Praskla voda - co dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
592
4.6.12 17:15

Ahoj holky, moc děkuju za palečky, Karolínka se narodila ten den odpoledne, takiže dnes je jí týden. Vážila 3,06 kg a narodila se přirozeně. Kontrakce mi začali pořádné po oxytocinu až v poledne a na světě byla v 15:36, takže se to dalo…manžel byl celou dobu se mnou a to mi moc pomohlo. Porod sice není bezbolestná záležitost, ale stav potom je super. Po císaři jsem ještě doooooouuuhhhoo cítila břicho, ale teď běhám od druhého dne. Jsem moc ráda, že to lo bez císaře, i když s rizikem. Jo a jedna lahůdka-třetí den jsem si nechala napsat na 3 hodiny propustku, malou dala na sesternu a jela do školy-a vrátila jsem se jako Bc. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
4.6.12 17:35

@Kulišanda
Gratuluji ke Karolínce a k pěknému porodu.
A v neposlední řadě k Bc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
4.6.12 20:06
  • Citovat
  • Upravit
433
5.6.12 00:54

Moc gratuluji k narozeni Karolinky a smekam, ze jsi zvladla jeste i bakalarku! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
5.6.12 01:02
@Kulišanda píše: …Jo a jedna lahůdka-třetí den jsem si nechala napsat na 3 hodiny propustku, malou dala na sesternu a jela do školy-a vrátila jsem se jako Bc. :D

No ty jsi neskutečná! 8o :mrgreen: :potlesk: Gratulace veliká. K obojímu. :jazyk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
5.6.12 01:20

Taky moc gratuluji ke Karolínce :kytka: i k titulu. Neuvěřitelné, jsi skvělá :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí