Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj maminky, právě se stěhuju do Horoměřic, sháním školku, doktory, připojení na net atd… jestli mi některá s čímkoli výše uvedeným poradíte,budu moc ráda
a jestli se najde i nějaká kamarádka na kafíčko, procházku nebo jen tak pokec…usnadníte mi start v novém bydlišti ![]()
Ahoj,
my bydlime o kousek dal, ale treba k detske doktorce jezdime do Horomeric. Co se tyce skolky, tak to nevim, ale je tam skola, tak skolka tam bude asi taky.
príma děkuji za zprávičku, jestli máte dobré zkušenosti, napiš mi prosím kontakt na pí. doktorku, zkusila bych si zavolat jestli nás vezmou
jo a školku už jsem zjistila,ale takhle na poslední chvíli už je plno
a docela mě mrzí,že jsou plné všechny školky v okolí, no snad budeme mít ještě štěstí ,Petra
Ahoj, my bydlíme ve Velkých Přílepech, v Horoměřicích mám babičku a dědu a vyrostla jsem tam.
Jojo, v Horouškách je školka, chodili jsme do ní s bráchou a do školy jenom já ( pak jsme se stěhovali do Prahy ), je tam ale jenom 1. stupeň, potom děti jezdí buď do Prahy, nebo do Lysolaj. Kam budeš chodit k dr. v Horoměřicích, na tu Polikliniku…tam jsem chodila co by dítě…osobně bych tam svoje dítě nevzala
Nechceš zkusit raději Dlouhý lán, tam jezdila moje kamarádka.
aha, takže první negativní ohlas
děkuji i za něj
než mi napsala lupre ani jsem netušila, že je v Horoměřicích dr.. mám vytipováno několik pediatrů v Dejvicích,ale pokud by byla fajn doktorka přímo v Horoměřicích,proč dojíždět
proto se holky ptám, a zároveň posouvám kousek výše aspoň na chvilku
,ještě jednou dík za každý tip. Jo a vozila bych prcka i do školky,ale všechny jsou plné
aspoň co znám
Ahojky, bydlím v Tursku, takže taky sousedka
.
K dr. chodíme do Horoměřic, ordinují tam dvě - MUDr. Mačenková a MUDr. Honková. Mačenková je starší, ordinuje Po - St a Honková je mladá a ordinuje Čt - Pá.
Osobně jsem tam spokojená. Už tady na toto téma doktora v Horoměřicích proběhla i diskuse
, tak zkus hledat
. Taky vím, že se vždycky najde někdo, kdo není spokojen. Já jsem dr. měnila v době, kdy byly Kláře tři měsíce. Nebyla jsem vůbec spokojená s přístupem té minulé dr. Tady se mi zatím dostalo maximální péče i po telefonu.
Ivča
Jé, dr. Mačenková tam ještě dělá, no to musím říct mojí mamce…je to strašně strašně hodná paní doktorka, k tý jsme právě chodili s bráchou, ale.....jak je hodná, tak je…no, řekněme, že né tak vzdělaná co se jejího oboru týče, ale hodná teda, je, to jo. Docházela k nám i domů…akorát nic jinýho než penicilin nám tenkrát nenaordinovala ( moje mamka je zdr. sestra, takže jí to točilo ), ale zato se s námi pořád mazlila
Tak šťastnou ruku při výběru.
Ahoj!
Paní doktorka Mačenková je sice hodná, ale řekla bych, že má mezery ve vzdělání a taky věci většinou moc neřeší.
Honková je mladá a je mi sympatičtější. Ale moc velké zkušenosti s ní nemám, protože jsme byli častěji u Mačenkové.
Musím říct, že jsem u Mačenkové byla s Klárou už několikrát a zatím se mi nestalo, že by mi vnucovala ATB. Naopak mi vždy bylo řečeno, že ATB nejsou na tento problém vůbec potřeba.
Sousedka tam byla s chlapečkem a Dr. Mačenková mu dokonce dělala testy, jestli ATB na:,–(it či nikoli.
Ivča
holky díky za postřehy
zatím,malý moc nemocný nebývá (ťuk,ťuk)
a s mimísem snad taky nebudou problémy (doufám) takže to tam zkusím
a na nějaké specializované vyšetření si zajedu na Dlouhej lán
Už se vidím, jak se já lenora líná,tahám se 2 dětma třeba jenom na poradnu, zvlášť, když školka prozatím nebude
takže tak
díky,Petra