Práce ve financích - finanční poradce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce ve financích - finanční poradce?
Ahoj holky, je tu některá, kdo dělá ve financích a je fakt spokojená? Myslím finančního poradce. Docela nad touto prací uvažuji, ale vím že firmy typu OVB nebo Brokerconsulting a takové, že to není ono a nešla bych do toho. Pracuje některé z vás pro firmu nebo i případně pod někým a jste fakt spokojené třeba i po předchozí nějaké špatné zkušenosti.
Máte prosím případně tipy? Jsem z Prahy a pokud nechcete sdílet tady, budu ráda, když mi napíšete do zpráv.
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@kristy1993 píše: … Pracuje některé z vás pro firmu nebo i případně pod někým …
I pro dobrou firmu může nějakou dobu pracovat špatný poradce.
Takže- jestli tu čekáš tip- hele, pojď do XYZ, tam zrovna bereme… tak stejně dopředu nikdy nevíš, jak to bude. Každý prostě shání koně pod sebe a těžko ti poví- u nás každého jen vysajeme a odkopneme a jeho smlouvy předěláme a všechny provize vrátí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osobní zkušenost z pozice finančního poradce nemám, ale moje hodně dobrá kamarádka dělá už několik let pro Partners a je tam moc spokojená. Měla už nějaké zkušenosti před tím, a mě ona sama spravuje finance a nemám co bych vytkla. Je pracovitá, mám od ní vždycky co potřebuji, a i v dost věcech mi dobře poradila. Když spolu neřešíme jakoby pracovní věci a bavíme se úplně normálně o životě, tak mi říkala, že začátky nebyli nejlehčí, musela tomu obětovat docela dost času, aby se dostala tam kde je dnes, ale zase v závěru vidí, kam až to vypracovala, ona je teď snad ředitelka té jejich filiálky, takže se nemá špatně ani po finanční stránce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poradce nerespektující pravidla- nebo neschopný číst. To chceš.
EDIT: reakce na vyzmizelý příspěvek BY Mates000811
- načítám...
- Citovat
- Zmínit