Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dekuji vsem..ano vim ze jsou ruzne kosti a tycky na kousani davali jsme je nasemu malemu pincovi uz uplne od malicka a nikdy nemel problem se zuby a hlavne mu z tlamy vubec nezapachalo..ji asi nikdo nic takoveho nekupoval..kdyz ji dam neco tvrdeho (kost) tak si toho ani nevsimne, asi ji to proste boli. ![]()
Holky, kuřecí kosti SYROVÉ
jsou v pořádku. Ale tepelnou úpravou kosti zkřehnou a lehce se štípou a můžou způsobit problém. Potvrdí vám to každý, kdo krmí barfem (syrovou stravou).
Bože snad píšu syrové ne?
Radši budete do PSA (ano i krysařík je pes!!) cpát chemické tyčinky na čistění zubů ale kost mu nedáte?
Fakt zas banda odborníků..
Tak ještě jednou - Syrové kosti jsou vhodné a dokonce bych řekla, že i nezbytné!
Vařené kosti jsou nebezpečné a mohou se zapíchnout..
@Almira-Alm
Taky souhlasím. Ty rádoby dentální tyčinky - to je akorát tahání peněz z lidí a navíc obsah je dost hrozný. Pokud máte takový strach ze syrových kostí, tak je ještě dobrý tvrdý chleba. Ale ne každý pes ho má rád.
@bimbama píše:
@Almira-AlmTaky souhlasím. Ty rádoby dentální tyčinky - to je akorát tahání peněz z lidí a navíc obsah je dost hrozný. Pokud máte takový strach ze syrových kostí, tak je ještě dobrý tvrdý chleba. Ale ne každý pes ho má rád.
To je humáč
jednou jsem to já vůl koupila a můj malej chudák se na mě tak škaredě díval
letělo to do koše a už nikdy víc
![]()
@bimbama píše:
@Almira-AlmTaky souhlasím. Ty rádoby dentální tyčinky - to je akorát tahání peněz z lidí a navíc obsah je dost hrozný. Pokud máte takový strach ze syrových kostí, tak je ještě dobrý tvrdý chleba. Ale ne každý pes ho má rád.
amen ![]()
@Nejhodnější píše:
To je humáčjednou jsem to já vůl koupila a můj malej chudák se na mě tak škaredě díval
letělo to do koše a už nikdy víc
![]()
![]()
No a nejlepší je dentální tyčinka Pedigree - kvalitka ![]()
@bimbama píše:
@NejhodnějšíNo a nejlepší je dentální tyčinka Pedigree - kvalitka
Pedigree to je přece všechno totální KVALITKA
![]()
Kvalitka k
ani pro slepice to není dobré. Obarvenej nasolenej šrot.
@Nejhodnější píše:
Pedigree to je přece všechno totální KVALITKA![]()
![]()
Kvalitka k
ani pro slepice to není dobré. Obarvenej nasolenej šrot.
Náhodou, v televizi říkali, že pejsek po nich prospívá
![]()
@bimbama píše:
Náhodou, v televizi říkali, že pejsek po nich prospívá![]()
Aháááá.
![]()
V televizi toho nakecaj
hlavně na Nově ![]()
Tak uz to mame za sebou, vcera fenecku vet uspal a vytrhal prebytecne zuby ma i zanet tak dostala tabletky tak uz snad bude vse ok. No ale jen za vytrhani zubu 1000kc?!docela mazec:-/ ale hlavne ze uz ji ty zuby nebudou prekazet a bolet.
@krysaricek píše:
Tak uz to mame za sebou, vcera fenecku vet uspal a vytrhal prebytecne zuby ma i zanet tak dostala tabletky tak uz snad bude vse ok. No ale jen za vytrhani zubu 1000kc?!docela mazec:-/ ale hlavne ze uz ji ty zuby nebudou prekazet a bolet.
Jo stojí to tak ![]()
@krysaricek naši mají taky krysaříka (14 let) a dost ho zanedbávají. Teď jsme ho s manželem měsíc hlídali, vzali jsme ho na veterinu a totéž - vytrhali zoubky, zbytek vyčistili a z tlamičky jí už vůbec nesmrdí. Jinak cena 1.800,–
bylo to u známého
Počítal si tam narkózu, odběr krve, zoubky a drápky.
@Nejhodnější píše:
Jo stojí to tak
Je to drazsi nez u lidi u zubare
ne ja jen ze ten minuli vet si za operaci uctoval 500kc a to si doma toho pejska nechal cely den nez bude trochu ok..a tohle bylo jen trhani zubu no za 1000kc..docela rozdil mezi veterinari. jenze co..kdyz ten prvni se ji na ty zuby ani nekouknul jen proto ze mu je nechtela ukazat.
@jannda píše:
@krysaricek naši mají taky krysaříka (14 let) a dost ho zanedbávají. Teď jsme ho s manželem měsíc hlídali, vzali jsme ho na veterinu a totéž - vytrhali zoubky, zbytek vyčistili a z tlamičky jí už vůbec nesmrdí. Jinak cena 1.800,–bylo to u známého
![]()
![]()
Počítal si tam narkózu, odběr krve, zoubky a drápky.
Tyjo na to ze to bylo u znameho, tak docela drahy teda.