Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Řekněme to takhle seznamek jsou mraky od znamosti, přes annonci, pak takové ty seznamovací večery sejde se x žen, x můžů a střídají se po určitém časovém intervalu, takže každý mluví s každým. Pak tu jsou například víkendové pobyty pro nezadané…ted jde o to zda se chce ona sama seznámit či je to jen tvá akce
Tak já to zkoušela takle s babičkou ![]()
Vcelku sem byla překvapená co je tam za pěkné dědečky
a napsala sem asi 40 chlapum místo babičky.Dopadlo to teda šíleně.
Polovina chlapu chtělo i ve věku 70 let ženu alespon do 50 let.4crtka chtěli pečovatelku proto že jsou ve vážném zdravotním stavu a potřebujou služku
a ten zbytek napsal že jsem určitě nějakej uchyl a at je nechám na pokoji
že na kluky nejsou
![]()
Nakonec se babička seznámila s pánem v lázních.Sice láska veliká a pak zjistila že má doma manželku a má jen vyměřené časy kdy mu muže volat
,ale alespon má dobrého kamaráda.
Ted už zase natěšeně brzo pojede do lázní.
Zkuste našetřit na lázně,tam se to příležitostí hemží.Seznamky jsou nejspíš k ničemu pokud babička nechce být služkou-pečovatelkou
Kamča.dalmatinka píše:
Tak já to zkoušela takle s babičkou
Vcelku sem byla překvapená co je tam za pěkné dědečkya napsala sem asi 40 chlapum místo babičky.Dopadlo to teda šíleně.
Polovina chlapu chtělo i ve věku 70 let ženu alespon do 50 let.4crtka chtěli pečovatelku proto že jsou ve vážném zdravotním stavu a potřebujou služkua ten zbytek napsal že jsem určitě nějakej uchyl a at je nechám na pokoji
že na kluky nejsou
![]()
Nakonec se babička seznámila s pánem v lázních.Sice láska veliká a pak zjistila že má doma manželku a má jen vyměřené časy kdy mu muže volat,ale alespon má dobrého kamaráda.
Ted už zase natěšeně brzo pojede do lázní.
Zkuste našetřit na lázně,tam se to příležitostí hemží.Seznamky jsou nejspíš k ničemu pokud babička nechce být služkou-pečovatelkou
Máma byla v lázních v létě a na jednoho štramáka narazila, co ji po pár schůzkách řekl, že má družku ![]()
Taky mě napadly ty lázně…třeba se to napodruhé povede a natrefí na pána, který se taky cítí osaměle…asi bych se do akcí v seznamce za ní nepouštěla…měla bych pak výčitky, kdyby jí někdo obtěžoval nebo to byl někdo divnej…v lázních to bude takové „nenucené“ a nebude to tak vyznívat, že někoho „dohazuješ“…nebo kdyby uspořádala sraz třídy…můj děda tak našel svou dávnou lásku ze základky…dnes se vídají, oba jsou sami a je jim dobře… ![]()
Se musím smát, těm lázeňským švihákům
![]()
Já bych poradila taky spíš ten seznamovací večírek. To je takové míň strojené, než nějaký inzerát. Do toho bych nešla, navíc je to o strach. Na nějakém seznamovacím pobytu je větší šance na to, že potká někoho, s kým si sedne a nebude to úchyl.
A nemá mamka nějakou nezadanou kamarádku? Mohly by do toho jít spolu
![]()
Jojo lázně jsou super aspon na románky ![]()
Já zkoušela i rádio a to teprve byla sebranka.Polovina se ptala co babička vlastní
druhá samej uchyl ![]()
Lázně,ty jejich čaje
(diskotéka pro seniory na vesnici bejvaj),pak babi jezdí často ty zájezdy za 100kč,to je taky samej lyžař(tak říkáme o dědum p berlích
) ale většina má manželky,ale sexuální návrhy dávaj
.Babi nakonec nikoho stálého neulovila.Pochybuju že se někdo vyrovná mému dědečkovi,spíš sem si na 11000000000000000000% jistá že takovej muž po světě už neběhá. ![]()
Anonymní píše:
Potřebovala bych se poradit. Moje máma je od rozvodu sama až na pár kratších známostí a rozvod byl před 16 lety. Občas nakoukne na seznamku, když je u mě na návštěvě, jinak s PC moc neumí. O co mi jde- hlavně o to, že letos bude mít 60 let a to je poslední šance se s někým aktivním seznámit- alespoň dle mého. Tak koketuju s myšlenkou, že ji inzerát podám sama- odpovědi zcenzuruju od úchylů apod. a ty ostatní ji předám, co si o tom myslíte? A je ještě jeden problém- máma je dost emotivní, ukecaná,ukřičená, ale zase ochotná kdykoli pomoci a pro každou srandu. Takže nějaký flegmatik, kutil a hlavně aktivní by se mi k ní hodil, ale hlavně věk tak od 55-60, protože máma nevypadá na svůj věk a hlavně hodně a ráda sportuje- kolo, běžky, lyže- nemá problém ujet 30 kilásků, no já bych zdechla. A problém je v tom, že, když narazíme na inzerát nějakého šarmantního vrstevníka, tak ten hledá pětačtyřicátnici.Tak nevím, jestli se ji nebudou ozývat samí dědci kolem 70
Ale prostě máma fakt k sobě někoho potřebuje, ráda chodí do divadla, do kina, na výlety a nemá moc s kým. Myslíte, že je to dobrý nápad?
A jestli jo, napadá vás do jaké seznamky inzerát vložit? Máte s nějakýma zkušenosti?
Můj kamarád 45 let se seznámil na stesti.cz.Řikal,že tam chodí starší a nevyhrabaný ![]()
Babe007 píše:Anonymní píše:Můj kamarád 45 let se seznámil na stesti.cz.Řikal,že tam chodí starší a nevyhrabaný
Potřebovala bych se poradit. Moje máma je od rozvodu sama až na pár kratších známostí a rozvod byl před 16 lety. Občas nakoukne na seznamku, když je u mě na návštěvě, jinak s PC moc neumí. O co mi jde- hlavně o to, že letos bude mít 60 let a to je poslední šance se s někým aktivním seznámit- alespoň dle mého. Tak koketuju s myšlenkou, že ji inzerát podám sama- odpovědi zcenzuruju od úchylů apod. a ty ostatní ji předám, co si o tom myslíte? A je ještě jeden problém- máma je dost emotivní, ukecaná,ukřičená, ale zase ochotná kdykoli pomoci a pro každou srandu. Takže nějaký flegmatik, kutil a hlavně aktivní by se mi k ní hodil, ale hlavně věk tak od 55-60, protože máma nevypadá na svůj věk a hlavně hodně a ráda sportuje- kolo, běžky, lyže- nemá problém ujet 30 kilásků, no já bych zdechla. A problém je v tom, že, když narazíme na inzerát nějakého šarmantního vrstevníka, tak ten hledá pětačtyřicátnici.Tak nevím, jestli se ji nebudou ozývat samí dědci kolem 70
Ale prostě máma fakt k sobě někoho potřebuje, ráda chodí do divadla, do kina, na výlety a nemá moc s kým. Myslíte, že je to dobrý nápad?
A jestli jo, napadá vás do jaké seznamky inzerát vložit? Máte s nějakýma zkušenosti?
Díky, nakouknu ![]()
Není lepší pocit, než organizovat život druhým… ![]()
Mně moje máma zařídit profil na seznamce, jen proto, že bych byla nezadaná čtyřicátnice a jí by se to nelíbilo, tak s ní hodně dlouho nepromluvím.
Notabene „cenzura“ pro někoho jiného podle tvých životních standardů a názorů fakt není nejlepším receptem na štěstí. Hlavně že holky v patnácti prskají, když ji matka kecá do kluka, že jo.
Nebylo by lepší najít jí nějakou aktivitu, kde by se seznámila s podobně naladěnými lidmi…? Jako „přítel“ v tomhle věku už fakt myslím není nutnou podmínkou… dokonce ani stejný věk ne, on rozdíl 10, 15 let při vitalitě a zdraví nehraje absolutně žádnou roli ve výsledné spokojenosti obou…
Fakt bych to jako nechala na ní…
No páni, všimla jsem si téhle diskuze a když jsem přečetla úvodní příspěvek, tak si říkám, že je mi nějak povědomý a bác ho, to je moje diskuze
. Takže pokud někoho zajímá pokračování, povedlo se mi tehdy najít máti přítele na seznamce s názvem Štěstí.
Akorát jsem nic nefiltrovala, on byl vlastně jeden, kdo hned reagoval a já ji to řekla a předala, dál už to bylo na nich.
Potřebovala bych se poradit. Moje máma je od rozvodu sama až na pár kratších známostí a rozvod byl před 16 lety. Občas nakoukne na seznamku, když je u mě na návštěvě, jinak s PC moc neumí. O co mi jde- hlavně o to, že letos bude mít 60 let a to je poslední šance se s někým aktivním seznámit- alespoň dle mého. Tak koketuju s myšlenkou, že ji inzerát podám sama- odpovědi zcenzuruju od úchylů apod. a ty ostatní ji předám, co si o tom myslíte? A je ještě jeden problém- máma je dost emotivní, ukecaná,ukřičená, ale zase ochotná kdykoli pomoci a pro každou srandu. Takže nějaký flegmatik, kutil a hlavně aktivní by se mi k ní hodil, ale hlavně věk tak od 55-60, protože máma nevypadá na svůj věk a hlavně hodně a ráda sportuje- kolo, běžky, lyže- nemá problém ujet 30 kilásků, no já bych zdechla. A problém je v tom, že, když narazíme na inzerát nějakého šarmantního vrstevníka, tak ten hledá pětačtyřicátnici
.Tak nevím, jestli se ji nebudou ozývat samí dědci kolem 70