práci z domu
Zdravím vás. Rozhodl jsem se využít síly internetu. Nevěděl by někdo o práci z domu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit