Prasklý prsní implantát - akutní!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
manilka
28.3.11 11:20

prasklý prsní implantát

Ahoj všem…
ráda bych se podělila o zkušenost a také všechny kopretinky s jistě úžasným poprsím varovala a poprosila o to, aby opravdu, ale opravdu chodily na pravidelné kontroly implantátů !!!
Také mě pobolívala prsa, mám implantáty 13 let. Poslední konterola před dvěmi lety. Před 14 dny jsem jen tak, že už asi je čas šla na utz, kde mi paní dokrorka sdělila , že implantáty musí ven, jelikoš prosakují…Dnes mám týden po operaci,lékaře jsem určitě dost potrápila, operace trvala 4 hodiny a implantát už fakticky nebyl pohromadě ! Podotýkám, že jsem kromě únavy a větší citlivosti prsů neměla žádné problémy. Pokud bych přišla včas, operace by trvala polovinu té doby. Měla jsen v úmyslu si nové již nedávat, ale pan doktor mi nakreslil, co by po těch letech z prsu zbylo a co by to znamenalo, takže jsem se rozhodla pro další implantáty. Na kontrolu budu chodit opravdu pravidelně !!! Prý jsou případy, když je vše v pořádku, že za týden můžete normálně fungovat. A to si myslím, že je cenná věc, pokud od první operace uběhne nějaká doba a už máme rodinu, děti apod. Já mám tedy skvělého manžela, který vše úžasně zastane,ale pokud se tomu dá pomoci neváhejte a běžte včas !!!

• Citovat
  • Upravit
LenkaSuch
18.8.11 18:17

Gynekoložka mi řekla že ze zdavotních důvodů by se měly implantáty měnit každých 10 let

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex