Pravidelně mi u jídla kucká

963
2.3.11 14:18

pravidelně mi u jídla kucká

Ahojky maminy,

malá už víc jak dva týdny papká příkrmíky. Někdy v pohodě, ale poslední dobou u jídla dělá jak divous a několikrát za jídlo, i 8× se mi zakucká. Začně kašlat a kucká :-( Když to přejde, řádí dál a dožaduje se další lžičky. Stává se vám to taky, nemůže se jí díky kuckání něco stát? Snažím se jí držet v klidu, ale nedá si říct a pak jí vždycky zaskočí, no hrozný. nMám už z jejího krmen úplně trauma. Děsím se každý lžičky, aby jí to nezaskočilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7142
2.3.11 15:29

ahojky. klid, Míška taky dělá kravinky a pak se z toho zakucká, my už teda máme i jídlo s kouskama, má jeden malej zoubek a druhej roste, nu a když mu neřeknu musíš kousat a delat u toho to klepání zubama, jak se to dělá tak to třeba spolkne celý a kucká se mi taky. když sedí nemělo by se nic stát, když by ti ale kuckala tak že se nemuže nadechnout rychle ji zvedni ručičky nahoru většinou se to vrátí z5 do pusinky, když ani to ne polož si ji na ruku bříškem a bouchni ji po zádech,ale to se nám ještě nestalo a že sme na kuckání expertí:-) oni to miminka s refluxem dost mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí