Práva otce dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81481
10.7.17 08:35
@Tunrida píše:
Tak ten styk nemusí být jenom víkendový jednou za 14 dní.

furt je to ale styk, ne péče. Takže píšu, že tím se vyslovuje souhlas s výhradní péčí matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.7.17 08:37
@Lama Lama píše:
furt je to ale styk, ne péče. Takže píšu, že tím se vyslovuje souhlas s výhradní péčí matky.

A přijde ti, že má smysl u nás usilovat o výhradní péči otce? Znáš kolem sebe hodně takových případů, kdy matce dítě vzali a dali ho do péče otci?

• Citovat
  • Upravit
81481
10.7.17 08:50
@Tunrida píše:
A přijde ti, že má smysl u nás usilovat o výhradní péči otce? Znáš kolem sebe hodně takových případů, kdy matce dítě vzali a dali ho do péče otci?

ano, přijde. Pokud opravdu dokáže jenden z rodičů dokáže dítě bez dohody s druhým sbalit a nevydat, tak mi přijde naprosto smysluplné se tomu bránit.
Hodně případů neznám, kdy je dítě v péči otce. Ve střídavé péči už více.
a jsem hodně proti soudním tahanicém, dítěti to škodí. Ale když prostě druhou stranou nehneš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.20 17:30

Dobrý večer

Dobrý večer, mám dotaz když si otec prosazuje kdy přijde a i když mu napíšu dneska ne a on stejně přijede a nebo odmítá odjet, mě nebaví volat policii. Mohu něco udělat aby syna už neviděl, je to dostatečný důvod pro soud, mám syna soudně v péči, ale o tom jak ho má vídat tam nic není, jde o to že ho ještě kojím.

• Citovat
  • Upravit
6119
27.11.20 17:32
@Anonymní píše:
Dobrý večer, mám dotaz když si otec prosazuje kdy přijde a i když mu napíšu dneska ne a on stejně přijede a nebo odmítá odjet, mě nebaví volat policii. Mohu něco udělat aby syna už neviděl, je to dostatečný důvod pro soud, mám syna soudně v péči, ale o tom jak ho má vídat tam nic není, jde o to že ho ještě kojím.

Ne, zájem otce o své vlastní dítě určitě není důvod pro to, aby ho už nikdy neviděl :roll: Syn je stejně jeho dítě jako tvoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
27.11.20 17:36
@Anonymní píše:
Dobrý večer, mám dotaz když si otec prosazuje kdy přijde a i když mu napíšu dneska ne a on stejně přijede a nebo odmítá odjet, mě nebaví volat policii. Mohu něco udělat aby syna už neviděl, je to dostatečný důvod pro soud, mám syna soudně v péči, ale o tom jak ho má vídat tam nic není, jde o to že ho ještě kojím.

Myslíš, že nahradíš otce? Kolik jsi toho dneska už vypila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132

@SlečnaDahlia souhlasím. Byla bych ráda, že má otec zájem a neházela mu klacky pod nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
@Anonymní píše:

Pokud to narusuje tve soukromi, pak ti nezbyde nez podat u soudu navrh na upravu styku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
27.11.20 17:37
@cecetka píše:
Pokud to narusuje tve soukromi, pak ti nezbyde nez podat u soudu navrh na upravu styku.

Spíš je možná narušená zakladatelka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.20 17:47

@cecetka
Ano narušuje, jelikož aby přijel i potom co jsem mu řekla nejezdi, tak je to špatné, v životě jsem se k někomu nepozvala bez jeho souhlasu.

• Citovat
  • Upravit
Altavista
27.11.20 17:50
@Anonymní píše:
@cecetka
Ano narušuje, jelikož aby přijel i potom co jsem mu řekla nejezdi, tak je to špatné, v životě jsem se k někomu nepozvala bez jeho souhlasu.

A umožňuješ nějaký jiný čas? Proč říkáš aby nejezdil?

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
27.11.20 17:52
@Anonymní píše:
@cecetka

Ma u tebe dítě. Možná by ti vyhovovalo víc, kdyby si ho na par hodin /dnů odvezl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4132
27.11.20 18:09

A jak často teda jezdí? Zkus vcítit do jeho kůže. Taky by se ti nelíbilo, kdyby jsi své dítě směla vidět pár hodin týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
27.11.20 18:14
@Anonymní píše:
@cecetka

A kdyby on ti vzal dítě a odmítal, abys ho navštěvovala, bylo by ti jak? Tvoje osobní averze k němu nehraje roli, vybrala sis ho jako otce svého dítěte, on se tedy chová jako jeho otec. Má na to dítě úplně stejné právo jako ty. To dítě není jenom tvoje a má právo na návštěvu svého vlastního otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
27.11.20 18:27
@Anonymní píše:
@cecetka

Ja te chapu. Otravuje te, ze se k tobe nasackuje. Pokud neni pristupny rozumne domluve, pak ten soud. Neni mozne, aby si chodil, jak jemu to vyhovuje a tim ti znemoznil planovat si svoje aktivity.
Proste tyto styky museji mit stanovena urcita pravidla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna