Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky a nemate zkusenost u krysarika s vycvikem? Ten se asi moc vycvicit neda ze?(sedni, lehni..)
@jannda píše:
@krysaricek naši mají taky krysaříka (14 let) a dost ho zanedbávají. Teď jsme ho s manželem měsíc hlídali, vzali jsme ho na veterinu a totéž - vytrhali zoubky, zbytek vyčistili a z tlamičky jí už vůbec nesmrdí. Jinak cena 1.800,–bylo to u známého
![]()
![]()
Počítal si tam narkózu, odběr krve, zoubky a drápky.
Tyjo na to ze to bylo u znameho, tak docela drahy teda.
@Almira-Alm píše:
@krysaricek Samozřejmě, že se vycvičit dá. Je to pes!!
Jo je to pes! Ale nebude to tak jednoduchy na 8mesicich;) vzdycky kdyz jsem znala nekoho s krysarikem tak byli spis rozmazleny, neumeli pokyny jako sedni, lehni..tak se ptam kdo tady ma poslusneho cviceneho krysarika:)
@Almira-Alm píše:
@jannda Vážně někdo uspí 14ti letého psa jen kvůli zubům?
ANO! I záchranáři psů z množíren a Slovenska to dělají! Co je na tom tak nepochopitelného? ![]()
@Nejhodnější píše:
ANO! I záchranáři psů z množíren a Slovenska to dělají! Co je na tom tak nepochopitelného?
Rekla bych ze to, ze mu je 14 taky by se treba uz nemusel probudit.
@krysaricek píše:
Rekla bych ze to, ze mu je 14 taky by se treba uz nemusel probudit.
Tak vet bere v úvahu i celkový zdravotní stav psa… Pokud by na tom byl nějak bledě, tak by k tomu určitě nepřistoupili ![]()
@krysaricek Každý pes jde vycvičit akorát to u některého trvá dýl, u jiného kratší dobu. Já mám vycvičené čivavy. Vtipálci říkají, že u čivavy je jedno jestli sedí nebo leží, ale já si to nemyslím. Jednoduše umí to, co náš velký pes.
@Nejhodnější píše:
Tak vet bere v úvahu i celkový zdravotní stav psa… Pokud by na tom byl nějak bledě, tak by k tomu určitě nepřistoupili
Jo to mas pravdu;)
@bimbama píše:
@krysaricek Každý pes jde vycvičit akorát to u některého trvá dýl, u jiného kratší dobu. Já mám vycvičené čivavy. Vtipálci říkají, že u čivavy je jedno jestli sedí nebo leží, ale já si to nemyslím. Jednoduše umí to, co náš velký pes.
Ja si to take nemyslim, kazdy pejsek by mel zvladat alespon zakl.cviky.Me se libi u techto malych plemen kdyz jsou poslusny, je to takovy roztomily kdyz sednou, lehnou atd. na povel. A hlavne by si taky meli neco zaslouzit napr. nejakou pochoutku atd. Ne ze velkej dostane jen za odmenu a ten malej dostane jen tak za nic:)
@krysaricek Právě, pracovat se dá s každým psem, ale je na majiteli, aby si k němu našel cestu a důvěru.
No nevím, narkóza ve 14ti letech mi přijde celkem záhul pro tělíčko ![]()
@Almira-Alm píše:
No nevím, narkóza ve 14ti letech mi přijde celkem záhul pro tělíčko
Naši museli nechat dát narkozu 16ti leté jelikož měla nádor mléčné žlázy. Byla to pudlice a ještě skoro 3 roky byla s námi po té operaci.
a neměla žádné vážnější problémy, až poslední rok brala tablety na epilepsii.