Veterinární homeopatie - strach z petard

67
21.11.13 20:28

Veterinární homeopatie - strach z petard

Zdravím všechny příznivce homeopatie a domácích mazlíčků :hug:
Dnes jsem po dlouhé době z venku zaslechla to nepříjemné bouchání petard a podobných šíleností a uvědomila si blížící se konec roku…to zas bude :?
Máme pejska - fenku dl. jezevčíka, těmi zvuky velmi trpí. Bojí se i bouřky, střílení a leká se všeho neznámého. Prosím o radu někoho homeopaticky zkušeného, jak našemu miláčkovi pomoci. Když to venku,,začne" celá se třepe, snaží se někam schovat, doslova se chce narvat do míst, kam se nevejde, už se i stalo, že se zašprajcovala a nemohli jsme ji pak vytáhnout, dokonce se po nás při vysvobozování ohnala. Do náruče nechce. Dnes se strachy počůrala, to ještě nikdy neudělala. Nějaká homeopatika jsem jí již dříve dávala, bohužel bez výrazného efektu. Jednalo se o Phosphorus, Rhododendron, Argentum nitricum, Stramonium, Aconitum, Gelsemium - vím, vypadá to šíleně, ale vše s velkými odstupy a pouze jedna dávka od každého léku…trvá to totiž už 5 let. Nestřílím od pasu, konzultovala jsem vše s několika homeopaty. Ještě musím dodat, že jinak na homeopatika reaguje velmi dobře a ihned pokud se jedná např. o průjem nebo zvracení, tyto potíže má zřídka.
Předem děkuji za rady :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2153
21.11.13 20:38

Náš pes dostává pravidelně před silvestrem bachovy esence(princip je podobný, jako u homeopatik) a funguje to skvěle.

Kombinaci má 2,20,33 a 39 - tedy topol osika, kejklířka skvrnitá, vlašský ořech, krizovka. Dostává 4× denně 4 kapky na piškot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
21.11.13 20:53

Bachovky zkus! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
21.11.13 21:20

Děkuji…zapomněla jsem je napsat…Rescue remedy spray jsem taky zkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
21.11.13 21:30
@Slunko74 píše:
Děkuji…zapomněla jsem je napsat…Rescue remedy spray jsem taky zkoušela.

My k němu máme přidané ještě ty 3 další, celé je to v jedné užívací lahvičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
21.11.13 21:37
@Elke píše:
My k němu máme přidané ještě ty 3 další, celé je to v jedné užívací lahvičce.

Mají naši pejsci při strachu stejné chování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
21.11.13 21:40

V zásadě ano. Jen se strachy nepočůrává, jinak stejné. Ještě se chodí schovávat do vany, kam jinak dobrovolně nevleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
21.11.13 21:45
@Elke píše:
V zásadě ano. Jen se strachy nepočůrává, jinak stejné. Ještě se chodí schovávat do vany, kam jinak dobrovolně nevleze.

No, tak to si teď taky vybavuji, bylo to v létě, ve městě byl ohňostroj a taky se snažila skočit do vany…vzhledem ke krátkým jezevčím nožkám jí to nešlo.
Rozhodně moc děkuji za info, Bachovky objednám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
21.11.13 21:52

V podstatě ti stačí, když Ti někdo namíchá užívací lahvičku (často je mají homeopati), není potřeba kupovat celou lahvičku od všech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
21.11.13 22:04

To je dobře, páč bych se teda prohnula :roll: Rescue remedy stály tuším 460,– Kč, takže krát 4…téda, no ale i kdyby…co bych pro pejska neudělala, že ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
21.11.13 22:10

Já většinou platím kolem 300,– za užívací lahvičku, před silvestrem spotřebujeme tak půlku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.13 22:52

@Slunko74 Ahoj :) Moje kamarádka, mimo jiné úžasný člověk :andel:, se věnuje, a velmi úspěšně, veterinární homeopatii. Pokud se na ní obrátíš, určitě Ti ráda poradí. Kontakt na ní nalezneš na stránkách www.HomeoVet.cz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
21.11.13 22:56

@Katka Pardubice Ahojky :mavam: určitě jí napíši. Děkuji Ti za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.13 22:57

@Slunko74 Není zač :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat