Praní - bunda z Tchiba

735
10.4.15 10:15

Praní - bunda z Tchiba

Ahoj holky, poraďte mi prosím, jak prát sovičkovou bundu z Tchiba? Kolik stupňů, otáčky, prát naruby? A jak na softshellku? Mám oboje poprvé. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
600
10.4.15 10:24

Ahoj, tyto bundy prát obráceně, nepoužívat aviváž a otáčky dávám klasicky 1000 a na 40 stupňů a vše v pořádku. Prala jsem zelenou bundu s pruhy a hvězdičkami, také Tchibo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
10.4.15 10:40

@Kotla Děkuju, já právě někde četla, že prát jen na 30, a zdá se mi to málo, koupila jsem bazarovou pro dceru, tak aby se to vypralo. Ale tyhle dvě bundy lze vyprat normálně spolu, nemusím každou zvlášť, ne? Ptám se možná hloupě, ale já fakt nemám zkušenost. Děkuju pěkně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
10.4.15 10:54

@Jindrova25 Já to peru dohromady, ale pro jistotu se ještě podívej na štítky, myslím si, že 40 stupňů je akorát, aby se to vypralo a praní mělo nějaký efekt..hlavně nedávej tu aviváž (sice to pak krásně nevoní), ale pokazily by se vlastnosti softshellky. Neboj, nemělo by se nic stát :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
10.4.15 10:54

To je ta pogumovaná?
My jsme kupovali loni žabičkovou, je super. Peru naruby na 40, otáček jen 800. Ale pozor, strašně špatně a dlouho schne, takže sušit taky naruby, co nejvíc povolit gumy na rukávech, odepnout kapuci. Možná je to lepší se sušičkou, ale tu já nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
10.4.15 10:58

Pogumovanou prát radši co nejmíň a na 30, naruby zapnutou, peru na krátký program, vždy stačí, lepší otírat hadrem a prát jednou za čas. Tyhle bundy/kalhoty po častém praní můžou puchřet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
10.4.15 11:07

@IvaB Ok, děkuju, u nás je teď krásně, to uschne určitě rychle. Susičku mám, ale nevím, co by to udělalo, vyzkouším na ní nejdřív to praní a až pak radši sušení :D Aby si jí dcera vůbec stihla užít :D Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný