Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucie Sx - řidičák mám, ale nevím proč bych ho měla vracet, já ani jedno z tech aut neridila.
@jeni píše:
No, přechod je cca 2m od hranice krizovatky, kde vůbec byt asi nemá, nicméně je tam. Takže auto dávající přednost na hlavní chodcům zasahuje svou zadní části do křižovatky s vedlejší ulici.Příspěvek upraven 16.12.20 v 13:08
A co?? I když tam takhle budou ta auta stát 3. Pořád musíš dát přednost. Obvzlášť, když je tam stopka. To snad není takový problém.
@mroe píše:
Ale to byvaji obvykle krizovatky svetelne. At premyslism, jak premyslim, zadna, kde by mohla nastat podobna situace, neni bez svetel, aspon v mem okoli. A kdyz uz, rozhodne se tam to auto vejde cele.
Tady v Brně je jich plno, i u nás na vesnici se mi hned vybaví jedna. Takže asi moc často nejezdis.
@jeni píše:
@Lucie Sx - řidičák mám, ale nevím proč bych ho měla vracet, já ani jedno z tech aut neridila.
No, třeba protože tě vůbec napadlo takovou otázku pokládat…
Minimalne jeden takovy prechod si vybavuji i u nas, takze nic neobvykleho.
@Lucie_Sx píše:
@jeni Jestli máš řidičák, tak ho prosím tě vrať…
Myslím, že zakladatelka ví, jak to má správně být a jen hodila otázku do diskuze. Není třeba hned takových chytrackych řeči. Chtěla bych vidět, jak řídíte vy.
@Nicole 1234 píše:
Tady v Brně je jich plno, i u nás na vesnici se mi hned vybaví jedna. Takže asi moc často nejezdis.
Ono to záleží. u nás na maloměstě je tak řešená skoro každá druhá. I výjezdy z kruhového objezdu. Ve větších městech je to to samé, ale jsou u toho semafory a blikající panáček.
@Nicole 1234 píše:
Myslím, že zakladatelka ví, jak to má správně být a jen hodila otázku do diskuze. Není třeba hned takových chytrackych řeči. Chtěla bych vidět, jak řídíte vy.
Nevím, jestli je na tomhle úplně co diskutovat. Jestli jí nějaký chytrák vytroubil nebo měl problém, že jí musel dát na hlavní přednost, tak je to jeho boj.
@jeni píše:
Protože se ptáš, jestli má přednost ten na hlavní nebo na vedlejší.
@Nicole 1234 píše:
Já bych jakoukoliv jinou otázku pochopila, ale hlavní x vedlejší? To jako vážně?
@Lucie_Sx píše:
Já bych jakoukoliv jinou otázku pochopila, ale hlavní x vedlejší? To jako vážně?
Tak jestli se na ní blbě díval ten, co jel z vedlejší nebo troubil. Tak to ještě pochopím, že se chce ujistit. mě by to třeba nepřekvapilo. Takových blbů už jsem potkala dost, ale ne všichni to tak mají.
@jeni píše:
Proto, že se ptáš na tak jasnou věc.
Logicky ten z vedlejsi je viník. Ty si dostala ridicak jak, prosim te?
@mroe nemusí být. Jak říkám, hodně je to u tramvají. Tam opravdu nebývá na každé křižovatce semafor, přitom jsou tam přechody za křižovatkou.
Neřekla bych, že je to až tak neobvyklé. Když se zamyslím, tak jen u nás ze sídliště do centra bude takových míst nějakých šest z těch deseti zastávek (čtyři jsou světelné).