Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Takže se toho nemusím bát můžu přidat sab nebo baby calm. Já sice volala i doktorce ta mi teda řekla, že má užívat buď jedno nebo druhé, četla jsem tady samozřejmě příspěvky, že někdo dává k probiotikům i sab nebo ty baby calm. Na ty baby calm se chystám, že dnes zkusím koupit docela na ně čtu jen chválu. Ještě jsem raději chtěla vědět názory vás zkušených, které už s podáváním probiotik + nějaké kapečky máte zkušennosti ať se toho nebojím ať to nějak nepřeháním a něco nepokazím nebo třeba máte zkušennost s jiným doktorem, který měl jiný názor. Děkuji
Já dávala biogaia od 6 týdnů, dnes jsou mu 3 měsíce. Vůbec nepomohly, akorát má po nich vodnatou stolici. Takže už je nedávám.
Prosim Vas mam dotaz, koupila jsem kapicky bio gaia pred tremi dny v lekarne a dneska jsem prisla na to, ze se maji skladovat v lednici, lekarnice mi nic nerekla a ja si blbka neprecetla letak. Myslite si, ze budou fungovat nebo jsem tech 600kc vyhodila zbytecne??? ![]()
Ano, přesně tak, nebudou, ptala jsem se a vydrží mimo lednici prý max. tak 3 hodiny
@Míša8808 píše:
Nám zabraly za 5 dní. Celonoční koliky a pláč jsou pryř jako mávnutím kouzelného proutku. Dají se sehnat na MMb levněji z Polska. Jestli chceš, písni mi SZ, pošlu kontakt na paní, dodání do druhého dne, co se jí připíšou peníze.
ahoj Mišo ja bych měla zajem o tyto kapky od pani za kolik je má??
Taky dáváme oboje - Baby calm i Bio Gaiu. A opravdu musí být po celou dobu v lednici. Já si je i z lékárny teď v těch parnech nesla v chladicím gelu.
Teď jsou na trhu Bio Gaia Protectis, které se můžou skladovat do 25 st. Jinak já dávám Bio Gaiu + Espumisan.
Dobrý den, mohla bych se jen zeptat jestli jste podávala ke kapkám i jiné např. sab simplex atd. nebo jen Bio Gaia. Já koupila Bio Gaia včera a hned jse začala podávat, píšou tady že pomáhají až za 10-14 dní což je dost hrozná doba. A už začalo kroucení a nahání prdíky jak se dá což už docela byl klid dávala jsem jen sab simplex při každém kojení tak nevím asi jsem do toho už neměla zasahovat. Děkuji