Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Míša8808 píše:
Madlen - u nás ale opravdu zabraly zázračně a rozhodně to není placebo. My jsme nespali 14 dní , chodili spát v rozmezí mezi 2-5 hodinou ranní. Pak jsme začli s Bio Gaia, zabraly asi za 5 dní a od tý doby máme klid. Malá už si vesele prdí sama, ale dávám preventivně dál.
Já jsem ale nepsala, že je to placebo, to psala Luckyhorse.
A samozřejmě, že nezpochybňuju to, že někou pomůžou - vždyť jsem psala, že každému miminku sedne něco jiného a že je třeba vyzkoušet. Jen jsem psala, že nám prostě nezabraly, to je všechno. Tím ale přece neříkám, že jsou špatné.
Maddlen píše:Míša8808 píše:Já jsem ale nepsala, že je to placebo, to psala Luckyhorse.
Madlen - u nás ale opravdu zabraly zázračně a rozhodně to není placebo. My jsme nespali 14 dní , chodili spát v rozmezí mezi 2-5 hodinou ranní. Pak jsme začli s Bio Gaia, zabraly asi za 5 dní a od tý doby máme klid. Malá už si vesele prdí sama, ale dávám preventivně dál.A samozřejmě, že nezpochybňuju to, že někou pomůžou - vždyť jsem psala, že každému miminku sedne něco jiného a že je třeba vyzkoušet. Jen jsem psala, že nám prostě nezabraly, to je všechno. Tím ale přece neříkám, že jsou špatné.
tak mi dáváme Bio gaia přesně sedm dní a zatím nic
Malej trpí na prdíky opravdu hodně, jsme zralí na blázinec
Půl dne probrečí-prořve, kroutí se a tlačí a nepomáhá nic
Máme je v ledničce, dokonce jsem je z lékárny přinesla ve vychlazený termosce, tak by tam ty živý potvory být měly
Zkusíme teda ještě vydržet…snad nám zaberou
![]()
Tak já se hlásím k těm, komu Bio Gaia bohužel nepomohly, dávám je tři týdny a žádné zlepšení nevidím
. Takže budu zkoušet dál…
Ahoj! Mi doktorka hned na první návštěvě napsala Espumisan kapky. A ty pomáhají. přidám je do mlíka (bohužel jsme na UM) a ty pomáhají. Samozřejmě je nedávám pořád, Snažím se vždycky počkat, až už je fakt krize. Jinak BioGaia dáváme od narození. Malé problémy s prdíky mívá, ale vyhly se nám ty šílené koliky. Jednou došly a než nám dovezli ze Slovenska nové, tak to byl docela hrozný týden.
Mate nekdo zkusenost s blinkáním po kapičkách Bio Gaia??
Většina říká, jak jsou skvělé, ale já mám pocit, že malá po nich blinká. Dávky mléka pije stejné a ted po každém jídle dost vyhodí. Nejsou to šavle, ale je z toho chudinka rozhozená.
natanya píše:
Mate nekdo zkusenost s blinkáním po kapičkách Bio Gaia??
Většina říká, jak jsou skvělé, ale já mám pocit, že malá po nich blinká. Dávky mléka pije stejné a ted po každém jídle dost vyhodí. Nejsou to šavle, ale je z toho chudinka rozhozená.
my davame bio gaia taky uz nejak tyden a zatim nic
vcera a dneska prdy sileny, hrozne se krouti, spi tak pul hodiny…predtim sem davala sab simplex, ktery obcas taky zabral…holky nevite jestli muzu v jeden den davat jak ty bio gaia tak i sab simplex?zase nechci malyho nejak preladovat tim vsim… ![]()
sab před každým kojením a bio jen ráno 5kapek, tak to dáváme my a efekt-asi nula
prostě řve dál a už řve i naše peněženka ![]()
Já se chci zitra zeptat nasi dr., jestli muzu kombinovat Sab a Bio Gaia.Pisnu to sem.Pry sab pomaha na blinkani.Predtim mela jen sab a docela dobry az na tuhou stolici. Jinak u nas asi po probiotikach( nic jineho jsem nemenila) zlepseni briska a hlavne krasne kakame, ale zase blinkáme, coz male take nedela dobre.
Mamka uz mi rekla, at prestanu davat kapky a vydrzim, ze stejne jen utracime a neco zkousime a mala se uklidni sama, az dozrajou streva. Pry mam dat fenyklovej caj a vydrzet.
Zacinam uz byt taky zoufala. Kazdy den jiny problem.
No fakt je, ze penezka rve
![]()
no jo,taky mi to rikaji at vydrzim…prijdu si jak krkavci matka kdyz nevydrzim a dam vzdycky kapky
jo super, tak ja to tu budu hlidat, sem zvedava co na to dr. jinak taky mi tedka hodne blinka, kolikrat i az na zem to hodi
tedka mi normalne uz hodinu spi, nejsvetlejsi okamzik dnesniho dne a co tak posloucham tak teda hazi prdy jako blazen, tak sem rada ze mu to de a nebudi ho to, jen se krouti jako zizala…
BioGaia dávám a nedám na ně dopustit, ale teda neblinká. Nebo jo, ale ne po kapkách. Na prdíky se mi víc osvědčil fenyklový olejíček a masírovat bříško, nebo nahřát bříško - přežehlenou plínkou, teplou koupelí,…
A ty kojis nebo jste na UM?
Ja prave nevim, jestli se mi mala neprepiji. Davame Nutrilon HA a pije tak 120 ml. Do minuleho tydne pila ruzne, 90,100, jak kdy. Ted vypije vzdy plnou lahev a blinka. Jedla by klidne dal, coz ji uz nedam. Mame teprve 7 tydnu
jestli to byla otazka na me s tim kojenim tak ano
jenom nevim jestli mu to neprestava ted stacit protoze po kojeni proste place…ovsem moudra pani doktorka rika ze to poznam na pocuranych plinkach a tech mame normalne myslim.
wildcat8 píše:
jestli to byla otazka na me s tim kojenim tak anojenom nevim jestli mu to neprestava ted stacit protoze po kojeni proste place…ovsem moudra pani doktorka rika ze to poznam na pocuranych plinkach a tech mame normalne myslim.