Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máme stejný problém a maličko pomohlo vyčištění filtru pračky jinak také nevím co víc udělat.
Vyčistit pračku a k praní přidávat kvalitní pevný vlhčený ubrousek, nebo klidně i dva.
Vyčistit pračku, sušičku hned. Co ji máme, tak vůbec nemáme takový ten prach z prádla.
Zatím vyčistí pračku. A fakt se těš na sušičku. Ta tenhle bordel odstraní.
Ahoj, také jsme řešili.. vyčištění pračky a změna pracího programu to trošku zmírnila
Všude prach z prádla, tmavé oblečení plné chloupků.. A přesně jak říkáš, použití ručníku katastrofa. Po půl hodině jsem přišla do koupelny a vana posetá jemným prachem.. Používám kapsle Ariel a pračku spouštím na MIX ![]()
Vyčistit pračku, dávkovat prádlo podle návodu pračky, po bílém prádle nikdy nedávat tak 2 pračky tmavého, změna pracího prostředku a přidáním aviváže.
To vše mi pomohlo. Víc neporadím. ![]()
Příspěvek upraven 30.09.22 v 12:22
Mi přijde, ze to dela podzimní sluníčko
taky jsem si všimla, ze se mi z vybraného prádla v susarne prasilo, což se už dlouho nestalo. Ano a sluníčko na to prádlo oknem svítilo ![]()
Já mám pocit, že se z prádla práší, když se přesuší, ideálně ještě na přímém slunci.
@Ťarbík01 píše:
Vyčistit pračku, dávkovat prádlo podle návodu pračky, po bílém prádle nikdy nedávat tak 2 pračky tmavého, změna pracího prostředku a přidáním aviváže.
To vše mi pomohlo. Víc neporadím.Příspěvek upraven 30.09.22 v 12:22
A to delas jak, peres 2× na prázdno?
Mne na tenhle bordel pomohly kulicky z alobalu (tri, cca 5cm) - eliminuje to statickou elektrinu, ktera se trenim v pracce vytvari, a ty chloupky/prach se pak na pradle nedrzi
Zrovna jsem si říkala, že se tady taky musím zeptat. Úplně stejný problém. Utirala jsem prach, pak v místnosti rovnala prádlo, a mohla bych prach utírat znova
. Máme pračku kombinovanou se sušičkou. Suším jen občas. Přijde mi, že to moc nepomáhá. Po každém sušení odchlupuju těsnění a otiram dvířka. No, zkusím pračku komplet vyčistit. Ale nevím, nevím…
@vokishka ne ne vybírám prádlo na kterém by případný prach z bílého byl vidět a nebo na něm držel. Takže dávám třeba červené prádlo, kapny, ručníky. A ten prach co jsem mela na prádle dřív, tak po tomhle je to rozdíl.
Sušička. Už si bez ní neumím představit život
vždy po vysušení je plný filtr právě tohohle prachu, který by jinak zůstal na tom prádle.
Ahoj. Už si opravdu nevím rady.. máme doma problém s velkou prašností prádla. Na všem jsou jakoby takové malinké smítka nebo vlákna. Vyprané prádlo stačí vzít do ruky a strašně se z něj práší. Potom to z toho oblečení všechno samozřejmě padá a je to všude, vysávám neustále. Vím že řešení by byla sušička, ale ta bude až v Lednu. Spíš bych chtěla přijít na to, co to může způsobovat, nevíte? Jsem z toho strašně nešťastna.. Sednu do auta a je úplně na světle vidět, jak to z toho prádla litá.. nebo po sprše z ručníků, je nepříjemný se do toho vykoupana utírat.