Prášky a těhotenství

556
27.6.13 22:00

Prášky a těhotenství

Dobrý den, ms jsem měla 10.6.2013, 14.6 jsem nasadila další plato antikocepce, a brala jsem ho týden, pak 20,6 jsme se rozhodli, že bychom chtěli miminko a tak jsem je přestala brát. Styk jsem měla 2× od té doby a to byly plodné dny zrovna od 20-25,6 ale dnes 25,6 jsem začala krvácet a bolí mě břicho. Je možné těhu? Nebo se rozjíždí MS? Miminko si přejeme. Nevím co to může být. Prosím nemáte někdo zkušenosti? :( Včera 26,6 a dnes 27,6 už zase skoro nic jen nekd při čůrání :oops: jem i nějak divně. nevím co se smím tělem děje :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
27.6.13 22:07

Nedobráním platíčka sis nejspíš dost rozhodila cyklus, takže to může být cokoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
27.6.13 22:16

Tak brzy by se těhotenství neprojevilo, spíš to bude rozházené po vysazení prášků. A jinak, jak víš, že jsi měla plodné dny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
27.6.13 22:34

Teda tohle nechápu, 14.6. začneš brát nové platíčko a po týdnu se z čista jasna rozhodneš že chceš dítě, tak ho brát přestaneš? A to jsi ho nemohla normálně dobrat a o dítě se snažit další měsíc? Takto sis akorát rozhodila celý cyklus. 2× měř a jednou řež = pro tebe 2× přemýslej, než začneš konat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
27.6.13 22:48

To bys musela sakra štěstí, abys hned takhle otěhotněla, kór když sis ten cyklus takhle rozhodila..To tě spíš opravdu bolí z toho rozhození.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101575
28.6.13 06:18

@gajkovac Plodné dny jo :mrgreen: no podle tvého dotazu nevím, zda jste na dítě zralí… Každopádně to může být cokoliv a i kdybyste se na krásně do plošných dní trefili, tak to neznamená, že se to povede hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
30.6.13 10:28
@j.a.n.i1 píše:
@gajkovac Plodné dny jo :mrgreen: no podle tvého dotazu nevím, zda jste na dítě zralí… Každopádně to může být cokoliv a i kdybyste se na krásně do plošných dní trefili, tak to neznamená, že se to povede hned.

No já už mám doma dva roubíře 11 a 9let :) a jinak jsem o miminko už 4ypřišla tak mi manžel řekl, že už radči dítě nechce aby nepřišel i o mě :| tak jsem řekla dobře. prášky jsem dostala kvůli cystě na vaječníku tři platička jsem vybrala a pak začala daší a manžel za mnou přiše, že to budeme skoušet. tak jsem souhlasila vím, že mám plodné dny 10-12dnů po ms, azijistila jsem to podle hlenu a vždy mi bývá špatně, dřív jsem to dost sledovala když jsme se snažili o druhé mi i, které o které jsem stejnak přišla :,( No uvidíme, ted už to je vše ok. nekrvácím od 27.. :) jinak neříkám, že jsem těhu, jen jsem se ptala jestli je to možné!!!nepotřebuji aby mě tady někdo pomlouval atd, když mě nezná. děkuji za odpovědi, ale radči vás opouštím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
22.8.13 16:47
@j.a.n.i1 píše:
@gajkovac Plodné dny jo :mrgreen: no podle tvého dotazu nevím, zda jste na dítě zralí… Každopádně to může být cokoliv a i kdybyste se na krásně do plošných dní trefili, tak to neznamená, že se to povede hned.

je aby jsi věděla jsem v 7tt. nazdar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky