Práce pro Nuskin

Anonymní
27.6.20 21:26

Práce pro nuskin

Ahoj holky. Je tady některá z vás která pracuje pro nuskin? Kamarádka mi tvrdí že si vydělá prodejem jejich výrobku hodně peněz a že ja můžu taky. Je to taková ta klasická pyramida no. Já do toho jít nechci ale stejně jsem zvědavá jestli se tímto dá opravdu vydělat. Je tady některá z vás co to děla a vynáší ji to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3032
27.6.20 21:30

Je to práce jako pro Avon či Oriflame. Známá má skupinu cca 2000 členů, takže si tím při RP hezky vydělala. Ale začátky měla těžké, prodala sotva dva krémy za měsíc. Takže pokud si tím chceš vydělat, musíš mít někoho kdo si výrobky koupí. Jinak je to na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.20 21:34

No nešla bych do toho. Neumím lidem vnucovat produkty, které jsou předražené. Kamarádka takhle dělala Amway. Vždy když jsme se viděly, tak se mi snažila něco prodat…tak jsme se vídat přestaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
27.6.20 23:10

Abys vydělala, musíš mít odbyt a to dost velký, pokud by ses tím chtěla živit jako hlavní příjem, takže spousty pravidelně kupujících, za mě tento druh práce o ničem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
28.6.20 08:11

1. není to práce, nejsi zaměstnanec, v žádném případě nemáš dané výdělky, zato máš jasné náklady a odvody těm, kdo jsou v hierarchii výše, než ty.

2. Je to multilevel marketing, případné peníze nevyděláš prodejem věcím, ale ukecáním lidí, kteří jsou hloupější než ty, že vydělají děsně moc peněz prodejem výrobků a budou tě brát jako svého šéfa týmu a odvádět ti část svých zisků. Veškeré MLM tak funguje. A veškeré MLM přináší reálné výsledky jedině těm kteří jsou nahoře v pyramidě - což ty nejsi.

3. pokud máš prodejní dovednosti které by ti umožnili ukecat lidi, aby ti věřili a byli u tebe v týmu pro MLM, tak se staň normálním obchodním zástupcem něčeho normálního případně si posléze pořiď vlastní firmu, neplácej svoje dovednosti na vyšší patra pyramidy. Budeš v zaměstnaneckém poměru, vyděláš víc, bude to výrazně důstojnější a naučíš se víc.

Pokud si nejsi jistá tím, že jsi dobrá v prodeji věci a ukecávání lidí - proč by si to proboha zkoušela v něčem tak strašně protivném a nevýhodném, jako je MLM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová