Prdíky a Bio Gaia

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
6.7.11 11:32

My měli bio gaia,ale teda nic moc,víc nam pomohly lactobacilky od Swissu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
6.7.11 11:44

POužívala jsem je a nám pomohli.Ale asi až tak po týdnu a používala jsem je asi do 5 měsíce.Také jsem vyzkoušela vše možné,ale tohle opravdu zabralo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
6.7.11 12:28

nam nezabrali a davala jsem je mesic. Doporucuji laktobacilky v kapslich. Zabrali okamzite a davam je porad i kdyz mala ma uz 9 mesicu a netrapi ji davno zadne prdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
6.7.11 12:31
bedru píše:
Míša8808 píše:
Nám zabraly za 5 dní. Celonoční koliky a pláč jsou pryř jako mávnutím kouzelného proutku. Dají se sehnat na MMb levněji z Polska. Jestli chceš, písni mi SZ, pošlu kontakt na paní, dodání do druhého dne, co se jí připíšou peníze. :palec:
a můžu zeptat jak to posílá, když musí být v chladnu?a není to balení 5ml, že je levnější?

Má s poštou smlouvu, že to musí být u adresáta do druhého dne a kapičky jsou obalené v alobalu hodně silnou vrstvou. Je to samozřejmě poloviční balení, za 250 Kč, ale krát dvě je to 500,–, já je kupovala v lékárně za 683,–, vzhledem k tomu, že jsem jich objednávala víc, pro sebe i pro kamarádky, a i Nutrilon, vyplatí se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
6.7.11 12:32
Katka86 píše:
My měli bio gaia,ale teda nic moc,víc nam pomohly lactobacilky od Swissu :nevim:

Ty nám dělali ještě větší neplechu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
6.7.11 12:34

no my jsme kapičky koupili v lékárně, je fakt, že nevím, jak tam byly skladované, já je mám v lednici, tak snad to bude OK. Stály 10 ml-620 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
6.7.11 22:37

Taky je musím vynést do nebe.. trvá to dýl než se vytvoří v bríšku přátelské prostředí,ale to co bylo bez nich bylo peklo. Díky nim je broučkovi krásně a nemá už vůbec žádný problémy :)
 http://www.probiotickekapky.cz/poradte-se.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
9.7.11 21:22

Ahojky, za nás teda - BioGaia vůůůůůbec nepomohly, dneska je mi dost líto těch vyhozených peněz. Velice nám zabraly Laktobacílky od Swiss, teď máme Apo-baby probio (nebo jak se to jmenuje) a taky bomba - ale může se to až později, pro úplně malé miminka to prostě není. Taky dost pomohla mast Pupík spojená s masážemi. Každému ale zabere něco jiného, ale docela mě překvapuje, kolik lidí taky psalo, že BioGaia nezabraly - když se o tom všude (řečeno s nadsázkou) mluví jako o malém zázraku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
10.7.11 06:46
Maddlen píše:
Ahojky, za nás teda - BioGaia vůůůůůbec nepomohly, dneska je mi dost líto těch vyhozených peněz. Velice nám zabraly Laktobacílky od Swiss, teď máme Apo-baby probio (nebo jak se to jmenuje) a taky bomba - ale může se to až později, pro úplně malé miminka to prostě není. Taky dost pomohla mast Pupík spojená s masážemi. Každému ale zabere něco jiného, ale docela mě překvapuje, kolik lidí taky psalo, že BioGaia nezabraly - když se o tom všude (řečeno s nadsázkou) mluví jako o malém zázraku.

no obávám se že je to takové placebo, v lékárně to neměli v ledničce a ani mě neupozornili, že by tam ty kapky měly být. Tak proto možná účinnost 0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.7.11 07:38

Luckyhorse,

no mě na tu lednici právě lékárnice upozorňovala a asi to tam i skladovali - když mi je rpodávala, byla ta krabička studená. :.) Ale fakt nezabraly ani trochu. Jenže to je jako s jiným lékem nebo doplňkem stravy - na někoho to funguje, na někoho ne a věřím, že spousta maminek na ně nedá dupustit. Chce to asi obětovat ty prachy a zkusit. Ale určitě bych už je dneska nekupovala jako první a vyzkoušla bych předtím něco levnějšího - ty Laktobacílky Swiss nebo Apo Baby Probio a až úplně po vyčerpání všech možností bych šla do tohoto. Šest stovek je dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
10.7.11 10:21

Přesně tak Maddlen,každé mimčo,každá rodina má v břiše tu mikrofloru jinak nakombinovanou a ty větříky z různých důvodů,tak někomu pomůže tohle a jinému stačí třeba kmínový odvar :wink: Tak fakt vyzkoušet týden,dva,tři a když nepomůže,zkusit něco jiného…nakonec něco zabere a kdyby náhodou ne,tak pomůže nakonec pohyb,až se začne mimčo víc hýbat a až s příkrmy začne být strava pestřejší :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
10.7.11 12:44

tak s příkrmy si ještě počkáme :). Jinak jsme zkoušeli Sab simplex, nějaký kapky od E, už nevím, jak se jmenovaly, třešňové pecky z DM drogerie, masážní gel Pupík, cvičit nožičkama, masírovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SofLe
12.7.11 19:17

Ahoj holky, nám tyto kapičky úžasně pomohly. Nejsou sice nejlevnější, ale abychom se zbavily prdíků, za ty peníze to stojí. Opravdu se ale musí vydržet ty dva týdny. Před tím jsme kakaly třeba jen jednou za týden, ale teď každý den třeba i dvakrát, a prdíme samy. Je to úžasný dívat se jak se malé nádherně uleví a je spokojená. Jen doporučuji, ale vydržet.

• Citovat
  • Upravit
540
13.7.11 20:16

Koukám, že každému miminku sedí něco jiného :wink: …asi je potřeba vyzkoušet co tomu Tvému bude sedět.
Nám, jako jediné, opravdu pomohly - cca za ten týden až 14 dní…
Jedna ta lahvička vychází odhadem na dva měsíce. Když došly poprvé, tak se prdíky vrátily a musela jsem kapky koupit znova, ale pak už je potřeba nebylo. Za nás doporučuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
15.7.11 06:16

Madlen - u nás ale opravdu zabraly zázračně a rozhodně to není placebo. My jsme nespali 14 dní , chodili spát v rozmezí mezi 2-5 hodinou ranní. Pak jsme začli s Bio Gaia, zabraly asi za 5 dní a od tý doby máme klid. Malá už si vesele prdí sama, ale dávám preventivně dál. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí