Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jste dobra, když v peti tydnech veku tohle všechno zvládnete. Na Vaši rýmu doporucuju mořskou vodu, případně proplachy vincentkou
Tak jestli doktorka nic neshledala, tak asi dítěti nic není ne?
Mě syn taky pochrochtával a byly to normální zvuky, které dělal.
@lleennttiillkkaa no tak jako kontroluje ho, ale třeba odběr nebo vyter z krku nedělala tak jako nevím
akorát mi řekla že mám zkoušet odsavat a napsala nasivin a mořskou vodu.. mám strach no, člověk už neví ![]()
Ahoj, malé to chrochtání a hleny začaly taky okolo 4 týdne a po odběrech krve byla zjištěna alergie na bílkovinu kravského mléka. Doktorka předepsala Nutrilon allergy digestive care a během měsíce zahlenění zmizelo ![]()
@Nikola27698 a jinak stolička a vše ok? taky nechápu proč nám prvně nevezme krev
prý to mám vyzkoušet a uvidím. Nutrilon allergy care má prý nějaky výrobní výpadek, takže nám napsala Sunar Allergy tak uvidíme
mesic je celkem dlouha doba ty jo na zkoušení
a mám strach aby nám to neodmítal kvůli chuti prý je to horci tak uvidíme
Děkuji ![]()
Stolici měla po něm normální, ale s tou neměla nikdy problém. To zahlenění se zlepšilo po pár dnech, ale zmizelo tak po tom měsíci. Allergy care jo ale nám píše allergy digestive care a ten normálně na trhu je. Jako první asi tři lahvičky mi odmítala kvůli chuti, ale potom pila už normálně.
@Kaileee a taky jeste mlicko
![]()
Jinak muj syn taky takhle obcas chrochta a nic mu neni, zkus ho min pozorovat a min se tim stresovat:)
@Kaileee nechápu, tak když k tomu nemáš co říct tak si to přečti a jdi dal ne? Nebudu mluvit jak dlaždič když mám malý mimino tvl
navíc mi to přijde neslušný ![]()
Může to být i zadní rýma. Je to z toho jak se chodí z tepla do zimy a obráceně.. Malá 4 týdny ji má teď taky. Prý může trvat 2-3 měsíce. Kapu libenar, neodsavam, protože nosanek má čistý. Dávej ho ven na vzduch ![]()
@Anonymní píše:
@Kaileee nechápu, tak když k tomu nemáš co říct tak si to přečti a jdi dal ne? Nebudu mluvit jak dlaždič když mám malý mimino tvlnavíc mi to přijde neslušný
Nemužeš to napsat jako normální dospělá osoba? musíš psát jako vykojená pipina bez mozku? vždyt se to nedá číst, natož na to radit? kdo co dělá? ty nebo mimino?
#materskypluraljezlo.
Ahoj maminky chci se zeptat jestli nemáte podobnou zkušenost, je nám přes 5 týdnu a už téměř od porodnice máme jak kdyby hleniky, zkouším odsavat, občas malinko odsaju ale nic moc, přijde mi spíš že má hleniky jak kdyby v krku a tak jakože chropti, už nevím co mám dělat
kapu i mořskou vodu do nosanku, prý by mu to mělo ztect, ale moc to nepomáhá za chvíli je to znovu. MUDr že to může mít i z mlicka, tak nám napsala nove na alergii na bilkovinu kravského mleka tak to teď budeme zkoušet… Máte někdo podobnou zkušenost? Bylo to mlíčkem? A pokud ne co Vám zabralo? Už si tak říkam aby nebyl malý nachlazeny, ale chropti už celkem dlouho a u mudr vše vždy v pořádku. Děkuji za rady