Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Urcite ho musis prebalit, tuplem kdyz se pokadi!!! Takhle maly miminko jsem prebalovala pred kazdym krmenim,,tak to taky, zkus pred… a kdyz se pak jeste pokadi, tak ho hned prebal znovu!
Po tom kakani bych prebalila a zkusila ho pak znovu uspat treba u prsa.
@darekp Pred má právě sucho, pokadi se u krmení. Přes den přebaluji pořád, neboj ![]()
Po kakani urcite prebalit. Curani jsem uplne pokazde neprebalovala. Ale mala se budila dvakrat v noci a nekakala v noci snad nikdy
ale jako novorozence jsem ji prebalila vzdy. Ted se budi tak jednou za noc, vetsinou prebalime, ale ona se ted uz (jupi, tuk tuk tuk) snad vickrat budit nebude ![]()
Když byl syn v noci jen pocurany a plina vypadala v pohodě, nechavala jsem. Pokud by mu to nesvedcilo a začal být opruzeny, samozřejmě bych začala přebalovat pokaždé. Taky jsem mela problém potom ho uspat.
@Anonymní píše:
@darekp Pred má právě sucho, pokadi se u krmení. Přes den přebaluji pořád, neboj
Tak, kdyz je suchej, tak dobry, ale kdyz se pokadi, tak rozhodne prebalit ![]()
@Anonymní píše:
@darekp Pred má právě sucho, pokadi se u krmení. Přes den přebaluji pořád, neboj
Syn se taky vždycky po kojení pokadil, vždycky jsem přebalila, jinak by se oprudil, pak jsem ho dala znovu na prso a usnul. My jsme ani neodříhávali, protože to nemělo cenu, ani po hodinovém nošení si nikdy nekrknul, asi pil efektivně a nepolykal vzduch.
@Beata.xy dcera taky nekrkala, obcas zceeela vyjimecne. I kdybych se na hlavu stavela, tak si z 99% nekrkla
a tchyne to nemohla pochopit a porad to vyzadovala
(jinak mam opravdu moc fajn tchyni, to musim rict, aby se tu do me nekdo nepustil
)
@Kukacka123 píše:
@Beata.xy dcera taky nekrkala, obcas zceeela vyjimecne. I kdybych se na hlavu stavela, tak si z 99% nekrklaa tchyne to nemohla pochopit a porad to vyzadovala
(jinak mam opravdu moc fajn tchyni, to musim rict, aby se tu do me nekdo nepustil
)
Ty děti na UM se z láhve prostě vzduchu nalokají, ale pokud má dítě dobrou techniku kojení, tak někdy fakt nemá co krnout. My to měli o to horší, že se syn hodně přepíjel a pak ublinkával, ale prostě nekrknul ani po hodině. Tchýně byla naštěstí daleko
(Taky ji mám ráda, ale ty její rady ze středověku fakt nemám potřebu poslouchat, naštěstí manžel ji dost usměrňuje)
@Beata.xy píše:
Ty děti na UM se z láhve prostě vzduchu nalokají, ale pokud má dítě dobrou techniku kojení, tak někdy fakt nemá co krnout. My to měli o to horší, že se syn hodně přepíjel a pak ublinkával, ale prostě nekrknul ani po hodině. Tchýně byla naštěstí daleko(Taky ji mám ráda, ale ty její rady ze středověku fakt nemám potřebu poslouchat, naštěstí manžel ji dost usměrňuje)
Ano, taky byla dcera kojena. U nas teda nebylo ani to blinkani. Jestli si blinkla jako mala do jejiho roka dvakrat, bylo to hodne. A to spis po pul roce, kdyz uz po kojeni blbla ![]()
Jo, tak to mame stejne
jen kdyz jsme u nich byly, tak nastesti radila
dceri je rok a pul a stale ma ty tendence, ale v mezich slusnosti si ji uz obcas mirnim i sama
kdyz to nejak nechce pochopit, nastoupi manzel.
Ahooj, jak přebalujete miminka v noci? Mám 5 ti týdenní, plně kojene. V noci se vzbudí cca 3×, pri jednom kojeni se pokadi, ale okamžitě usne. Jakmile ho jdu přebalit tak se vzbudí a je třeba hodinu vzhůru.. Mám ho v noci prebalovat když usne?
Zase se bojím aby nebyl opruzeny..
Pres den přebaluju ikdyz usne..