Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, pokud máš na mysli Alzheimrovské centrum v Průhonicích, tak na to ihned zapomeň a rozhodně tam nechoď. jeho pověst už ho předchází a zaměstnanci se tam točí jak na běžícím pásu. Pokud nechceš zpátky do nemocnice, tak zkus nějaký domov pro seniory, v praze je jich dost. Já v jednom pracuji také.
Ahoj, pracuje tu někdo v Alzheimer centru, nebo domově se zvláštním režimem?
Potřebuju se na něco zeptat, raději SZ. Díky moc.
Ne primo na tomto oddeleni, ale taky ho mame. Klidne se ptej.
Zdravím, máte někdo zkušenosti s tímto centrem? Zajímají mě zkušenosti zaměstnanců i lidí, kteří tam měli sobě osobu blízkou. Budu vděčná za jakoukoliv informaci. Mám možnost v alzheimerově centrum Průhonice pracovat jako pečovatelka. Nabízeji ubytování (prý jen za 750,–/měs), slušný plat a kvalifikaci v tomto oboru. Tak by mě zajímalo, co je na tom pravdy.
@14111995 Nemohu posoudit z hlediska zaměstnance. Ale jako firma mají dobrou platební morálku k dodavatelům, své projekty rozvíjejí, chystají další expanzi, nedávno měnili majetkovou strukturu… Z hlediska obchodních partnerů vypadají jako prosperující, fungující a rozvíjející se společnost v segmentu, který slibuje další růst.
@Jagwa píše:
Mezi pečovateli má hroznou pověst
jak to? To na ty starý lidi kašlou? ![]()
Práce v takovém centru je hodně náročná. Fyzicky a hlavně psychicky. Proto je nutné nabídnout dobré platové podmínky. Pokud ráda pracuješ se starými lidmi, zmatenými, nevadí tě uklízet stolici, moč, ev. i zvratky, tak by se ti mohla práce líbit. Důležitý bude kolektiv-dobrý kolektiv dokáže zmírnit hodně náročnou práci.
Málo pečovatelů, samá ukrajina, přístup i kolektiv děs.
Myslím, že po Praze je spousta lepších domovů, kde nejedou tolik na byznys. Třeba ten Náš ve Vysočanech ![]()
ahoj,v pondeli jdu na zkoušku do alzheimercentrum ve Zlosyni,synka mi nikde nevzali a tady nabízí firemní školku tak bych to prave vyuzila.Když ho jinde nevezmou a já musím pracovat.Máte nejakou zkušenost stímto centrem,jak se chovaji k zamestnancum,atd?díky
@tynuska1990 ahoj, také jsem nad tím premyslela kvůli školce.
tak pak napis info. Budu rada. ![]()
Ahojik Tynuska1990 tak jak jsi dopadla ?mam tam nastupovat asi od listopadu …