Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@krysaricek já mám právě zkušenost tu, že psům dost často chutnají více nekvalitní granule - jsou slané a chemicky dochucované. Ale když je pažravec, tak snad problém nebude. ![]()
@katty89 píše:
@krysaricek já mám právě zkušenost tu, že psům dost často chutnají více nekvalitní granule - jsou slané a chemicky dochucované. Ale když je pažravec, tak snad problém nebude.
Můj do huby Pedigree a podobné nevezme, a to taky jinak sežere téměř vše ![]()
@Burj Chalifa píše:
Holky, dejte sem nějaký fotky! To jsou kouzelní pejsánci
ze by ses rozneznila?
![]()
v mobilu zadnou rozumnou nemam, ale neco ti sem hodim z PC ![]()
@Nejhodnější U každého psa je to asi jinak. Já mám právě pár známých, které se mi podařilo přesvědčit k přechodu ze šrotu (ala Pedigree, Chappi apod.) na něco kvalitnějšího a když psům zkraje míchali, vybrali původní granule a až když zjistili, že nic „lepšího“ nebude, dožrali i zbytek.
@katty89 píše:
@krysaricek já mám právě zkušenost tu, že psům dost často chutnají více nekvalitní granule - jsou slané a chemicky dochucované. Ale když je pažravec, tak snad problém nebude.
Přesně - Naši yorksiri Pedigree sežerou hned a na Eukanubou apod. se ofrnujou, aby vůbec přešli na kvalitnější krmivo, tak se jim to muselo míchat…
@katty89 no tomu verim
ale ona sezere fakt vse, hlavne ze je to k jidlu..je tak nenazrana ze si obcas rikam ikdybych ji ho*no podala tak ho sezere
hruza takovej malej tvor, kam by to zradlo furt chtela cpat, vzdyt musi mit malinkatej zaludek ![]()
@Burj Chalifa My mame teda hnedou, ale je taky roztomila ne? ![]()
@jane-e Já granulemí nekrmím. Jinak myslím, že na http://www.spokojenypes.cz/krmiva-pro-psy/ je k dostání vše kromě Applaws (http://petshop.vetcentrum.cz/…_0/-applaws/).
Urcte jneho veterinare, dale dentalni doplnky a dobre granulky, osobne doporuciji Husse.Ale hlavne poradna prohlidka doktora!
1. Kvetna ji budou 2
a vase? taky jsme ted kupovali kelpu, zitra se chystam dat ji to poprve.radi bychom taky nejake pratele s kryskou.
@PajinQa90 naše bude mít 1.dubna 2
Asi si sedím na vedení.. Ale co je to ta kelpa.? ![]()
Kelpa je mořská řasa, která je bohatá na jód a minerály, má antioxidační vlastnosti a podporuje imunitu. Přidává se do krmení a psům perfektně odstraňuje zubní plak a kámen.