Praha - západ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
449
28.8.06 17:04

Praha - západ

ahoj maminky, právě se stěhuju do Horoměřic, sháním školku, doktory, připojení na net atd… jestli mi některá s čímkoli výše uvedeným poradíte,budu moc ráda :D a jestli se najde i nějaká kamarádka na kafíčko, procházku nebo jen tak pokec…usnadníte mi start v novém bydlišti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48
28.8.06 20:18

Ahoj,
my bydlime o kousek dal, ale treba k detske doktorce jezdime do Horomeric. Co se tyce skolky, tak to nevim, ale je tam skola, tak skolka tam bude asi taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
28.8.06 20:24

príma děkuji za zprávičku, jestli máte dobré zkušenosti, napiš mi prosím kontakt na pí. doktorku, zkusila bych si zavolat jestli nás vezmou :D jo a školku už jsem zjistila,ale takhle na poslední chvíli už je plno :? a docela mě mrzí,že jsou plné všechny školky v okolí, no snad budeme mít ještě štěstí ,Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
28.8.06 21:17

Ahoj, my bydlíme ve Velkých Přílepech, v Horoměřicích mám babičku a dědu a vyrostla jsem tam.
Jojo, v Horouškách je školka, chodili jsme do ní s bráchou a do školy jenom já ( pak jsme se stěhovali do Prahy ), je tam ale jenom 1. stupeň, potom děti jezdí buď do Prahy, nebo do Lysolaj. Kam budeš chodit k dr. v Horoměřicích, na tu Polikliniku…tam jsem chodila co by dítě…osobně bych tam svoje dítě nevzala :lol: Nechceš zkusit raději Dlouhý lán, tam jezdila moje kamarádka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
29.8.06 09:35

aha, takže první negativní ohlas :? děkuji i za něj :D než mi napsala lupre ani jsem netušila, že je v Horoměřicích dr.. mám vytipováno několik pediatrů v Dejvicích,ale pokud by byla fajn doktorka přímo v Horoměřicích,proč dojíždět :wink: proto se holky ptám, a zároveň posouvám kousek výše aspoň na chvilku :D ,ještě jednou dík za každý tip. Jo a vozila bych prcka i do školky,ale všechny jsou plné :cry: aspoň co znám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
29.8.06 17:14

Ahojky, bydlím v Tursku, takže taky sousedka :wink: .
K dr. chodíme do Horoměřic, ordinují tam dvě - MUDr. Mačenková a MUDr. Honková. Mačenková je starší, ordinuje Po - St a Honková je mladá a ordinuje Čt - Pá.
Osobně jsem tam spokojená. Už tady na toto téma doktora v Horoměřicích proběhla i diskuse :wink: , tak zkus hledat :lol: . Taky vím, že se vždycky najde někdo, kdo není spokojen. Já jsem dr. měnila v době, kdy byly Kláře tři měsíce. Nebyla jsem vůbec spokojená s přístupem té minulé dr. Tady se mi zatím dostalo maximální péče i po telefonu.
 Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
29.8.06 18:14

Jé, dr. Mačenková tam ještě dělá, no to musím říct mojí mamce…je to strašně strašně hodná paní doktorka, k tý jsme právě chodili s bráchou, ale.....jak je hodná, tak je…no, řekněme, že né tak vzdělaná co se jejího oboru týče, ale hodná teda, je, to jo. Docházela k nám i domů…akorát nic jinýho než penicilin nám tenkrát nenaordinovala ( moje mamka je zdr. sestra, takže jí to točilo ), ale zato se s námi pořád mazlila :wink: Tak šťastnou ruku při výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
29.8.06 18:22

Ahoj!

Paní doktorka Mačenková je sice hodná, ale řekla bych, že má mezery ve vzdělání a taky věci většinou moc neřeší.
Honková je mladá a je mi sympatičtější. Ale moc velké zkušenosti s ní nemám, protože jsme byli častěji u Mačenkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
29.8.06 19:22

Musím říct, že jsem u Mačenkové byla s Klárou už několikrát a zatím se mi nestalo, že by mi vnucovala ATB. Naopak mi vždy bylo řečeno, že ATB nejsou na tento problém vůbec potřeba.
Sousedka tam byla s chlapečkem a Dr. Mačenková mu dokonce dělala testy, jestli ATB na:,–(it či nikoli.
 Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
29.8.06 22:12

holky díky za postřehy :D zatím,malý moc nemocný nebývá (ťuk,ťuk) 8O a s mimísem snad taky nebudou problémy (doufám) takže to tam zkusím :D a na nějaké specializované vyšetření si zajedu na Dlouhej lán :D Už se vidím, jak se já lenora líná,tahám se 2 dětma třeba jenom na poradnu, zvlášť, když školka prozatím nebude :cry: takže tak 8O díky,Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová