Prdíte ve vztahu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.2.24 20:21

Prdíte ve vztahu?

Ahoj holky,

S přítelem bydlíme v garsonce. V budoucnu si chceme hledat něco většího.
Od chvíle co jsme se sestěhovali, mě však trápí, že se nemůžu uvolnit, a „ulevit si“. Přijde mi prostě strašně trapné si před ním prdnout..
Přítel už si i všiml toho, že si chodím často „odskočit“ do koupelny, a má teď starosti, jestli náhodou nemám nějaké jiné problémy.
Co mě překvapilo, že on prostě vůbec neprdí.. kdyby si alespoň on občas prdnul, tak by bylo mnohem snazší se „přidat“. Ale přijde mi strašně trapné být jediná, která by doma pouštěla duchy.

Jsem v tomhle sama? Prdíte doma před přítelem? A nebo jak to řešíte vy?

Anketa

Hlasovalo:
  • Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17
27.2.24 20:31

Manžel prdí hlava nehlava, já teda ne, ale mě se ani nějak nechce (kromě období těhotenství) :) nadávám mu za to v momentě kdy fakt jako šíleně smrdí, ale to spíš tak ze srandy :)… Pokud je tvůj přítel normální a ty neprdíš 10× za den, tak myslím, že to nebude brát nijak tragicky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.24 20:37

U nás „prolomil ledy“ můj tchán, který (má jisté střevní potíže) si před mnou prdnul asi po 2 letech mého vztahu s manželem. Hned na to začal i manžel, já jsem se ještě chvilku držela - ale bylo mi 20, byla jsem stydlivá, teď už bych to tak nehrotila. Takže ano, prdíme před sebou, je to lidské a normální. Samozřejmě aspoň odejdeme na druhou stranu místnosti, ať si to nevpálíme přímo do obličeje.

• Citovat
  • Upravit
Mandarinka104
27.2.24 21:01

To je dost veselé téma :) Jasně, hele přirozená reakce lidského těla, plyny musí ze střev pryč a holt to někdy vydává blbé zvuky, ale co se dá dělat. Prdíme, kdykoliv potřebujeme :dance: Samozřejmě třeba řekneme aspoň „pardon“, jako při říhnutí.

• Citovat
  • Upravit
7354
27.2.24 21:04

Standardní každodenní prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
27.2.24 21:36

Lepší jeden prd než 10 doktorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
27.2.24 21:39

Ne, tedy jasně, ze to občas ujede, ale snažíme se aspoň evakuovat do jiné místnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15044
27.2.24 21:46
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

S přítelem bydlíme v garsonce. V budoucnu si chceme hledat něco většího.
Od chvíle co jsme se sestěhovali, mě však trápí, že se nemůžu uvolnit, a „ulevit si“. Přijde mi prostě strašně trapné si před ním prdnout..
Přítel už si i všiml toho, že si chodím často „odskočit“ do koupelny, a má teď starosti, jestli náhodou nemám nějaké jiné problémy.
Co mě překvapilo, že on prostě vůbec neprdí.. kdyby si alespoň on občas prdnul, tak by bylo mnohem snazší se „přidat“. Ale přijde mi strašně trapné být jediná, která by doma pouštěla duchy.

Jsem v tomhle sama? Prdíte doma před přítelem? A nebo jak to řešíte vy?

To mas asi nějaké zažívací potíže když tak částo musíš odskakovat kvůli prdu do koupelny… Ne záměrně před sebou neprdime, ze se občas muže stát neřeším, ale prasacke chování nesnáším., chlapi co nekulturne kdykoli krknou, prdnou mi vadi. V práci člověk tak vydrží a neprdi kolegům pod nos, tak proč by se doma měli lidi chovat jako vidlaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
27.2.24 21:59

Ani náhodou. Nedovedu si představit, že bych si před svým urozeným mužem prdnula, stejně tak si nedovedu představit, že by si on prdnul vedle mě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.24 10:15

Prdíme před sebou úplně normálně a vždycky si z toho děláme srandu jeste :D :D

• Citovat
  • Upravit
21890
2.3.24 10:37

Ne, zamerne pred sebou neprdime, je to nechutny prdet nekomu pod nos, stejne jako ten nizkej humor kolem toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová