Pračka s vrchním plněním - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
My máme Indesit a buben nahoře je tak za jedno praní ze tří. Nevadí mi to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mela jsem 12 let Electrolux s vrchním plněním a vždy po vyprání dvířka nahoře, pred dvěma mesici začla blbě odčerpávat vodu, tak jsem jí vyměnila za AEG s vrchním plněním a taky vždy po vyprání dvířka nahoře, podle mě je to vada a reklamovala bych..ten buben s mokrým, ač vyždímaným prádlem mi přijde dost těžký otáčet s tím sama…
- Citovat
- Upravit
Whirlpool, zastaví se nahoře, občas dotočím kousek, tak 10 cm. Ale to jen, když je hodně nacpaná. Jsem s ní spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka1 Uvidíme. Napadlo mě napsat na technickou podporu a zkusit se na to alespoň zeptat, ale uvidíme… Přítel to rešit nechce a tak trochu mě i odrazuje. Resp. aby byla přesná říká, že ať si tam klidně napíšu, ale že si myslí, že mi řeknou něco o rozložení prádla a o tom, že se to stávat může a tím to „vyřeší“. Tak uvidíme, jestli se odhodlám to řešit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nakra přítel je dost salamista, co? Než aby řešil neco, co nefunguje jak ma, tak se tě pokouší ukecat na pseudovedecke teorie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek Já bych neřekla, že je to vyloženě salámista. Jen pro něj je to asi spousty práce pro nic. Jemu to totiž nevadí, tak hold si ten buben občas dotočí. Taky je totiž přesvědčen, že to prostě tak je, že to funguje nedokonale. Když je toho prádla míň, není plný buben tak to i občas jde a to je voda na jeho mlýn. A hlavně vidí za tím spousty práce omílá že by se muselo tu pračku balit, někam posílat, být měsíc bez praní a nakonec by nám řekli již viz. jeho zmiňované argumenty. A jemu je to hlavně i jedno takže on to řešit nepotřebuje. Říkala jsem mu, že jsem dělala průzkum a našlo se dost lidí, kterým to funguje na 100%. On mi na to odpověděl, že třeba mají lepší a dražšší pračky než my. A že věří tomu, že mohou být pračky které jsou v tomhle lepší a funguje to podstatně lépe než u té naši. Nevěřil mi, ale že by to mělo někde u nějaké pračky fungovat na 100%. Jedině kdyby prý měla aretaci bubnu nebo co… On je v tomhle hrozný paličák a hlavně předpojatý. Já jsem taková, že když mi něco nesedí, nefunguje tak jak má nebo obecně když mám s něčím problém, tak si říkám zeptám se, zkusím to (jestli s to nevymění, nepůjde s tím něco udělat a tak…) On už předem ví resp. předpokládá a je pevně přesvědčen že nepůjde. Má hned jasno, jak člověka odbydou, nebudou nic skoumat, nebude se tím nikdo chtít zabývat. Případně to půjde těžko dokázat a tak.. A takhle to má i s tou pračkou. Prý kdyby se ten buben nedotočil ani prázdný pak by již byl tutový důkaz že je rozbitý. Když se to občas povede zvlášť s menšim monžstvím prádla, tak už těžko někomu něco dokážeš
Sorry za rozvláklou odpoveď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek Jop a taky jsem prý podle něj naivní a idealista, když chci nebo předpokládám, že to bude na 100 % fungovat. V dnešním světě je prý běžné že výrobci uvádí nějaké informace o výfobku, ale ve finále to tak není nebo to funguje jen za určitých podmínek, ale to ti prý nenapíšou protože by si to pak už nikdo nekoupil. Páč by zjistil, že to není stoprocentní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit