Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, prosim o radu. Jake granule davat 9mesicnimu krysarikovi? Davame Friskies a predtim jsme davali Pedigree ale nekde jsem cetla ze tyto granule obsahuji hodne soli, proto se chci zeptat co davate vy za granule? Fence ted dost padaji chlupy tak si rikam jestli to neni temi granulemi ![]()
@krysaricek je v byte? nase s kazdou topnou sezonou zacne linat, nezavisle na krmivu
jinak davame bud ProPlan nebo Eukanubu pro mala plemena
@jane-e ano v byte, ja nevim mame ji 2mesic a ted je to asi 2tydny co tak lina, rekla bych ze od te doby co davame Friskies ![]()
@krysaricek píše:
Ahoj, prosim o radu. Jake granule davat 9mesicnimu krysarikovi? Davame Friskies a predtim jsme davali Pedigree ale nekde jsem cetla ze tyto granule obsahuji hodne soli, proto se chci zeptat co davate vy za granule? Fence ted dost padaji chlupy tak si rikam jestli to neni temi granulemi
Osobně bych vybírala z těchto granulí: Orijen, Marp holistic, Taste of the Wild, Nutram grain free, Artemis, Applaws, Barking Heads, N and D grain free… Friskies zahoď, je to šrot. A hlavně se nenech u veta nebo ve zveráku vmanipulovat to Royal Canin, Eucanuby, Pro Planu, Calibry (z mých zkušeností nejčastěji prodávají). Je to taky šrot, navíc dost předražený.
@katty89 ona sni vse, takze si myslim ze ji chutnat bude
a uz snad jen proto ze to bude vetsi kvalita ![]()
Holky a taky vas pejsek vsechno strasne hlta? Nebo to muze byt tim ze ji tyhle šunty nezasytej, a ona ma pak takovej hlad ze to do sebe hned nahazi? Porad smejdi po jidle, sezere granule a treba za hodku uz fnuka o dalsi jidlo.
@krysaricek píše:
Holky a taky vas pejsek vsechno strasne hlta? Nebo to muze byt tim ze ji tyhle šunty nezasytej, a ona ma pak takovej hlad ze to do sebe hned nahazi? Porad smejdi po jidle, sezere granule a treba za hodku uz fnuka o dalsi jidlo.
Můj by žral celej den, kdybych mu dávala… Až do prasknutí…
@krysaricek píše:
@jane-e ano v byte, ja nevim mame ji 2mesic a ted je to asi 2tydny co tak lina, rekla bych ze od te doby co davame Friskies
zmena zradla je to nejjednodussi, takze vyzkousej a uvidis, u nas to o zradle neni ![]()