Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jak přesně sama tušíš - na to ti nikdo neodpoví…můžeš porodit stejně tak za 2 hodinky odteď, jako za 14 dní…ale chápu, že s takovýmto nálezem je člověk jak na trní a má dojem, že je tomu blíž
No nezbývá, než si počkat ![]()
@Freya10 to víš příští týden ve středu jdu ke svému gynekologovi (tady jsem byla jen proto že má dovolenou) a doktorka mi dala papíry do nemocnice a řekla mi ze se už u svého doktora objevim až po šestinedělí.
Já rodila obě děti šest dní před termínem, tak jsem zvědavá, jestli tentokrát udržím nastavený standard ![]()
Nález jsem měla podobný, doktor mi tvrdil že porodním určitě dříve před termínem a houby
přenášela jsem a nakonec ho ven musely vyvolat
ale u každé z nás je tělo jiné můžeš porodit buď dnes nebo do týdne
Porod spouští hormony a ne otevřenost a měkkost děložního hrdla.
@Nouky já doufám že budu rodit před terminem už se ji nemůžu dočkat. Ale hlavně aby byla zdravá ☺️
@Kristýna 526 no doufám že budu patřit mezi ty případy co rodí v termínu nebo dřív
ale hold člověk si nevybírá kdy to dítě chce na svět viď ![]()
![]()
@Tynussee uvidíš až to přijde, tak to přijde. ničeho se neboj určitě brzy budete spolu ![]()
@Tynussee píše:
@Nouky já doufám že budu rodit před terminem už se ji nemůžu dočkat. Ale hlavně aby byla zdravá ☺️
Já bych byla nejradši, kdybych nemusela rodit vůbec a šlo to zařídit nějak jinak (jakkoli jinak, jen bez mé účasti)
Jsem srab a při porodech jsem fakt cokoli jiného než hrdina
Ale šlo to dovnitř, musí to ven. Co už… Zas jak říkáš - ta radost a ta ooobrovská záplava štěstí, když to mrně pak člověk drží v náručí, to mnohonásobně vykompenzuje ![]()
@Kristýna 526 to víš ja jsem strašně nedočkava, ale už čekám 9 měsíců tak těch pár dní už je brnkačka 😍 😊
Chápu-já jsem teprve 25.tt a už mi to přijde straaaašně dlouhý… a u první dcery jsem dokonce ukecávala lékaře, že chci vyvolávat ![]()
Já sem dnes 38+3 a už minulý týden mi dr. řekl že kdybych porodila, ať mu zavolám, přitom nález žádný. Je pravda, že první dceru sem porodila o měsíc dříve, jestli mi to řekl v souvislosti s tím prvním porodem nevím. Řekl že malá klesá už dolů a v průkazce mám napsané v 37 týdnu cervix 1.Je pravda že posledni dva dny mám už nejspíše poslíčky, nepříjemný pocit párkrát za den jako kdybych měla dostat MS a párkrát za den mi začnou brnět bradavky a při zmáčknutí z nich už tečou kapky. Jinak žádné jiné příznaky.