Prádlo Miriale - podvod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
134
16.6.14 10:45

Brulinka volala jsem na jejich zákaznickou linku a vysvětlila jim jak se věci mají, že mi nemůžou účtovat něco, co jsem ani nedostala.Pani byla vstřícná a stornovala to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
31.7.14 15:25

Holky, takže já mám zkušenost ultrapozitivní. Toto prádlo odebírám již přes rok. Kvalita super, sice nevypadá na mně jak na obrázku :mrgreen: ale to je jiný příběh. Každopádně teď mi přišla souprava s malou podprsenkou. Volala jsem jim. omluvili se, správnou velikost pošlou v další objednávce a tu malou si můžu nechat :lol: dám nějaké kamošce. Takže za mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
31.7.14 16:08

Ahoj.Ja jsem si jejich pradlo jednou objednala. Prislo mi za mesic.Na fakture psali, ze za dalsi ctvrt roku poslou dalsi pradlo. Takze jsem tam volala, ze neexistuje.Ze jsem chtela jen to jedno.Tak to stornovali. Jenze pradlo na obrazku vypadalo pekne.Ale ve skutecnosti des a hruza. Jednou jsem si ho vzala na sebe a div jsem se neuskrabala.Ten material je strasny. Silon ci co hadra.Kdyz jsem se odnekud s muzem vratila, mela jsem kolem hrudniku a na prsou vyrazky. Takze podprda a tanga sly do kose a kosilka taktez.Jen tak mimochodem.To pradlo pry posilaji ze Svycarska. 8o Rekla bych, ze zlate bombardery od vietnamcu. :lol: Ja nakupuji na r.a.j.p.ra.d. l.a. a jsem neuveritelne spokojena. Navic kdyz se zmerim, tak mi poradi po telefonu a jeste se mi nestalo, aby mi nepasovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
27.10.14 20:30

Ahoj,
já mám pozitivní zkušenost, beru od nich prádlo už rok a jsem spokojená. Nebudu tipovat, jestli kvalita prádla je opravdu tak špičková, ale myslím, že je to srovnatelné s tím, co se běžně prodává v mnohem dražší kategorii. Jelikož se jednou zaregistruješ, jsi automaticky zákazník, který pravidelně, cca co 3 měsíce dostane zásilku, pokud jí přes net nebo telefonem nezruší. Musíš si to hlídat. Co se týka komunikace s nimi, jsou vstřícní a žádné problémy s nimi zatím nemám. Jednou jsem chtěla vyměnit podprdu a poslala jsem jí zpátky, tak mi to vyměnili v pohodě, ještě mi poslali druhou navíc- tak tu jsem zase vrátila, jelikož jsem se nechtěla obohatit bezdůvodně. Dneska mi zase přišel nový balík, během 3 dnů čekám dodání zbytku- já vždy, pokud z jejich kolekce objednám, tak beru podprdu a 3 kalhotky. Mě to tak příjde lepší. Celé mě to výjde asi na 835,– ale párkrát do roka to neva. Navíc jsem už asi 2× v klidu vynechala jejich zásilku.
Takže za mě bez problémů. Zjišťovala jsem, jak se pak odregistrovat, stačí zavolat operátorce a ona to deaktivuje. Ale budeš tam pořád registrovaná, asi tak, jako když jednou podepíšeš úvěr u cetelemu, který doplatíš, pořád tam mají tvoje údaje. Snad ta registrace jde pak úplně odstranit, tak daleko jsem to nezjišťovala, jelikož jsem neměla potřebu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.1.16 08:54

Chcela by som sa opytat, na ake cislo ste volali, aby vam zrusli dalsie objednavky? Nemozem sa tam dovolat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
30.1.16 09:45

Mě vždy vadilo to postovneho 149,– tuším. Tedy víc než prádlo samotné. Jednou jsem di chtěla na jejich netu objednat víc souprav a představte si, že bych platila postovne za každou soupravu zvlast. Prý je posílají vždy odjinud. To jsem vzdala. Takže mě odrazuje nereálné postovne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.7.16 22:58

pořád nevím :)

Dobrý den,
objednávala jsem si jednou soupravu. Musím říct, že už jsem nedoufala, že přijde, ale když dorazila, byla jsem příjemně překvapena. Moc fajn se nosí a velikost odpovídá. Hned jsem zrušila další odběr, pro jistotu. Nic dalšího už nepřišlo. Mám pěknou soupravu prádla a za pár korun. Až si budu chtít zase objednat, znovu se zaregistruji a pak hned zase zruším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.17 12:18

Špatná zkušenost

Také se přidávám k tem ne spokojeným zalaznicim. Kvalita prádla ani vzhled neodpovídá tem který jsou na internetu.
Mě absolutně nesedí, rychle se zniči..
poslali mi několik upomínek na zaplacení přitom jsem zaplatila všechny v daný termín.
Podle mě je to společnost která ma zboží tak trochu podvodné.
A upřímně v normálních obchodech se dá spodní prádlo zakoupit daleko kvalitnější a za lepší ceny. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák