Práce v Alzheimer centru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5077
24.5.14 20:31

Ahoj, pokud máš na mysli Alzheimrovské centrum v Průhonicích, tak na to ihned zapomeň a rozhodně tam nechoď. jeho pověst už ho předchází a zaměstnanci se tam točí jak na běžícím pásu. Pokud nechceš zpátky do nemocnice, tak zkus nějaký domov pro seniory, v praze je jich dost. Já v jednom pracuji také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
4.5.16 07:50

Ahoj, pracuje tu někdo v Alzheimer centru, nebo domově se zvláštním režimem?
Potřebuju se na něco zeptat, raději SZ. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
4.5.16 12:56

Ahoj, opravdu nikdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21907
4.5.16 13:36

Ne primo na tomto oddeleni, ale taky ho mame. Klidne se ptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
4.5.16 20:24

Ja tam pracujem tak klidne napis sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
3.5.18 12:48

Alzheimer centrum Průhonice

Zdravím, máte někdo zkušenosti s tímto centrem? Zajímají mě zkušenosti zaměstnanců i lidí, kteří tam měli sobě osobu blízkou. Budu vděčná za jakoukoliv informaci. Mám možnost v alzheimerově centrum Průhonice pracovat jako pečovatelka. Nabízeji ubytování (prý jen za 750,–/měs), slušný plat a kvalifikaci v tomto oboru. Tak by mě zajímalo, co je na tom pravdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
3.5.18 13:19

@14111995 Nemohu posoudit z hlediska zaměstnance. Ale jako firma mají dobrou platební morálku k dodavatelům, své projekty rozvíjejí, chystají další expanzi, nedávno měnili majetkovou strukturu… Z hlediska obchodních partnerů vypadají jako prosperující, fungující a rozvíjející se společnost v segmentu, který slibuje další růst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
4.5.18 13:37

Mezi pečovateli má hroznou pověst :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
4.5.18 22:19
@Jagwa píše:
Mezi pečovateli má hroznou pověst :nevim:

jak to? To na ty starý lidi kašlou? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
5.5.18 00:06

Práce v takovém centru je hodně náročná. Fyzicky a hlavně psychicky. Proto je nutné nabídnout dobré platové podmínky. Pokud ráda pracuješ se starými lidmi, zmatenými, nevadí tě uklízet stolici, moč, ev. i zvratky, tak by se ti mohla práce líbit. Důležitý bude kolektiv-dobrý kolektiv dokáže zmírnit hodně náročnou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
5.5.18 12:44

Málo pečovatelů, samá ukrajina, přístup i kolektiv děs. :roll: Myslím, že po Praze je spousta lepších domovů, kde nejedou tolik na byznys. Třeba ten Náš ve Vysočanech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
23.8.18 15:19

ahoj,v pondeli jdu na zkoušku do alzheimercentrum ve Zlosyni,synka mi nikde nevzali a tady nabízí firemní školku tak bych to prave vyuzila.Když ho jinde nevezmou a já musím pracovat.Máte nejakou zkušenost stímto centrem,jak se chovaji k zamestnancum,atd?díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
23.8.18 15:27

@tynuska1990 ahoj, také jsem nad tím premyslela kvůli školce. :) tak pak napis info. Budu rada. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
23.8.18 15:48

@HandulkaK napíšu zpravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.10.18 20:29

Ahojik Tynuska1990 tak jak jsi dopadla ?mam tam nastupovat asi od listopadu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty