Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mamči,
![]()
![]()
Nejdříve jsem chtěla anonymně, ale pak jsem si říkala : A co!?
CHtěla jsem se zeptat, totiž nemám jakoby stálého partnera, ačkoli se s někým scházím, ale nedalo by se tomu říkat klasický vztah.
A nyní jsem se seznámila s mužem, který by za to stál snad mnohem víc.
Současný „muž“ je fajn, ale nějak se vytratilo to kouzlo a proto, při sexu s ním si představuju toho druhého. A potom si ten sex teprve užiju ![]()
Je to zvláštní
a úchylné. Já vím ![]()
Ale zajímalo mě, zda i vy jste se tímto někdy setkaly
popř. jak jste to řešily?
![]()
Hezký večer
Já teda anonymně, přeci jen jsem vdaná
![]()
Myslím,že tvé představy jsou normální,že je má mnoho žen i mužů.Jsou to takové ty růžové brýle o někom s kým je nám moc fajn a i ten sex si představujeme lepší než se současným partnerem.
Když se tomu nedá říkat klasický vztah tak vyzkoušej sex s tím druhým a uvidíš s kterým ti bude líp ![]()
Tohle neřeší jen, ženské, ale i chlapi… Co jsem se tak bavil se známýma (teda s těma, kteří jsou debatám otevření - a otevřené), tak je to mezi lidma relativně časté. A 99 procent lidí kvůli tomu nechce rozbíjet současný fungující vztah, proto v něm ze setrvačnosti pokračujou…
Tož tak. ![]()
Uff.. ![]()
Už jsem začínala mít pocit, že jsem úchylná, nemorální ženská!
Je prima, že v tom člověk není až tak sám ![]()
Anonymní píše:
Se mi to odeslalo předčasně![]()
Myslím,že tvé představy jsou normální,že je má mnoho žen i mužů.Jsou to takové ty růžové brýle o někom s kým je nám moc fajn a i ten sex si představujeme lepší než se současným partnerem.
Když se tomu nedá říkat klasický vztah tak vyzkoušej sex s tím druhým a uvidíš s kterým ti bude líp
No asi právě s tím druhým ![]()
A v takové situacij jsem momentálně poprvé… nebo možná to poprvé tak hrotím?
A tak nechci tomu prvnímu ublížit. Jsem hrozná co.
Ano, není to oficiální ani nic podobné, jsme spolu tak že jsme, ale … i tak…
Mám milujícího manžela. Vím,ž e v jeho fantazii figuruje moje maličkost. Já si to ale bez fantazií neužiju. Prostě jsem neodpravitelná
![]()
Někdo potřebuje představu konkrétního člověka, někdo situace.
A neznámé a nepoznané láká. Co si budeme povídat. Zkus jej poznat blíže a uvidíš… třeba se mýlíš, třeba za to bude stát. ![]()
ja jsem asi divna ale fakt si neumim predtavit nekoho jineho
ja holt trapne furt zeru manzela ![]()
No ono jde o to, ze s tim novym bys s nejvetsi pravdepodobnosti byla po case tam, kde jsi ted
Musis rozhodnout sama, jestli ti za to stoji, nebo zustanes u fantazie. ![]()
Ahojky.Mě by to nevadilo kdyby si můj partner představoval cokoli. ![]()
Vanesssko, ještě minulý týden jsi v jedné diskusi tvrdila, že žiješ sama s dítětem, nikoho nemáš! A ejhle, dnes už máš dokonce dva může! Jak to jen děláš? ![]()
Ano, jsem sama.
Přece s nikým nežiju. S tím prvním to trvá krátce, a bylo to takzvané - pomatení mysli.
Ale ten druhý se objevil teprve před pěti dny!!
Malou vychovávám sama, žiju s ní sama. Manžela ani partnera nemám. A před 14 dny, jsem byla opravdu ještě úplně bez muže.
Ale jsem taky jenom ženská
Vanessska píše:
Takže prosím bez rýpání
ja nerýpu! Chtěla jsem jen znát odpověď na můj dotaz. Poněvadž se mi zdá až nemožné, že by někdo během týdne měl zkušenosti se dvěmi muži najednou a navíc i intimní.
Ale možné je, jak je vidět asi vše.
Takže Ti přeji tu správnou volbu partnera i představy. ![]()
Být skoro rok bez muže, neváhala by jsi ani ty
A není to během týdne. Toho prvního znám delší dobu, nepřesáhlo to nikdy kamarádství, ten druhý je čerstvý, to je pravda.
Ale i tak… ![]()
Tak pokud není člověk v manželství, lze zkusit cokoliv, i paralelní vztah a pokud manželství nefunguje, pak vlastně taky.