Praní Persil Sensitive vs. Batole vs. Lovela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6840
18.4.17 01:21

Používala jsem až do prikrmu Lovelu, do té doby měl skvrny jen od mlicka.Ale nevyprala skvrny od hovinek, jídla…Přešla jsem na persil sensitiv a u toho zůstala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
18.4.17 07:58

Bratr i já jsme měli problémy s vyrážkami, mamka používala persil sensitive u nás dlouho. Používám i já a to prášek, přidávám k praní trošku octu a dávám vždy navíc máchání a ždímání. Tohle zní už skoro jako reklama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
18.4.17 10:44
@Luciecologne píše:
@Reniska07

Ahojky, jako praci gel a aviváž bych ti doporučila přírodní a eko gel na prani.
Malý měl podezření na atopicky exém. A tak jsem objednala ž internetu tento gel.
Značka Attitude.
Je velice výborný a nádherně voní. Je z vůní hruskove štávy a sweet lullaby, ale ta je už uměla, ale taky krásně voní.

Mam od nich vše. I čistič na láhve, kosmetiku pro syna.

Za mě top 1 :palec:

Ahoj, na tuhle značku jsem koukala, nemáš náhodou už zkušenosti s tím jak ne/pere příkrmy, případně prokakané oblečky? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
18.4.17 16:32

@centra
Ano mám s ním už bohaté zkušenosti.
Peru v tom pro všechny, protože když malého položím na postel, tak hned s červená jak rak a ma po těle fleky a to jsem naše prala v dětském persilu. Takže Attitude vypere snad vše, sice hned po mrkvi naliju na brindak tekute zlucove mýdlo, ale krev a semtam nějakou tu kakanku vypere výborně. Je to tak husté že se to i ředí podle znečištění. Dávám vždy plnou a neredim. Ta hrusková je velice výborna. Zatím všechny skvrny vypralo od příkrmu. Už se mě dětská doktorka ptala, co to mám za prací gel, že strašně krásně voní. :P :andel: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
18.4.17 16:46

@Luciecologne Super, dík moc, tak to zkusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí