Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
obrazek dik, no a kolik toho octa tam mam prdnout a rovnou do bubnu nebo tam jak se sype prasek? a nejkratsi program? nebo naopak naky s vysokou teplotou? ![]()
kozisku to me prave stve, ze ta pracka je krasna nova a ani nebyla levna
tak nevim.. no a jak uz jsem psala par vlasu jsem ve filtru nasla ale zadna hruza.
adus jdu na to! ![]()
Magdi,
nalej to do všech přihrádek…na prášek i aviváž.....aby se to i tam propláchlo ![]()
ocet tam dávám na vyvářku - nejvyšší stupeň- a když to začne napouštět tak liji do nádobky a nešetři
. Stejně mi to přijde divný, fakt bych se obrátila na prodejce-výrobce, to není normální, že vyprané prádlo není „voňavé“
Delaji to gely na prani!!!!
Vetsinou. Pak bych to videla, na pomale schnuti, nebo nepoveseni hned po vyprani?
tak uz peru
nalila jsem to vsude mozne asi 400ml vic nemam
90 stupnu toz su zvedava jestli to bude mit ucinek a pak to asi jeste jednou vyperu na prazdno ne? nebude to pradlo ted smrdet octem? ![]()
kat-ko neblbni
,nic jineho nepouzivam, je to pravda???????
Je to opravdu tak.
Ja jsem taky prala dlouho v gelu a pak to smrdelo. Ted peru jen v prasku a problem zadny.
ja peru v prasku a zatoucha mi to taky, svetly dobry, ale tmavy takovy to silnejsi nez obycejny tricka, spis mikiny, nebo tam, kde je naka guma, tricek vlastne taky par. Ocet liju preventivne na kazdy prani a trochu to pomaha, ale rada vyzkousim cokoliv, co odstrani to zatouchani navzdycky. Manzel tvrdil, ze to nijak vycistit nejde, ze s tim uz udelal vsechno, mozna to savo…
handu a kdoto jeste psal a perete bile na vic stupnu? ze to nesmrdi..
ty vogo tak to valim pro prasek
![]()
Peru v persilu, nebo v arielu- co je v akci
Avivaz malicko silan sensitive
já peru jedině v gelu a nesmrdí mi nic…
prášek může zůstat v prádle a manžel mi z toho kejchal.
já hlasuju za rozbitej termometr nebo co tu vodu ohřejvá.
najdi si na netu výrobce a zeptej se, když budou frajeři, udělají ti servis zadarmo ![]()
co je to značku?
já mám ariston… a spokojenost…
toz babo rad
prasek, ne prasek… ![]()
prala jsem ted ten ocet na 90 ale nestihla jsem to zkontrolovat, nezda se mi tepla
ale zkusim to znovu treba s tim savem ![]()
ja mam fust podivam se jestli je jeste v zaruce (noo to chci videt jak to najdu
) a uvidim..
ja peru to bile na 70, ale na 100 % to na tu urcenou teplotu vyhreje, to mam vyzkouseny. Uz jsem na netu narazila na nakou diskusi, kde radili susit na slunci a ve vetru - susim na balkone a kamaradkam, ktere susi doma, se to nestava. Nekdo radil dokonce zasmradajici obleceni do posledniho zlikvidovat… ![]()