Předvádění před muži

Anonymní
15.9.25 23:08

Předvádění před muži

Ahoj, berete jako nevěru předvádění před muži kvůli pozornosti a žárlivosti partnera? Nebo žádání o pozornost u mužů, o které nestojíte, jen abyste si dodaly sebevědomí a váš muž viděl, že se líbíte? Popřípadě, co byste jako nevěru braly v téhle situaci? Berete jako nevěru ještě něco jiného? Samozřejmě kromě těch základů. Sex, city k někomu jinému, atd.

Příspěvek upraven 16.09.25 v 09:24

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.9.25 23:13

Nemám potřebu se před muži předvádět. :nevim: Natož řešit, jestli jen to nevěra. :lol:

Ale jo, už jsem si párkrát (od ženských) vyslechla, že s muži flirtuju a mě zkrátka jen přijde, že se spolu bavíme a jsem milá. :palec:

• Citovat
  • Upravit
5900
15.9.25 23:14

A kolik že ti je? 15? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.25 23:18
@Anonymní píše: Více

Já to jako nevěru nepovažuji. Jen mě zajímal váš názor :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.25 23:19

@Lil Kitkatt Jo. Tak proto, že se zeptám, co považujete za nevěru je vážně moc dětinské. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14246
15.9.25 23:22

Ne, nemám tohle zapotřebí, nemám málo sebevědomí ve vztahu. Mam partnera který si mě váží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
16.9.25 00:47

Tak ono záleží na tom, jakým způsobem se předvádíte a z jakého důvodu vyvoláváte úmyslnou žárlivost. Za jistých okolností by to mohlo být bráno za nevěru. Nicméně, pokud to, že se líbíte vyvolává žárlivost, pak v tom vztahu je něco nenormálního. Chlap se většinou pyšní jako páv, když se jeho partnerka líbí a ještě jí v tom podporuje.

• Citovat
  • Upravit
795
16.9.25 06:36

Není to nevěra, jde o způsob manipulace se svým okolím a především se svým partnerem. S manipulátory se nežije dobře, vztah takové chování poškozuje a zkracuje mu životnost. Často se podobné projevy spojují s citovou labilitou a egocentrismem… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9476
16.9.25 07:31

Každý zboží má svýho kupce, tyhle kokety přitahují podobné týpky, většinou oba s poněkud hysteričtější osobností, tak si myslím, že je otázka položená celkem špatně, protože to nejde takhle plošně říct. Protože baba, která má potřebu se předvádět, toho nynějšího s největší pravděpodobností sbalila taky takhle aktivně na sílu, tedy ne žádné souznění a následné zaklapnutí. A to předvádění může u obou zafungovat, právé proto, že jsou na to oba stavěni - takoví ti, co se divoce rozcházejí, pak scházejí, milují dramata a následné usmiřovačky. Když je oběma 15 - 19, může se to změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35187
16.9.25 07:57

Už ti někdo řekl, že jde poznat jestli se mužům líbíš i bez trapnýho předvádění? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
16.9.25 08:46

To ale není nevěra, to je signál, že je žena píč. a je lepší se ji vyhnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
16.9.25 09:09

Za mě tohle nevěra rozhodně je, i když spíš ta emoční. Jakmile se musím předvádět před jinými, abych v partnerovi vyvolala žárlivost nebo si sama zvedla sebevědomí, je to hlavně signál, že je něco špatně u nás ve vztahu.

Je to nefér, hrozně to ničí důvěru a ve výsledku to stejně ničemu nepomůže. Vždy si říkám: vadilo by mi, kdyby to samé dělal on mně? A odpověď je jasná… Za nevěru beru i tajný vypisování s někým, komu svěřuju víc než vlastnímu chlapovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
16.9.25 09:13

Neberu to jako nevěru, ale jako nevyzrálost. Tohle mají potřebu dělat maximálně puberťáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.25 09:23

@Katydr Já si myslím, že to nevěra není. Podle mě je to jenom disrespekt. Ale souhlasím, že za tajným psaním už asi něco bude. Proč by měl jinak ten člověk potřebu to skrývat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky