Představy o jiném muži

325
27.1.11 19:58

Představa..

Ahoj holky, mamči, :-* :)
:mavam:
Nejdříve jsem chtěla anonymně, ale pak jsem si říkala : A co!?
CHtěla jsem se zeptat, totiž nemám jakoby stálého partnera, ačkoli se s někým scházím, ale nedalo by se tomu říkat klasický vztah.
A nyní jsem se seznámila s mužem, který by za to stál snad mnohem víc.
Současný „muž“ je fajn, ale nějak se vytratilo to kouzlo a proto, při sexu s ním si představuju toho druhého. A potom si ten sex teprve užiju :oops:
Je to zvláštní :mrgreen: a úchylné. Já vím :oops:
Ale zajímalo mě, zda i vy jste se tímto někdy setkaly :mrgreen: popř. jak jste to řešily? :D :oops: :mrgreen:

Hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.1.11 20:03

Já teda anonymně, přeci jen jsem vdaná :mrgreen: :mrgreen:

Myslím,že tvé představy jsou normální,že je má mnoho žen i mužů.Jsou to takové ty růžové brýle o někom s kým je nám moc fajn a i ten sex si představujeme lepší než se současným partnerem.

Když se tomu nedá říkat klasický vztah tak vyzkoušej sex s tím druhým a uvidíš s kterým ti bude líp :palec:

• Citovat
  • Upravit
18305
27.1.11 20:05

Tohle neřeší jen, ženské, ale i chlapi… Co jsem se tak bavil se známýma (teda s těma, kteří jsou debatám otevření - a otevřené), tak je to mezi lidma relativně časté. A 99 procent lidí kvůli tomu nechce rozbíjet současný fungující vztah, proto v něm ze setrvačnosti pokračujou…
Tož tak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
27.1.11 20:06

Uff.. :mrgreen:
Už jsem začínala mít pocit, že jsem úchylná, nemorální ženská!
Je prima, že v tom člověk není až tak sám :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
27.1.11 20:09
Anonymní píše:
Se mi to odeslalo předčasně :roll:

Myslím,že tvé představy jsou normální,že je má mnoho žen i mužů.Jsou to takové ty růžové brýle o někom s kým je nám moc fajn a i ten sex si představujeme lepší než se současným partnerem.

Když se tomu nedá říkat klasický vztah tak vyzkoušej sex s tím druhým a uvidíš s kterým ti bude líp :palec:

No asi právě s tím druhým :mrgreen:
A v takové situacij jsem momentálně poprvé… nebo možná to poprvé tak hrotím? :mrgreen: A tak nechci tomu prvnímu ublížit. Jsem hrozná co.
Ano, není to oficiální ani nic podobné, jsme spolu tak že jsme, ale … i tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
27.1.11 20:09

Mám milujícího manžela. Vím,ž e v jeho fantazii figuruje moje maličkost. Já si to ale bez fantazií neužiju. Prostě jsem neodpravitelná :D :oops:

Někdo potřebuje představu konkrétního člověka, někdo situace.

A neznámé a nepoznané láká. Co si budeme povídat. Zkus jej poznat blíže a uvidíš… třeba se mýlíš, třeba za to bude stát. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
27.1.11 20:19

ja jsem asi divna ale fakt si neumim predtavit nekoho jineho
ja holt trapne furt zeru manzela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
27.1.11 20:25

No ono jde o to, ze s tim novym bys s nejvetsi pravdepodobnosti byla po case tam, kde jsi ted ;) Musis rozhodnout sama, jestli ti za to stoji, nebo zustanes u fantazie. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
27.1.11 20:45

Ahojky.Mě by to nevadilo kdyby si můj partner představoval cokoli. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.11 23:16

Vanesssko, ještě minulý týden jsi v jedné diskusi tvrdila, že žiješ sama s dítětem, nikoho nemáš! A ejhle, dnes už máš dokonce dva může! Jak to jen děláš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
28.1.11 09:48

Ano, jsem sama. :) Přece s nikým nežiju. S tím prvním to trvá krátce, a bylo to takzvané - pomatení mysli. :) Ale ten druhý se objevil teprve před pěti dny!!
Malou vychovávám sama, žiju s ní sama. Manžela ani partnera nemám. A před 14 dny, jsem byla opravdu ještě úplně bez muže. :) Ale jsem taky jenom ženská

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
28.1.11 09:48

Takže prosím bez rýpání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.11 12:05
Vanessska píše:
Takže prosím bez rýpání :)

ja nerýpu! Chtěla jsem jen znát odpověď na můj dotaz. Poněvadž se mi zdá až nemožné, že by někdo během týdne měl zkušenosti se dvěmi muži najednou a navíc i intimní. :nevim: Ale možné je, jak je vidět asi vše. :-D Takže Ti přeji tu správnou volbu partnera i představy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
28.1.11 14:43

Být skoro rok bez muže, neváhala by jsi ani ty :) A není to během týdne. Toho prvního znám delší dobu, nepřesáhlo to nikdy kamarádství, ten druhý je čerstvý, to je pravda.
Ale i tak… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
31.3.13 17:38

Tak pokud není člověk v manželství, lze zkusit cokoliv, i paralelní vztah a pokud manželství nefunguje, pak vlastně taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí