Přátelství před a na mateřské dovolené

Anonymní
10.7.16 12:20

Přátelství před a na MD

Ahoj maminky i nemaminky, mám takový problém, co mě docela trápí a ráda bych Vaše zkušenosti a rady. Jsem mladá maminka dvojčátek a přijde, mi, že od té doby co jsem porodila se ode mě kamarádky, či známé separovaly, jak už s jedním miminkem, jelikož jsme si asi neměly moc co říct, tak i y co nejsou na MD.
Prostě nejsem tip DRBNA, že dojdeme, sedneme si a nic jiného nebudeme dělat, jen že drbat jedna druhou, sjedeme v drbech celé město a já nevím co a pak když toho pomlouvaného potkáme, tak se budeme tvářit super, prostě celkově se se mnou špatně drbe…Takže asi v tom bude docela problém, nemám ráda tenhle přístup, teď třeba mám „kamarádku“ co je let vdaná a z toho má x let už milence, všichni kolem to víme, ale manžel samozřejmě ne! Tuhle jsme se tam u nich tak nějak všichni sešly, já, manžel, naše děti, její děti a hlavně její kamarádky a ještě k sobě dotáhla a staly se nej kamarádky s ženou jejího milence, dost se mi to teda příčí, všichn i co jsme tam seděly jsme věděli jak na tom ta holoka je, ale všichni tam dělali, jak jsou nejlepší kamarádky, tohle jsem prostě nechápala a hold se to naše kamarádství začalo nějak rozpadat, protože asi nemám potřebu s nimi držet basu, pomlouvat a dělat takovéto věci…

Řekněte mi, to opravdu člověk musí v dnešní době být falešný a pomlouvat každého, aby si udržel alespoň jednu kamarádku?? Jak to máte Vy na MD? Prostě si připadám strašně sama, že mi málokdo rozumí, jsem asi jiná, no a mrzí mě to…
Navíc kamarádky nemají čas, buď studují a nebo pracují a rodinu mám daleko, máte to některá podobně?? Děkuji za názory a podporu :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25123
10.7.16 12:24

Né opravdu nemusí…já teda už dávno nejsem na Rd, ale lidí kterým můžu opravdu věřit je taky málo…netrap se tim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.16 12:30

Ja na materske jsem a taky sem v tom dost sama. Pro kamarady pred ditetem nejsem dost atraktivni, pritom s malym stale neco podnikam. Chodime vsude mozne, chodi se mnou i do podnikani atd, takze opravdu se muj svet netoci jen kolem plen a mlika, ale bohuzel tech lidi kolem me je tak malo, s kym si muzu normalne popovidat… Jinak ja si rada podrbu :lol: Ale nemam rada tyhle slepicarny o x kamaradkach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.16 12:32

Přesně, mám to asi jako Vy a nemrzí Vás to občas?? Já si kolikrát říkám, že jsem se narodila ve špatné době :-(

• Citovat
  • Upravit
11117
10.7.16 12:39
@Anonymní píše:
Přesně, mám to asi jako Vy a nemrzí Vás to občas?? Já si kolikrát říkám, že jsem se narodila ve špatné době :-(

muze te ujistit, ze tyhle drbaci spolky byly vzdycky a myslim dokonce, ze vic driv nez dneska. drive se dbaly sousedky, pribuzne, zname, matky spoluzaku… dneska si aspon cast lidi vybije sve „potreby“ na netu, bud v diskuzich nebo pod clanky o „celebritach“ a v realu mi prijde, ze si dost lidi jde po svem.
jinak ja taky doma s detma, ale na kamaradky nemam totalne cas, takze me to nejak nepali. praktikuju spis ty virtualni pratelstvi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.16 12:41
@Anonymní píše:
Přesně, mám to asi jako Vy a nemrzí Vás to občas?? Já si kolikrát říkám, že jsem se narodila ve špatné době :-(

No mrzi, ale prdim na ty lidi… Nema cenu se tim trapit, protoze az me maly odroste a budu mit nove pratele, zabrednou do tehle samoty oni, az budou mit male deti :lol: Pokud jsi z Prahy, tak klidne napis do zprav. U nas neni moc kamaradskych matek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
10.7.16 12:44

Kamarádky, ty opravdové mi zůstaly, spíš se mi změnil okruh známých, ale ti co zmizeli mi nechybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15494
10.7.16 12:54

S někrerými babami na MD je to těžké. Měla jsem 4 kamarádky, co otěhotněly a od té doby se s nimi nedalo o ničem bavit. Pořád řešily jen sebe a břicho :roll: pak přišly děti a bylo to ještě horší. Takový kydy co řešily pořád a neustále :roll: kakáníčka, prdíčky, a malý toto a támhleto, takže člověk jen seděl a poslouchal ten šílený mateřský slovník :poblion:
A pak přišlo na řadu : a ty ještě nechceš jo, vždyť je to krásné, a proč a proč a proč nechceš, máš bydlení, dobrou práci, tak prooooč? Je ti 26, už máš na to nejvyšší věk :roll: a podobné exkrementy. Kdo to má furt dokola poslouchat :roll: a pomlouvání ostatních? Na denním pořádku…
Teď těhotná jsem a doufám, že se ze mě nikdy nestane taková slepice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.16 12:55

Ne bohužel, jsem z Vysočiny, jako dost mě to mrzí…Přijde mi prostě že jsem jiná a také mě to třeba mrzí z toho důvodu, že opravdu jsem sama na vše, rodina daleko, manžel je v práci a přeci jen je to manžel, že, chápete mě??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.16 12:59

@Šmoulice Tak teď mi mluvíte z duše, přesně to samé mám také tak, enedalo se s nimi ani bavit a samé hovinka, papani, atd…Necítíte se sama? Mám pocit, že to máme podobně

• Citovat
  • Upravit
9880
10.7.16 13:12

Ono je to tak, že pokud kamarádka je v jiné životním období, že to prostě už moc nejde dohromady..
já když jsem děti neměla a kamarádka ano, tak jsem se s ní horzně nudila.. Protože jsem chtěla rozebírat klasické věci- jako mladá holka a ne, kolik UM, kolik stojí plenky atd. v té době mě to nic neříkalo..
Pak když ji děti odrostly a chtěla žít, tak já zase měla dítě a zase ji to nebavilo.
Já mám jednu známou co se stýkáme tak jednou za dva měsíce, proberem kde co… ale je to jenom s ní..
Nejsem typ, jak jsem poznala na hřišti, že každý s každým o každém.. To jsem jednou přišla na hřiště a seznámila jsem se s maminkou a hned za hodinu mi vyprávěla o vychcané švagrové, o zlé tchýni, že ta a ta podvádí svého chlapa..
To jako můžu říct, že mě hodně zaskočilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.16 13:19

@Janasas Tak tyto zkušenosti mám také… :) Ale ony třeba jsou na MD také, ale s jedním prckem a to je také problém…
Takže se cca jednou za 2 měsíce sejdete a jinak se s nikým??

• Citovat
  • Upravit
5411
10.7.16 13:27
@Anonymní píše:
Ahoj maminky i nemaminky, mám takový problém, co mě docela trápí a ráda bych Vaše zkušenosti a rady. Jsem mladá maminka dvojčátek a přijde, mi, že od té doby co jsem porodila se ode mě kamarádky, či známé separovaly, jak už s jedním miminkem, jelikož jsme si asi neměly moc co říct, tak i y co nejsou na MD.
Prostě nejsem tip DRBNA, že dojdeme, sedneme si a nic jiného nebudeme dělat, jen že drbat jedna druhou, sjedeme v drbech celé město a já nevím co a pak když toho pomlouvaného potkáme, tak se budeme tvářit super, prostě celkově se se mnou špatně drbe…Takže asi v tom bude docela problém, nemám ráda tenhle přístup, teď třeba mám „kamarádku“ co je let vdaná a z toho má x let už milence, všichni kolem to víme, ale manžel samozřejmě ne! Tuhle jsme se tam u nich tak nějak všichni sešly, já, manžel, naše děti, její děti a hlavně její kamarádky a ještě k sobě dotáhla a staly se nej kamarádky s ženou jejího milence, dost se mi to teda příčí, všichn i co jsme tam seděly jsme věděli jak na tom ta holoka je, ale všichni tam dělali, jak jsou nejlepší kamarádky, tohle jsem prostě nechápala a hold se to naše kamarádství začalo nějak rozpadat, protože asi nemám potřebu s nimi držet basu, pomlouvat a dělat takovéto věci…Řekněte mi, to opravdu člověk musí v dnešní době být falešný a pomlouvat každého, aby si udržel alespoň jednu kamarádku?? Jak to máte Vy na MD? Prostě si připadám strašně sama, že mi málokdo rozumí, jsem asi jiná, no a mrzí mě to…
Navíc kamarádky nemají čas, buď studují a nebo pracují a rodinu mám daleko, máte to některá podobně?? Děkuji za názory a podporu :-)

Ahojky,
Ja uz sice nejsem tak mlada, je mi 36 ale na md jsem taky a mam to uplne stejne. :-( dokonce moje exnej kamaradka co ma jen o mesic starsi dite se tak strasne zmenila, ze se nesneseme. Obcas je to v klidu, ale vetsinou se vzdycky v necem (v cemkoliv) neshodneme a mame vymenu nazoru. Ja uz jedno 15ti lete dite mam a tech zkusenosti tim padem o dost vic a uz me to absolutne nebavi se s ni furt o necem dohadovat.:-( tak se ji radeji vyhybam a jsem taky skoro furt sama nebo jen s rodinou. Nastesti mam rodinu skvelou tak si vystacime.. ale jsou chvile kdy mi to je hodne lito. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.16 13:34

Právě, tohle velice chápu, také mě to moc mrzí a navíc ještě vím, že mě jistě pomlouvá mezi ostatními, stačí, jak se pak ty ostatní koukají a tváří, jistě to každá znáte…Ale dokázat ji to nemohu, no, některé věci, mě od ní hodně mrzí…Takže mi asi nezbývá nic jiného jak být se svými dětmi hlavně a to je vše?? Má nejlepší kamaradka chodí do práce, má čas, tak jednou do 1-2 měsíců, ty jo jsem tak ráda, že v tom nejsem sama :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
970
10.7.16 13:42
@Anonymní píše:

Přesně můj pocit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital