Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Potřebovala bych pořídit simkartu jen na data, určitě nechci být překvapena fakturou, když by dotyčný někde zapnul něco co neměl atd, takže ideálně předplacenou kartu. CO je v současné nabídce nejlepší, když asi jdu vyloženě po nejnižší ceně? Naposledy mám zkušenost s tescomobile, ale tam je tak netransparentní účtování, že to už ne. Googlím a ta současná nabídka všech možných prodejců mi přijde hrozně nepřehledná, co se vám osvědčilo? Díky
Na tohle nejlíp vychází Kaktus.
https://www.mujkaktus.cz/neresto?…
Jen je dobré sledovat jejich dobíjecí akce, kdy můžete dostat jednou tolik kreditu (zaplatíte 300, dostanete 600).
Od O2 100GB na měsíc za 350,–Kč, už dvakrát vydali limitovanou edici, určitě bude k mání někde na Aukru, Bazoši, apod., já jí před pár rokama koupil přes inzerát od překupníka za 550,–Kč, nedávno mi nabízelo O2, že si můžu do určitý doby nafasovat další, ale k čemu by mi byla… Tmobile má myslím taky něco podobnýho… ![]()
@bse.pedro píše: Více
díky, koukám, že na webu jí i nabízejí. Nerozumím tomu, kdybych ji objednala, dá se na ni převést telefonní číslo, které je ted u jiného operátora? Už jsem z toho všeho jelen ![]()
@iiiif píše: Více
Myslíš tu datamanii od O2?
To je předplacena karta, má svoje tel. cislo. Na to jiné číslo neprevedes.
100 gb dat na měsíc, ale hovory a SMS jsou tam nevýhodné. Je dobrý mít telefon na dvě SIM a jednu zapnutí na data a druhou mít na volání.
@bse.pedro píše: Více
Proč by ji měla kupovat na bazoši? Vždyť ji mají v nabídce.
@aiwwa píše: Více
aha, děkuju ![]()
mne zmátlo jak píšou:
Datamanie 100 Gb
Aktivace probíhá v aplikaci Moje O2
Cenu zaplatíte až při aktivaci SIM karty
Telefonní číslo si k nám kdykoliv převedete
ted ji mají za 450, tak asi proto, ale i tak by to byla za ta data super cena
Já po tom nepátral, mám jí už dávno a další nechci… Pouze jsem dal inspiraci a kdo chce, ať si vyhledá… Já kupoval, když v nabídce operátorů už nebyly a já zrovna potřeboval… ![]()
Záleží, kolik chceš dat - jestli hodně třeba pro sebe, pak je dobrá ta od O2 nebo tuším loni měl něco podobného i T-mobile, vycházelo to o trošku líp než O2.
Pokud ti stačí jen pár GB třeba pro dítě, tak je dobrý balíček k předplacené kartě od T-mobilu - jsou to data na rok, každý měsíc 2GB. Je to běžně v nabídce za 1400Kč/rok, ale asi 2-3× v roce to bývá zlevněné na polovinu.