Smrdící prádlo – co s tím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
17.9.10 15:58

hmtak to bych musela zlikvidovat uplne cely satnik i od holek to si fakt nemuzu dovolit. ale ja prave taky susim na slunci za hodku je to suche :nevim: teda ted uz min, neni uz tolik teplo.

hele tak ted peru podruhe se savem :-D predtim to smrdelo jak octem tak tim hnusem. ale tu teplotu mi teda vysvetlete. jak to poznam ze to hreje na 90??? furt na to saham tak se mi to pred chvili zdalo malinko teplejsi ale ted zas nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karlickaa
17.9.10 17:25

Nevim teda co s tim mas :-D ale na 90 bys poznala,to bys na tom ruku dyl neudrzelana okynku pokud mas predni plneni.Pokud je to jen trochu teply tak to nema 90 stupnu.
Me smrdi kolikrat tmave pradlo kdyz ho necham chvilku v pracce a pak je zatuchly,ale bile nee.Pak se to neda nosit a musim to znova vyprat a hnedka povesit.

• Citovat
  • Upravit
2547
17.9.10 17:31

magdi, ja mam ten isty problem so starsou prackou, v novej nesmrdi, v starej (asi3roky, takze nie je tak stara) bleee...... ..skus sa vycistit na pracke filter, aj ja to musim urobit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
17.9.10 20:08

karlicko no prave, ja si to taky myslela, mam teda vrchni plneni takze okynko nemam :-) ale je to teda divne, uvidime zitra budu prat bile (radsi po tom savu)

delli filtr uz jsem vycistila, byl skoro cisty. vydrhla jsem ji celou, byly docela zaspinene :-) ale nic nepomohlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
17.9.10 21:03

Magdi,
já mám pračku 5 let peru jak v tekutým, tak normálním, tak v ekologickým a aviváž nepoužívám. V životě mi prádlo nesmrdělo a peru na 30 a vyjímečně na 50 - třeba ložní prádlo.
Zavolej si servis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
17.9.10 21:17
hele tak ted peru podruhe se savem :-D predtim to smrdelo jak octem tak tim hnusem. ale tu teplotu mi teda vysvetlete. jak to poznam ze to hreje na 90??? furt na to saham tak se mi to pred chvili zdalo malinko teplejsi ale ted zas nic. :nevim:

Ahoj, mě také takto smrdělo prádlo. Nakonec jsem přišla na to, že mi pračka fakt netopí. Máme boční plnění. Ale dá se to zjistit i u vrchního. Když dáš ruku z boku zhruba do 30 cm nad zemí, tak se teplota musí zvyšovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
18.9.10 06:52

lemaz dik, ja myslim ze fakt netopi.. ale i tak, je to opravdu duvod proc pradlo smrdi?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
18.9.10 06:53

adus asi budu muset..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
18.9.10 10:24

Magdicko my resime prave ten problem se sifonem, mame vypousteci hadici napojenou do drezoveho sifonu a protoze odpadovy trubky v baraku jsou uz dost starsiho data, vraci se obcas voda z odpadu az do pracky, ta je pak cela nacuchla i kdyz ji vycistim a prozenu na vyvarku savem. V instalaterstvi mi rikali, ze by se tam muselo namontovat cosi, co zabrani zpetnemu toku z odpadu do pracky, ale v prodeji to nemeli a poradit nedokazali, kde by se to dalo sehnat. Ale nevim, jak mate odtok z pracky vyreseny vy, treba je problem jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
18.9.10 15:23

fidla to me prave vytaci ze tohle je par mesicu postaveny barak, vsecko supermoderni, nechapu to, nevim jestli teda bude tam zakopany pes. :-) kazdopadne nevoni!!! :cert: koupila jsem novou avivaz tak uvidime ale musim nashromazdit pradlo. a bile teda smrdi min, to mate pravdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
18.9.10 15:42

Ahojka,

mě pračka smrdí ale je to tím že mi jí pravidelně někdo zavře :cert:

Tak jednou za dva měsíce naleju dva octy rovnou do bubnu a zapnu to na vyvářku a nechám to projet, zabírá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
18.9.10 15:43

loffda taky dik za tip :palec:

kdo mi zmenil tema??? a prooooooooooooc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
21.9.10 15:16

VONIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

OCET A SAVO FUNGUJE !!!!!! :lol: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
21.9.10 17:52