Prádlo Miriale - podvod?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
42
15.6.14 17:23

Prádlo Miriale - podvod?

Zdravím :mavam:

Máte někdo ze zdejších zkušenost s touto firmou? Mají nádherné prádlo, kdysi jsem si jej objednala ale nikdy nedorazilo. Říkala jsem si, že se to asi nepodařilo poslat, (znáte českou poštu), neřešila to.
Nedávno jsem v časopise Ž a Ž narazila na jejich nabídku. Napadlo mě, že se na ně mrknu na internetu a málem mě švihlo. :cert: (vzhledem k té nevyřízené objednáce). Prý posílájí zboží obyčejně, opoždeně nebo vůbec, zato posílají neustále úpomínky za zboží které ani nedodali. Stalo se to někomu?

Krásný zbytek neděle P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15.6.14 17:30

Já si prádlo objednávala několikrát, vždy za tech 99 kč soupravu, je pravda, že jsem na dodání čekala docela dlouho, ale dorazilo vždy a ano, posílájí zásilku obyčejně a přijde mi, že soupravy jsou na obrázku vždy hezčí než ve skutečnosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
15.6.14 17:42

Ahoj toto prádlo mi přítel objednal k Vánocům a přišlo až za půl roku, ale přišlo. Tak jsem si objednala za 99kč ještě jednu soupravu a ta nepřišla vůbec, zato mi přišla po několika měsících upomínka za nezaplacené zboží, které jsem ale ani nedostala. :cert: takže za mě z Miriale už nikdy víc :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
15.6.14 17:49

No, já jsem si objednávala prádlo několikrát, došlo teda vždycky, sice za dlouho, ale jo. Naposledy ted onehda. Jen jednou jsem dostala jiný model, než jsem si objednávala s tím, že ten můj už došel a pokud ho nechci, můžu ho vrátit.
Je pravda, že na obrázcích je možná hezčí než ve skutečnosti, určitě teda nemá udávanou hodnotu tisíc nebo kolik korun, ale vyloženě špatné rozhodně není, většinou sedí dobře a za stovku rozhodně v pohodě.
Stejně tak jsem manželovi mnohokrát brala trenýrky od jejich partnerské firmy Tono a ty jsou naprosto skvělé, manžel je miluje a jsou velice kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
15.6.14 18:30
@VěrkaB píše:
Ahoj toto prádlo mi přítel objednal k Vánocům a přišlo až za půl roku, ale přišlo. Tak jsem si objednala za 99kč ještě jednu soupravu a ta nepřišla vůbec, zato mi přišla po několika měsících upomínka za nezaplacené zboží, které jsem ale ani nedostala. :cert: takže za mě z Miriale už nikdy víc :twisted:

Jak jsi to pak řešila? tu upomínku… Ted jsem se dívala na to spodní prádlo a docela mě to zaujalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.14 19:18

Ahoj, prodavala jsem toto pradlo po telefonu coby telefonni operator. Kvalita toho pradla je podle me nic moc, uvodni nabidka je vetsinou za tech 99 kc a pak vam tusim jednou za ctvrt roku chodi automaticky dalsi pradlo za plnou cenu, tudiz nechcete-li ho je potreba vcas zrusit. Posilaji skutecne obycejne, nedorazi-li, doporucuji je kontaktovat nez pak resit ze jste nezaplatili neco co ani neprislo :/ radeji anonymne, snad chapete…

• Citovat
  • Upravit
26270
15.6.14 19:21

Holky, jak vám můžou chodit upomínky, když to posílají obyčejně?
Vždyť nemají nic v ruce, že to odeslali, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.14 19:33

Jen keste dodam ze to je nevymahatelny pokud vam pradlo nedorazi. I tak ale doporucuji jim napsat pripadne zavolat

• Citovat
  • Upravit
2212
15.6.14 19:57
@Anonymní píše:
Ahoj, prodavala jsem toto pradlo po telefonu coby telefonni operator. Kvalita toho pradla je podle me nic moc, uvodni nabidka je vetsinou za tech 99 kc a pak vam tusim jednou za ctvrt roku chodi automaticky dalsi pradlo za plnou cenu, tudiz nechcete-li ho je potreba vcas zrusit. Posilaji skutecne obycejne, nedorazi-li, doporucuji je kontaktovat nez pak resit ze jste nezaplatili neco co ani neprislo :/ radeji anonymne, snad chapete…

A je pak problém to zrušit? Necukají se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
15.6.14 20:14

Děkuji Všem za reakce, je vidět, že to nemusí být přímo podvod, nicméně jejich reputace není prácě zrovna valná a od něčeho musela vznniknout že. To prádlo ale, alespoň podle obrázku, vypadá fakt krásně no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
15.6.14 20:19

Anonymní: A prosím tě, proč to posílají obyčejně? Proč si to člověk nemůže vyzvednout jako balík, normál na fakturu? To je divný přece. Jak se pak řeší třeba ty reklamace? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.14 21:25

@brulinka Nesetkala jsem se s tim ze by mi nejakej zakaznik nadaval ze by to neslo zrusit. Kazdopadne ja doporucuju nejen kvuli zruseni volat na tíu jejich linku jak chteji, ale i to poslat pisemne mailem atd. Aby clovek mel pro strycka prihodu neco v ruce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.14 21:28
@Poeema píše:
Anonymní: A prosím tě, proč to posílají obyčejně? Proč si to člověk nemůže vyzvednout jako balík, normál na fakturu? To je divný přece. Jak se pak řeší třeba ty reklamace? :nevim:

Z praxe tel. Operatora vim, ze spoustu lidi na nabidku kyvne a pak dela mrtveho brouka a zbozi si nevyzvedne. Tak mozna proto aby se jim neprodrazilo postovne?? Nevim, taky mi to hlava nebere protoze skutecne tech balicku pomerne dost nedorazi a buh vi kde se zatoulaji…

• Citovat
  • Upravit
42
15.6.14 21:36
@Anonymní píše:
Z praxe tel. Operatora vim, ze spoustu lidi na nabidku kyvne a pak dela mrtveho brouka a zbozi si nevyzvedne. Tak mozna proto aby se jim neprodrazilo postovne?? Nevim, taky mi to hlava nebere protoze skutecne tech balicku pomerne dost nedorazi a buh vi kde se zatoulaji…

Částečně máš asi pravdu ale nevím, proč by se jim prodražilo poštovné, když ho většinou platí zákazník :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.14 22:45
@Poeema píše: Částečně máš asi pravdu ale nevím, proč by se jim prodražilo poštovné, když ho většinou platí zákazník :think:

u zasilek za 99 kc tusim neplati, uz si presne nevzpminam. Jak rikam, nevim, sama nechapu proc to tak maji. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák