Přechod Android iOS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15728
10.9.22 14:24

Mám oboje a kdybych si musel vybrat jen jednu platformu, tak by to byl Android.

Příspěvek upraven 10.09.22 v 14:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
10.9.22 14:26

U Androidu je ještě jeden nešvar a to, že výrobci telefonů nad něj nasazují de facto svůj systém. A tak rozhraní od Samsungu vypadá jinak, než u Huawei atp. Pak si člověk musí zřídit účet většinou nejen u googlu, ale právě i u výrobce. Tyto nadstavby si pochopitelně vezmou i něco z výkonu, takže telefon je pomalejší, než kdyby tam byl čistý android. Proto bych vybíral i z telefonů, kde je čistý android . Ale chápu, že zvyk je železná košile.

@TO_IT píše:
Děkuji za poznatky, vzhledem k mému využití zůstanu u Androidu :)) hlavně ty soubory mi nedošly

Příspěvek upraven 10.09.22 v 14:28

• Citovat
  • Upravit
15728
10.9.22 14:28
@Prostě Vodnář píše:
U Androidu je ještě jeden nešvar a to, že výrobci telefonů nad něj nasazují de facto svůj systém. A tak rozhraní od Samsungu vypadá jinak, než u Huawei atp. Pak si člověk musí zřídit účet většinou nejen u googlu, ale právě i u výrobce. Tyto nadstavby si pochopitelně vezmou i něco z výkonu, takže telefon je pomalejší, než kdyby tam byl čistý android. Proto bych vybíral i z telefonů, kde je čistý android. Ale chápu, že zvyk je železná košile.

Ty nadstavby jdou vyzobat, ale je s tím občas drbání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24575
10.9.22 14:30

V pohodě. Už bych Android nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
10.9.22 14:32

Bez rootu většinou ani ránu. A telefonů, kde výrobce root nabízí, tak těch moc není. A doufat, že komunita rootne telefon, který si zrovna vyberu, tak na to se moc spolehnout nedá. No a na to, abych si to odemykal sám, tak na to už fakt nemám čas.

@Zumpa píše:
Ty nadstavby jdou vyzobat, ale je s tím občas drbání.
  • Citovat
  • Upravit
TO_IT
10.9.22 16:39
@Prostě Vodnář píše:
U Androidu je ještě jeden nešvar a to, že výrobci telefonů nad něj nasazují de facto svůj systém. A tak rozhraní od Samsungu vypadá jinak, než u Huawei atp. Pak si člověk musí zřídit účet většinou nejen u googlu, ale právě i u výrobce. Tyto nadstavby si pochopitelně vezmou i něco z výkonu, takže telefon je pomalejší, než kdyby tam byl čistý android. Proto bych vybíral i z telefonů, kde je čistý android . Ale chápu, že zvyk je železná košile.Příspěvek upraven 10.09.22 v 14:28

Jj mela jsem dříve i Xiaomi, byl jiný ale nepřijde mi moc jiný, než ten Samsung, nabízel nějaké věci co byly fajn. Pak právě hledám šéfovi, jak na Apple udělat podobnou funkci :mrgreen:

Měla jsem třeba druhý prostor kam jsem pouštěla děcka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák