Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, ms jsem měla 10.6.2013, 14.6 jsem nasadila další plato antikocepce, a brala jsem ho týden, pak 20,6 jsme se rozhodli, že bychom chtěli miminko a tak jsem je přestala brát. Styk jsem měla 2× od té doby a to byly plodné dny zrovna od 20-25,6 ale dnes 25,6 jsem začala krvácet a bolí mě břicho. Je možné těhu? Nebo se rozjíždí MS? Miminko si přejeme. Nevím co to může být. Prosím nemáte někdo zkušenosti?
Včera 26,6 a dnes 27,6 už zase skoro nic jen nekd při čůrání
jem i nějak divně. nevím co se smím tělem děje ![]()
Nedobráním platíčka sis nejspíš dost rozhodila cyklus, takže to může být cokoli
Tak brzy by se těhotenství neprojevilo, spíš to bude rozházené po vysazení prášků. A jinak, jak víš, že jsi měla plodné dny?
Teda tohle nechápu, 14.6. začneš brát nové platíčko a po týdnu se z čista jasna rozhodneš že chceš dítě, tak ho brát přestaneš? A to jsi ho nemohla normálně dobrat a o dítě se snažit další měsíc? Takto sis akorát rozhodila celý cyklus. 2× měř a jednou řež = pro tebe 2× přemýslej, než začneš konat
To bys musela sakra štěstí, abys hned takhle otěhotněla, kór když sis ten cyklus takhle rozhodila..To tě spíš opravdu bolí z toho rozhození.. ![]()
@gajkovac Plodné dny jo
no podle tvého dotazu nevím, zda jste na dítě zralí… Každopádně to může být cokoliv a i kdybyste se na krásně do plošných dní trefili, tak to neznamená, že se to povede hned.
@j.a.n.i1 píše:
@gajkovac Plodné dny jono podle tvého dotazu nevím, zda jste na dítě zralí… Každopádně to může být cokoliv a i kdybyste se na krásně do plošných dní trefili, tak to neznamená, že se to povede hned.
No já už mám doma dva roubíře 11 a 9let
a jinak jsem o miminko už 4ypřišla tak mi manžel řekl, že už radči dítě nechce aby nepřišel i o mě
tak jsem řekla dobře. prášky jsem dostala kvůli cystě na vaječníku tři platička jsem vybrala a pak začala daší a manžel za mnou přiše, že to budeme skoušet. tak jsem souhlasila vím, že mám plodné dny 10-12dnů po ms, azijistila jsem to podle hlenu a vždy mi bývá špatně, dřív jsem to dost sledovala když jsme se snažili o druhé mi i, které o které jsem stejnak přišla
No uvidíme, ted už to je vše ok. nekrvácím od 27..
jinak neříkám, že jsem těhu, jen jsem se ptala jestli je to možné!!!nepotřebuji aby mě tady někdo pomlouval atd, když mě nezná. děkuji za odpovědi, ale radči vás opouštím. ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@gajkovac Plodné dny jono podle tvého dotazu nevím, zda jste na dítě zralí… Každopádně to může být cokoliv a i kdybyste se na krásně do plošných dní trefili, tak to neznamená, že se to povede hned.
je aby jsi věděla jsem v 7tt. nazdar