Představa o životě - jsem divný?

3
16.8.26 21:58

Představa o životě - jsem divný ?

Zdravím,
pevně bych chtěl napsat, že asi ani nejdu pro řadu jako spíš posouzení mého současného stavu a zda jsem normální nebo je u mě nějaká chyba.

Jsem muž, 32 let, stabilní celkem dobře placená práce, při práci ještě podnikám a aktuálně vlastním velký rodinný dům, který vlastníma rukama kompletně opravuji. Nikdy jsem nekouřil, nikdy jsem nepil ( ani příležitostně), do hospody nechodím, na diskotéky a zábavy také ne - nelákalo mne to nikdy.

Problém u mne je ten, že již delší dobu se snažím najít/potkat nějakou úplně obyčejnou fajn holku, jestli je blondýnka nebo brunetka nezáleží, nejdůležitější je, abychom si rozumněli a která shání normálního, hodnýho kluka, chtěla by mít rodinu s dětmi a žít v domku na vesnici.
A je to jako hledat jehlu v kupce sena.

Já měl v životě jen jeden jediný vztah, před 12 lety ( ve dvaceti ), a tenkrát mne to hodně zasáhlo, od té doby jsem měl blok, že holky v mém věku chtějí jenom potetovaný frajery co chlastaj, hulej a maj nejlépe nějaké drahé fáro na leasing, aby mohli honit vodu a né hodnýho kluka. A tak jsem zůstal sám, vybudoval stabilní práci, začal podnikat a započal vlastní bydlení, aby případná rodina měla jistoty a byla zaopatřená.

Z okolí pořád slyším, jak bych si měl někoho najít, že mi utíkaj nejlepší léta v životě, abych si našel nějakou kamarádku s výhodama a nebo to prostě střídal - mě se to ale úplně příčí - jsem asi jedinej chlap na světě, který odmítá jedorázovky, mě se to prostě příčí, jen abych si mohl udělat další čárku, další zářez Ne, to fakt ne, jsem asi divnej, ale já si dokážu představit sex jen s někým, koho miluju a dokáži si s ním představit společný život, ne jednorázově použít a odhodit, dle okolí jsem ale divnej a každému chlapovi prý jde jen o to jedno, jen já s tím prej dělám caviky.

Nevím, třeba mě celkem překvapuje, kolik holek nechce v dnešní době děti, já si ve vztahu třeba nedokážu život bez dětí představit, můj takový sen jsou 2 kluci :wink:, ale příroda rozhodne. Řešit každodení starosti i radosti, společně s dětmi něco kutit, výletovat ( výlety miluju ale nikam nejezdi, co tam budu dělat sám ) a tak dále, prostě s nimi trávit co nejvíce možného času.

Takto to ale prý v dnešní době již nefunguje, jsem staromódní a dnes prý frčí volnost, žádné vázání atd.

Jsou mezi námi i holky, které to mají podobně jako já nebo já jsem prostě divný a mám zkreslenou představu o životě? Tak nějak mi roky ubíhají a já začínám mít celkem strach, že nikde ta pravá není.

Moc děkuju za jakýkoli příspěvěk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.8.26 22:17

Mně osobně nepřipadáš divný.
Nemusíš si hledat kamarádku s výhodami, nemusíš s nikým spát. Můžeš se zkusit s někým scházet a buď si sednete nebo ne.
To s tím sexem mám podobně, prý jsem možná demisexuál…ale asi není třeba dávat tomu nálepku.

• Citovat
  • Upravit
2822
16.8.26 22:24

Ja myslim, ze je vcelku jedno, co si myslí ostatni, ze je normalni…ty to mas takto a zijes si podle sebe. Nekdo jiny si treba vice uziva s druhým pohlavim a je to pro nej v pohode. Ať si kazdy zije jak chce, kdyz tim neublizuje druhým, ne.

Mám kamaradky, ktere maji deti a zázemí a jsou stastne, pak zase jine, ktere deti nechteji, nebo takove co vice cestuji a taky jsou stastne.

Není treba resit, jak si co myslí ostatni, ze je normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6373
16.8.26 22:35

A to ti říká kdo, že to tak máš mít?
Mám kolem sebe kamarádky, co cestují a ve 30 si dítě ještě představit neumí.
A také mám kamarádky, co mají ve 30 dvě děti.

Žádný jednorázovky si hledat nemusíš.

Pokud chceš stálou partnerku, tak ji ale musíš hledat.
Píšeš, že tě nebaví diskotéky a zábavy.
Většinou na ty diskotéky chodí právě nezadaní lidé v domnění, že na někoho narazí.

Manžela jsem potkala na obecním fotbale :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
16.8.26 22:44

A co děláš pro to, abys tu pravou našel?

Podle mě jsou tady ty výkřiky do tmy pro potenciální partnerky docela odrazující - a to říkám jako někdo, kdo má doma manžela, který nekouří, nepije, v hospodě byl za celý náš vztah jednou a celkově je to pro některé docela nudný člověk. Na druhou stranu je taky hodný, pracovitý a lepšího otce svých dětí jsem si vybrat nemohla. Chce to prostě jen hledat a jít tomu naproti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
16.8.26 22:45

Chybi mi nejake tve zajmy, co te dostava, bavi, jak vypadas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
16.8.26 22:53

To jsou hrozný kecy. Možná kvůli nim máš problém najít si ženskou. Jsme s manželem spoustu let, většina lidí kolem mě jsou s protějškem taky spoustu let a část se dala dohromady už na střední. Absolutní většina lidí nehledá kolem třicítky vztahy na jednu noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.26 22:54

Nemyslím si, že by dnes frcela jen volnost a nevazani se. To mi přijde spíš jako taková fráze, jakože kdysi bylo všechno super a teď jsou vztahy na ho*no. A určitě nejsi jediný chlap, který není na jednorázovky. V mém okolí třeba neznám nikoho, kdo by vymetal bary, diskotéky a měl jednu jednorazovku za druhou.
Spis co děláš pro to, aby jsi tu ženu našel? Chodíš na společenské akce? Máš profil na seznamkách? Jak se tam případně prezentuješ?

• Citovat
  • Upravit
3078
16.8.26 22:55
@MiBo264 píše: Více

A co proto aby ses seznámil konkrétně děláš? Jsi někde na seznamkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
16.8.26 23:24

Jestli chceš tady na tohle někoho sbalit, tak je to dost děsný. Kecy v kleci, nuda i na čtení. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.8.26 23:50

Děkuji všem za reakce. Asi jsem to ve svém příspěvku podal zbytečně černobíle a trochu ze mě mluví frustrace z toho, že jsem tak dlouho sám. Nechtěl jsem tvrdit, že všechny ženy chtějí jen nezávazné vztahy nebo že slušní chlapi nemají šanci. Spíš jsem měl po tom jednom nepovedeném vztahu v hlavě takovou představu a za těch 12 let jsem ji vlastně neměl moc čím vyvrátit.

Co se týče toho, co pro seznámení dělám – tam je asi opravdu moje největší slabina. Nejsem typ, který chodí po barech nebo diskotékách, spíš příroda, zážitkové zábavné parky atd. Když se mi nějaká opravdu líbí, paradoxně mě spíš přepadne pocit, že „na takovou třeba nemám“, a raději nic neudělám.
a možná v tom hraje roli i moje zkušenost z minulosti a to, co mi občas říkají lidi kolem mě – a raději nic neudělám.

Takže problém možná nebude v tom, že by takové ženy vůbec nebyly, ale že jim vlastně nedávám šanci mě vůbec poznat.

A ano, asi jsem se měl v příspěvku víc rozepsat o tom, co mě baví a jaký jsem, místo vyjmenovávání toho, co nechci. Každopádně děkuji i za kritické reakce, protože nad tím teď přemýšlím trochu jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
17.8.26 00:12

Reálně bych se asi první zbavila té představy, že musíš chodit do barů a na diskotéky, abys někoho sbalil. Tak trochu se obávám, že tam stejně ve většině bude osazenstvo, se kterým nebudeš kompatibilní. Lehce se to říká, ale zapracuj na svém sebevědomí a koukej kolem sebe při činnostech, které máš rád - i kdyby z toho nebyla láska na celý život, můžeš si najít nové známé a kamarády, ti tě pak můžou propojit s dalšími a už to jede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.26 00:22

Ahoj, bohužel pro mě by byl chlap kolem 30 co 12 let nikoho neměl dost red flag. A kdyby se začal vymlouvat, že je to kvůli jednomu nepovedenému vztahu ve 20, tak o to více. A pro většinu mých kamarádek to samé. Musíš to nějak prolomit a začít na tom pracovat.

• Citovat
  • Upravit
Zvedava1
17.8.26 00:23

Zapracuj na svém sebevědomí. Jestli jsi za 12 let nikoho nepotkal, doporučuji seznamku. Ano, musíš se prohrabat balast, ale chodí tam i normální ženy i muži. Jen to malokdy klapne na první dobrou. Byl by ses ochoten odstěhovat, kdyby na to přišla řeč? V domě bydlíš sám nebo s rodiči? Pises, ze děláš reko. Máš čas a peníze i na dovolenou nebo koníčky? Pises, že kromě práce a reko ještě podnikáš. Kdy chceš chodit na rande a vůbec mít vztah? Trosku bxchmrla obavy, že vecer musíš akorát padnout do postele a spát.

• Citovat
  • Upravit
1226
17.8.26 00:24

Pokud se ti nechce zapojit se do nějaké aktivity, kde potkáš holky, tak zkus seznamku. Obrň se trpělivostí a uvidíš, že nějakou najdeš. Holek, co by chtěly děti, žít normální rodinný život a nemohou najít partnera, je spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová