Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, prosím, poradíte mi, ve kterém nákupním centru v jihovýchodní části Prahy je nějaké C&A nebo jiný podobný obchod s velkým sortimentem prádla? Potřebuju koupit dceři první podprsenku, nějakou sportovní.
Vím, že některé ty obchody tento sortiment moc nemají, tak sháním osobní zkušenost.
Potřebovala bych, aby se tam dalo zaparkovat, proto obchoďák, a ideálně někde mezi Vltavou a Europarkem Štěrboholy (Arkády? Vivo!?).
Děkuju moc za tipy.
Westfield Chodov, tam je všechno, včetně mraku lidí.
Pro tenhle účel bych spíš zvážila Kik nebo Pepco.
Nejlepší je Chodov. Já ho miluju. Ale nevím, jaký mají sortiment v CA. Mě tenhle obchod strašně smrdí. Jinak tam můžete kouknout i do NewYorkeru, Sinsay nebo Tezenis. Tam mají také malé velikostí podprsenek.
Mně výběr podprsenek v CA nepřijde moc velký. Ale jinak Chodov je fajn. Ve VIVO je obchod s prádlem malý, ale s nabídkou nemám osobní zkušenost.
Díky moc.
Klidně bysme bylo mohli jít i do H&M nebo M&S, prostě nějakýho toto písmenkovýho řetězce 😁
Dítě nakonec rozhodlo, že jsme šli do podprsenkového obchodu Caresse. Tam jí aspoň paní vysvětlila, že jí to VÁŽNĚ nemůže bejt tak volný, že o prádle ani nebude vědět, a v duopacku nakonec ani cena nebyla tak úplně neúnosná, takže dobrý.