Prace uklid kancelari

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.9.19 09:55

Prace uklid kancelari

Ahoj holky. Momentalne jsem ve tretim mesici tehotenstvi (nikdo o tom krome chlapa jeste nevi) a hledam si praci na DPP do doby nez pujdu na materskou. Nasla jsem praci, kde bych mohla rovnou zacit na DPP na 3 mesice jako uklizecka (kancelare, chodby). Kdyz se me tchyne ptala, co ted jak jsem na tom s praci, rekla jsem ze na uklid, zacala mit pripominky ze bych mela delat neco jineho a porad me s tim pronasleduje. Ze jsem mlada. Jestli nechci jit dokonce jeste studovat. (24let). Chci ji to rict minimalne za mesic, ale nastoupit do uklidu 17.9… Nedokazu to dal poslouchat… Myslite si ze ma pravdu i kdyz nevi o co GO nebo co byste ji rekly? Diky holky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
11.9.19 10:13
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Momentalne jsem ve tretim mesici tehotenstvi (nikdo o tom krome chlapa jeste nevi) a hledam si praci na DPP do doby nez pujdu na materskou. Nasla jsem praci, kde bych mohla rovnou zacit na DPP na 3 mesice jako uklizecka (kancelare, chodby). Kdyz se me tchyne ptala, co ted jak jsem na tom s praci, rekla jsem ze na uklid, zacala mit pripominky ze bych mela delat neco jineho a porad me s tim pronasleduje. Ze jsem mlada. Jestli nechci jit dokonce jeste studovat. (24let). Chci ji to rict minimalne za mesic, ale nastoupit do uklidu 17.9… Nedokazu to dal poslouchat… Myslite si ze ma pravdu i kdyz nevi o co GO nebo co byste ji rekly? Diky holky
Úklid kanceláří je dobra práce v klidu jen nevim zda je to vhodné pro tehotnou ženu zvedani kyble atd.Tva tchyne to bere asi jako podradnou práci že? pokud ano pak je hloupá :nevim: Ja bych ji řekla že zatim uklizet budu pak se uvidí :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
11.9.19 10:39

Úklid je dobrá práce, jako jakákoliv jiná. Moje švagrová uklízí celý život, peníze má dost slušný a ještě navíc má šikovnou pracovní dobu.
Já si občas úklidem přivydělávám, a popravdě, mám za to víc peněz než za práci, která mě živí jako HPP :mrgreen:
Tchýni bych řekla, že je to dočasná práce, než seženeš něco, co by ti vyhovovalo na hlavní poměr a že si nemyslíš, že je to něco, za co je potřeba se stydět. Tím bych debatu ukončila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4956
11.9.19 10:39

@Annabela11 Mimo dotaz, ale tys v těhotenství doma neuklizela? Zvedání kýble ji ani dítěti neublíží..
Já bych uklízet klidně sla, mě to baví. A to mám VŠ. Na nějaký pořádný práce nehraju, pohrdam jen hyenama z call center, co mami že seniorů prachy. Na tchyni se vyprdni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
11.9.19 10:51

tak to ne

Ahoj, pro těhotnou úklid není vhodný, jsi nezodpovědná. Naše známá „potratila“ - tedy porodila v 7. měs. těhotenství mrtvé dítě, protože doma hodně uklízela (natahovala se i na skříně, atd.), pokud tedy nebudeš jen vysypávat koše a utírat prach, tak bych do toho nešla, i vytírání je dost náročné-a tahání kýblů. Tvoje tchýně má pravdu-i s tím studiem. Najdi si raději práci na vrátnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
11.9.19 10:59
@Keltka píše:
Ahoj, pro těhotnou úklid není vhodný, jsi nezodpovědná. Naše známá „potratila“ - tedy porodila v 7. měs. těhotenství mrtvé dítě, protože doma hodně uklízela (natahovala se i na skříně, atd.), pokud tedy nebudeš jen vysypávat koše a utírat prach, tak bych do toho nešla, i vytírání je dost náročné-a tahání kýblů. Tvoje tchýně má pravdu-i s tím studiem. Najdi si raději práci na vrátnici.

Jsi blbá :zed: Nebo hodně stará, tohle se tradovalo za našich prababiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
11.9.19 11:00
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Momentalne jsem ve tretim mesici tehotenstvi (nikdo o tom krome chlapa jeste nevi) a hledam si praci na DPP do doby nez pujdu na materskou. Nasla jsem praci, kde bych mohla rovnou zacit na DPP na 3 mesice jako uklizecka (kancelare, chodby). Kdyz se me tchyne ptala, co ted jak jsem na tom s praci, rekla jsem ze na uklid, zacala mit pripominky ze bych mela delat neco jineho a porad me s tim pronasleduje. Ze jsem mlada. Jestli nechci jit dokonce jeste studovat. (24let). Chci ji to rict minimalne za mesic, ale nastoupit do uklidu 17.9… Nedokazu to dal poslouchat… Myslite si ze ma pravdu i kdyz nevi o co GO nebo co byste ji rekly? Diky holky

za mě uplně na pohodu. není to nic náročného, šla bych do toho úpkně klidně. Pokud ti to nebude dělat dobře, tak skončíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
11.9.19 11:10
@Keltka píše:

Fakt to bylo tím jo? Vidíš a já měla za rizikovou práci něco jiného než úklid. Nech si tyhle rady, jsou hloupé. Tahání kyblu. Proboha na úklid vezmeš jeden kýbl, hodíš ho do vozejku a jedeš. Vůbec nic nevíš, ale placas jeden nesmysl za druhým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
11.9.19 11:13

Když jsem čekala druhou dceru taky jsem chodila uklízet, nevidim na tom nic špatného. Peníze jsem měla velice slušné, bylo jim jedno jak dlouho budu uklízet, když jsem vše stihla za dvě dvě hodiny, šla jsem domů, peníze se nepočítal na hodinu. Kýble a vše potřebné jsem vozila ve vozíčku, takže pohoda. Pokud by si se necítila, skončit můžeš vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
11.9.19 11:14

Tchýni chápu, kdyby mi dcera řekla, že ve 24 chce dělat uklízečku, trefil by mě šlak. Pokud jde ve tvém případě jen o brigádu a máš v plánu se v budoucnu pracovně ubírat jiným směrem, pak je to ovšem něco jiného. Ano, respektuji naši uklízečku, je to strašně hodná paní. Stejně tak uklízeče v naší kanceláři, i s nimi si moc ráda popovídám a mám je ráda. Ale dělají to prostě proto, že neumí dobře jazyk a jiná možnost pro ně není. Uklízečka není zrovna kariéra a to podle mě myslí tvá tchýně.

• Citovat
  • Upravit
14313
11.9.19 11:23

@ProfZav Ne neuklizela musela jsem lezet. A asi je neco jineho uklidit doma a uklizet v praci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
11.9.19 11:31

@Annabela11 jo no, doma si nedáš kýbl do vozíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
11.9.19 11:43

@atominnka U nas uklizecky taháji kyble po schodech do pater kdyz zkonci leje z nich. Takze tam to brnkacka neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
11.9.19 11:53

@Lalelale dělat kariéru ale není sen každého. Třeba paní chce žít obyčejný spokojený život a není na tom nic špatného..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4956
11.9.19 12:04

@Annabela11 Tak to je samozřejmě něco jiného. Když ale v těhotenství vše probíhá dobře, není důvod nedělat nic. Já taky kdysi uklizela a kýble s vodou nikam netahala, max prázdné a vodu do nich lila až v daném patře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová