Pražský krysařík, smrad z tlamičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1656
24.11.13 10:27

Dekuji vsem..ano vim ze jsou ruzne kosti a tycky na kousani davali jsme je nasemu malemu pincovi uz uplne od malicka a nikdy nemel problem se zuby a hlavne mu z tlamy vubec nezapachalo..ji asi nikdo nic takoveho nekupoval..kdyz ji dam neco tvrdeho (kost) tak si toho ani nevsimne, asi ji to proste boli. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
24.11.13 11:05

Holky, kuřecí kosti SYROVÉ :! jsou v pořádku. Ale tepelnou úpravou kosti zkřehnou a lehce se štípou a můžou způsobit problém. Potvrdí vám to každý, kdo krmí barfem (syrovou stravou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
24.11.13 11:49

Bože snad píšu syrové ne? :roll: Radši budete do PSA (ano i krysařík je pes!!) cpát chemické tyčinky na čistění zubů ale kost mu nedáte? :roll: Fakt zas banda odborníků..
Tak ještě jednou - Syrové kosti jsou vhodné a dokonce bych řekla, že i nezbytné!
Vařené kosti jsou nebezpečné a mohou se zapíchnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
24.11.13 11:51

@Almira-Alm :palec: Taky souhlasím. Ty rádoby dentální tyčinky - to je akorát tahání peněz z lidí a navíc obsah je dost hrozný. Pokud máte takový strach ze syrových kostí, tak je ještě dobrý tvrdý chleba. Ale ne každý pes ho má rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
24.11.13 11:59
@bimbama píše:
@Almira-Alm :palec: Taky souhlasím. Ty rádoby dentální tyčinky - to je akorát tahání peněz z lidí a navíc obsah je dost hrozný. Pokud máte takový strach ze syrových kostí, tak je ještě dobrý tvrdý chleba. Ale ne každý pes ho má rád.

To je humáč :poblion: jednou jsem to já vůl koupila a můj malej chudák se na mě tak škaredě díval :,( letělo to do koše a už nikdy víc :poblion: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
9989
24.11.13 11:59
@bimbama píše:
@Almira-Alm :palec: Taky souhlasím. Ty rádoby dentální tyčinky - to je akorát tahání peněz z lidí a navíc obsah je dost hrozný. Pokud máte takový strach ze syrových kostí, tak je ještě dobrý tvrdý chleba. Ale ne každý pes ho má rád.

amen :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
24.11.13 12:01
@Nejhodnější
@Nejhodnější píše:
To je humáč :poblion: jednou jsem to já vůl koupila a můj malej chudák se na mě tak škaredě díval :,( letělo to do koše a už nikdy víc :poblion: :cert: :cert:

No a nejlepší je dentální tyčinka Pedigree - kvalitka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
24.11.13 12:04
@bimbama píše:
@NejhodnějšíNo a nejlepší je dentální tyčinka Pedigree - kvalitka :mrgreen:

Pedigree to je přece všechno totální KVALITKA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kvalitka k :poblion: ani pro slepice to není dobré. Obarvenej nasolenej šrot.

• Citovat
  • Upravit
24797
24.11.13 12:07
@Nejhodnější píše:
Pedigree to je přece všechno totální KVALITKA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Kvalitka k :poblion: ani pro slepice to není dobré. Obarvenej nasolenej šrot.

Náhodou, v televizi říkali, že pejsek po nich prospívá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
24.11.13 12:09
@bimbama píše:
Náhodou, v televizi říkali, že pejsek po nich prospívá :mrgreen: :mrgreen:

Aháááá. :think: :think: :think:

V televizi toho nakecaj :mrgreen: hlavně na Nově :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1656
27.11.13 09:36

Tak uz to mame za sebou, vcera fenecku vet uspal a vytrhal prebytecne zuby ma i zanet tak dostala tabletky tak uz snad bude vse ok. No ale jen za vytrhani zubu 1000kc?!docela mazec:-/ ale hlavne ze uz ji ty zuby nebudou prekazet a bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
27.11.13 10:00
@krysaricek píše:
Tak uz to mame za sebou, vcera fenecku vet uspal a vytrhal prebytecne zuby ma i zanet tak dostala tabletky tak uz snad bude vse ok. No ale jen za vytrhani zubu 1000kc?!docela mazec:-/ ale hlavne ze uz ji ty zuby nebudou prekazet a bolet.

Jo stojí to tak :-)

• Citovat
  • Upravit
4438
27.11.13 10:04

@krysaricek naši mají taky krysaříka (14 let) a dost ho zanedbávají. Teď jsme ho s manželem měsíc hlídali, vzali jsme ho na veterinu a totéž - vytrhali zoubky, zbytek vyčistili a z tlamičky jí už vůbec nesmrdí. Jinak cena 1.800,– :! bylo to u známého 8o 8o 8o Počítal si tam narkózu, odběr krve, zoubky a drápky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1656
27.11.13 10:29
@Nejhodnější píše:
Jo stojí to tak :-)

Je to drazsi nez u lidi u zubare :D ne ja jen ze ten minuli vet si za operaci uctoval 500kc a to si doma toho pejska nechal cely den nez bude trochu ok..a tohle bylo jen trhani zubu no za 1000kc..docela rozdil mezi veterinari. jenze co..kdyz ten prvni se ji na ty zuby ani nekouknul jen proto ze mu je nechtela ukazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1656
27.11.13 10:33
@jannda píše:
@krysaricek naši mají taky krysaříka (14 let) a dost ho zanedbávají. Teď jsme ho s manželem měsíc hlídali, vzali jsme ho na veterinu a totéž - vytrhali zoubky, zbytek vyčistili a z tlamičky jí už vůbec nesmrdí. Jinak cena 1.800,– :! bylo to u známého 8o 8o 8o Počítal si tam narkózu, odběr krve, zoubky a drápky.

Tyjo na to ze to bylo u znameho, tak docela drahy teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný