Prasklý kondom

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.8.19 11:16

Prasklý kondom

Ahoj, mám takový pocit, že jsem těhotná. Před 12 dny, pátek byl, nám s přítelem praskl kondom. Měla jsem menstruaci. Prášek po jsem si vzala až v pondělí. Tedy 72 hodin po nechráněném styku. Mam špatná játra, tudíž jím ostropestřec a dítě by mi neudělalo dobře. Proto prosím nějaké rady, páč mám divný pocit, že jsem v tom..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
7.8.19 11:23

A jakou radu chces? Jako treba ze si mas udelat test, nebo jit na gyndu? Tak ano, radim ti si udelat test a nebo jit na gyndu.Do delohy ti nikdo jiny nevidime prece!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
7.8.19 11:25

@wildcherry presne tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.8.19 11:53

14 dni od styku udělej test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.19 17:13

@wildcherry na gyndu jsem volala a bylo mi řečeno, že mam přijít až poté, co se mi nedostaví menses. Však až za 5 dní mam vypočteno, že to mám mít. A test to samé

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.20 20:41

Ahoj, prosím kamarádka si myslí, že je těhotná a být nechce. Ale její přítel tvrdí, že byl kondom v pořádku. Kdyby jim praskl, byla by od spermatu? Poznali by to oba dva? Nebo se vám někomu stalo, že jste to nepoznali? Díky

• Citovat
  • Upravit
2085
6.9.20 21:19
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím kamarádka si myslí, že je těhotná a být nechce. Ale její přítel tvrdí, že byl kondom v pořádku. Kdyby jim praskl, byla by od spermatu? Poznali by to oba dva? Nebo se vám někomu stalo, že jste to nepoznali? Díky

Tak asi se může stát, že si toho ani jeden nevšimne. Předpokládám, že nikdo po styku neanalyzuje 5 minut použitý kondom. Takže kdyby furt něco bylo vevnitř a jen trochu uteklo, tak asi to možné je… Každopádně to je úplně jedno. I kdyby kamarádka přišla na to, zda byl nebo nebyl děravý a zda to přítel věděl, nebo ne, na situaci to už nic nezmění. Pokud se ukáže, že je kamarádka těhotná, pak se bude muset nějak rozhodnout. Tak doufejme, že na to oba dva budou mít stejný názor, pokud na to dojde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.23 13:36

Prasklý kondom

Ahoj, měli jsme s přítelem pohlavní styk aa protrhl se nám kondom každopádně se do mě neudělal, ale radši jsem si zasla pro nouzovou antikoncepci, ale asi hodinu na to me trošku bolelo břicho aa šla jsem na záchod a měla jsem trošku takovou řidší stolici.. myslíte že prášek zapůsobil? Moc Vám všem děkuju.😩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.23 03:22

PRASKLÝ KONDOM

Dobrý den, právě jsme měli s partnerkou sex s kondomem, když jsme najednou slyšeli prasknutí. Hned jsem ho vytáhl a to prasknutí byl kondom. Nevyvrcholil jsem ani nic a vytáhl jsem okamžitě, jen se bojím nějaké “kapky lásky” nebo jak se tomu říká. Zkrátka, že tam něco mohlo zůstat. Je nám oběma 18 a dítě neplánujeme. Jsou mé obavy na místě a co byste mi doporučovali dělat teď? Postinor nebo je to zbytečné
Děkuji moc za jakoukoliv odpověď

• Citovat
  • Upravit
8.10.23 08:48
@Anonymní píše:
Dobrý den, právě jsme měli s partnerkou sex s kondomem, když jsme najednou slyšeli prasknutí. Hned jsem ho vytáhl a to prasknutí byl kondom. Nevyvrcholil jsem ani nic a vytáhl jsem okamžitě, jen se bojím nějaké “kapky lásky” nebo jak se tomu říká. Zkrátka, že tam něco mohlo zůstat. Je nám oběma 18 a dítě neplánujeme. Jsou mé obavy na místě a co byste mi doporučovali dělat teď? Postinor nebo je to zbytečné
Děkuji moc za jakoukoliv odpověď

Dobrý den, ja bych asi radši pro Postinor, protože jsem stresař tak radši.. může jí to, ale rozhodit menstruaci aa nemusí přijít hned.. ja jsem si dělala třeba za týden od styku radši i test, protože je mi ještě méně než Vám a těhotná být ještě dlouho nechci.. alee jestli partnerka nechce Postinor tak ať si udělá kdyžtak jen testy třeba 3 s odstupem pro váš klid😉 ať to dobře dopadne. Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí