Pračka - Miele nebo Bosch (9. generace)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
831
15.4.17 17:43

Taky máme Miele a taky kupujeme už jen to, postupně vše vyměňujeme - a docela brzo, nic nevydrží, ani dražší řady Siemens… Pračka nemá chybu, máme taky s dávkovačem tekutého prostředku a i to je parádní vychytávka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
18.4.17 07:13
@Agrion píše:
@marskaj @Nina Filipi A jak dlouho uz je mate? Konkretne pracku + susicku?

máme ji 3 roky :) a konkrétně tuto: miele w 3371

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
8.3.20 18:07

Miele zklamani

Diskuze je již starší, přesto sem napisu svou zkušenost - mám novou pracku miele a musím říct, ze prozivam velké zklamání. Vyprala jsem dvě várky a zjistila, ze nechutně žmolkuje!!! Mikinu, co jsem měla dva roky, nosena hodně, přesto ve skvělém stavu, absolutně bez zmolku. Jedno vyprani v miele a je v p*deli :zed: budu volat servis, předpokládám, ze nic neshledaji. Odzmolkovace a odzmolkovaci triky me nezajímají, žádná moje předchozí pracka to nedělala, tzn.je možné prát bez zmolku. Pozn. nemela jsem přeplněnou pracku, přidala jsem dokonce vodu +, aby nebylo málo vody. Jsem zkratka znechucena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
16.4.20 15:12

@teeer to je divne. A nemohlo tam neco zustat v pracce jeste od vyrobce ze zkusebnich testu? :think: I kdyz zmolky, jsou divne…

Ne kazdy vi, ale vyrobci nahodne vybrane kusy testuji pranim naprazdno. To zjistis tak, ze v nove pracce kdyz ji pri dovozu rozbali je zbytkova voda. Ja na konci roku kupoval pracku AEG a zapnul jsem ji hned jak ji dovezli a zapojili, bohuzel to bylo jeji posled. prani, ktere zvladla, pak uz se nezapla. Takze mi hned 2dny na to ji odvezli a dovezli dalsi stejnou. Ta nastesti uz pere dobre.
Na tvem miste urcite trvat na reklamaci. Jine lepsi reseni podle me neni… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí