Pračka - Miele nebo Bosch (9. generace)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Taky máme Miele a taky kupujeme už jen to, postupně vše vyměňujeme - a docela brzo, nic nevydrží, ani dražší řady Siemens… Pračka nemá chybu, máme taky s dávkovačem tekutého prostředku a i to je parádní vychytávka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Agrion píše:
@marskaj @Nina Filipi A jak dlouho uz je mate? Konkretne pracku + susicku?
máme ji 3 roky
a konkrétně tuto: miele w 3371
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miele zklamani
Diskuze je již starší, přesto sem napisu svou zkušenost - mám novou pracku miele a musím říct, ze prozivam velké zklamání. Vyprala jsem dvě várky a zjistila, ze nechutně žmolkuje!!! Mikinu, co jsem měla dva roky, nosena hodně, přesto ve skvělém stavu, absolutně bez zmolku. Jedno vyprani v miele a je v p*deli
budu volat servis, předpokládám, ze nic neshledaji. Odzmolkovace a odzmolkovaci triky me nezajímají, žádná moje předchozí pracka to nedělala, tzn.je možné prát bez zmolku. Pozn. nemela jsem přeplněnou pracku, přidala jsem dokonce vodu +, aby nebylo málo vody. Jsem zkratka znechucena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@teeer to je divne. A nemohlo tam neco zustat v pracce jeste od vyrobce ze zkusebnich testu?
I kdyz zmolky, jsou divne…
Ne kazdy vi, ale vyrobci nahodne vybrane kusy testuji pranim naprazdno. To zjistis tak, ze v nove pracce kdyz ji pri dovozu rozbali je zbytkova voda. Ja na konci roku kupoval pracku AEG a zapnul jsem ji hned jak ji dovezli a zapojili, bohuzel to bylo jeji posled. prani, ktere zvladla, pak uz se nezapla. Takze mi hned 2dny na to ji odvezli a dovezli dalsi stejnou. Ta nastesti uz pere dobre.
Na tvem miste urcite trvat na reklamaci. Jine lepsi reseni podle me neni… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit